Καυστικός ο δήμαρχος του Μιλάνoυ: «Δεν παίζουμε κλέφτες κι αστυνόμους»

Καυστικός ο δήμαρχος του Μιλάνoυ: «Δεν παίζουμε κλέφτες κι αστυνόμους» Facebook Twitter
Κορωνοϊός: «Ο αριθμός των ανθρώπων που κυκλοφορεί στο δρόμο είναι υπερβολικά μεγάλος» λέει ο δήμαρχος του Μιλάνου (EPA)
1

«Δεν παίζουμε "κλέφτες και αστυνόμους" διότι δεν έχουμε αρκετούς αστυνόμους για να ελέγξουν ένα εκατομμύριο τετρακόσιες χιλιάδες ανθρώπους» έγραψε ο δήμαρχος του Μιλάνου Μπέπε Σάλα, καυτηριάζοντας την στάση των συμπολιτών απέναντι στα έκτακτα μέτρα για τον κορωνοϊό.

«Ο αριθμός των ανθρώπων που κυκλοφορεί στο δρόμο είναι υπερβολικά μεγάλος.

Δεν παίζουμε "κλέφτες και αστυνόμοι" διότι δεν έχουμε αρκετούς αστυνόμους για να ελέγξουν ένα εκατομμύριο τετρακόσιες χιλιάδες ανθρώπους.

Ο καθένας πρέπει να κάνει το χρέος του. Το δικό μου είναι να βρίσκομαι εδώ και να δουλεύω, το δικό σας αυτή την στιγμή είναι να μείνετε σπίτι», τόνισε ο δήμαρχος του Μιλάνου σε μήνυμά του μέσω της σελίδας του στο Facebook.

Παρόμοιο πρόβλημα παρατηρείται και στην πόλη του Τορίνο, όπου ο περιφερειάρχης του Πεδεμόντιου Aλμπέρτο Τσίριο προτίθεται να ζητήσει και την ενίσχυση της παρουσίας του στρατού.

Από σήμερα εξάλλου σε όλη την Λομβαρδία είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας, ή έστω μιας εσάρπας η οποία να προστατεύει το στόμα και την μύτη, για όλους τους πολίτες που κυκλοφορούν στον δρόμο.

Με πληροφορίες του ΑΠΕ 

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΡΑΝ ΠΟΛΕΜΟΣ

Διεθνή / Ιράν: Ο πόλεμος μπορεί να διαρκέσει μήνες και να προκαλέσει παγκόσμια οικονομική καταστροφή

Η ιρανική κυβέρνηση, μιλώντας στο Sky News, δήλωσε ότι ο κόσμος δεν πρέπει να περιμένει ότι θα δείξει «αυτοσυγκράτηση», προειδοποιώντας για περαιτέρω κλιμάκωση και προοπτική σοβαρών επιπτώσεων στην παγκόσμια οικονομία και ενεργειακές αγορές
THE LIFO TEAM
ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Διεθνή / «Ημέρα της Κρίσης»: Το καταστροφικό σενάριο μετά τις επιθέσεις σε ενεργειακές εγκαταστάσεις στη Μέση Ανατολή

Οι επιθέσεις σε ενεργειακές εγκαταστάσεις και από τις δύο πλευρές της σύγκρουσης αυτή την εβδομάδα, απειλούν με σοβαρές συνέπειες για την παγκόσμια οικονομία
THE LIFO TEAM
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΑΛΑΙΣΤΗ 19ΧΡΟΝΟΥ ΙΡΑΝ

Διεθνή / Ιράν: Ποιος ήταν ο 19χρονος παλαιστής που εκτέλεσαν «μετά από βασανιστήρια για να ομολογήσει»

Το Ιράν εκτέλεσε τον νεαρό παλαιστή Σαλέχ Μοχαμάντι και δύο ακόμη άτομα - Πρόκειται για τους πρώτους απαγχονισμούς που πραγματοποιήθηκαν σε σχέση με τις διαδηλώσεις
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΕΧΕΡΑΝΗ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΙ

Διεθνή / Ιράν: «Δεν θέλουμε αυτόν τον πόλεμο» - Οι κάτοικοι περιγράφουν τη ζωή υπό τους βομβαρδισμούς

Εκατομμύρια κάτοικοι παραμένουν στα σπίτια τους, προσπαθώντας να προστατεύσουν τις οικογένειες, τις δουλειές και τις συνήθειές τους, ενώ άλλοι έχουν αναγκαστεί να αναζητήσουν καταφύγιο σε πιο απομακρυσμένες περιοχές της χώρας
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια
"Δεν παίζουμε "κλέφτες και αστυνόμοι" διότι δεν έχουμε αρκετούς αστυνόμους για να ελέγξουν ένα εκατομμύριο τετρακόσιες χιλιάδες ανθρώπους." Πηγή: www.lifo.grΚαι σε αυτό μοιάζουμε...Με την ευκαιρία, τα πρόστιμα για αδικαιολόγητη κυκλοφορία είναι στην Ιταλία από 400 - 3000 € και στην Ισπανία 3000 € για όλες τις περιπτώσεις.Σε εμάς 150 €.Δεν λέω να τους μοιάσουμε, γιατί με τα πρόστιμα μόνο δεν σώζεται η κατάσταση.Όμως, ας σκεφτούν οι δικοί μας "κλέφτες", πόσο σοβαρή είναι η κατάσταση για να επιβληθούν τέτοια πρόστιμα.ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΕΚΕΙ !