ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.4.2020 | 10:09

Πάλι εγώ με τα ερωτήματα μου

Θελω ειλικρινα να ρωτήσω γυναίκες μόνο που έχουν πραγματικά τέτοιες εμπειρίες α)Ειναι δυνατόν κάποια έντονα θηλυκή που είναι παντρεμένη με παιδι και πειραματίστηκε στο εφηβικό παρελθόν λεσβιακα να θέλει να γίνει λεσβια στα 40 ? β)Μια γυναίκα bi-Sexual μπορεί ταυτόχρονα να αγαπάει και να δίνεται σεξουαλικά στον άντρα της?γ)Αλλάζουν τα συναισθήματα προς το παιδί λόγω λεσβιακων αισθηματων-θα το παρατήσει μια μέρα δλδ? δ)Μπορεί ένας σύζυγός να της παρέχει ανάλογη σεξουαλική ικανοποίηση οπως μια γυναίκα ερωμένη?Παρακαλώ μόνο γυναίκες με ανάλογη εμπειρία να απαντήσουν.
8
 
 
 
 
σχόλια
Εσύ τι θες να κάνεις άνθρωπε; Αυτή είναι η σωστή ερώτηση, όχι αυτά που ρωτάς.Θες να συνευρίσκεσαι με τη χήρα; Θες να ρίξεις το φταίξιμο στη γυναίκα σου; Θες να μάθεις πώς να την ικανοποιείς μετά από τόσα χρόνια; Ανησυχείς μήπως φύγει με καμία και σου φορτώσει το παιδί; Θες να βρεθείτε όλοι στο ίδιο κρεβάτι να ξεκαθαρίσει επιτέλους το τοπίο (πόσιμπολ);Μας έχεις βραχυκυκλώσει σαν τον βραστήρα της άλλης.
Α, Β, Δ, ναι είναι δυνατόν. Συμβαίνουν αυτά, η σεξουαλικότητα είναι πολύ ρευστή και παίζουν πολλοί συνδυασμοί. Γ, δεν εξαρτάται από τον σεξουαλικό προσανατολισμό. Εξαρτάται από τα συγκεκριμένα άτομα και τις καταστάσεις.

Απεργία την Πρωτομαγιά