ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.4.2020 | 00:41

Θα βρεθεί καμιά κοπέλα όπως την θέλω σε περίοδο κορονοιου

Καλησπέρα σε όλους και όλες!!Εύχομαι να είστε όλοι και όλες καλά με υγεία εσείς και οι οικογένειές σας!! καταρχήν ψάχνω μια σοβαρή κοπέλα που 1) να ξέρει τι θέλει να μην έχει απωθημένα με πρωην..2)να είναι θηλυκή με όλη την σημασία της λέξεως όχι αντρουα στυλ κανονική προς αδύνατη σε βάρος!!3)ηλικία ας ξεκινάει από 27 μέχρι 35 και 25 δεν πειράζει να είσαι!!και 4)επειδή είμαστε αναγκαστικά μέσα και δεν μπορούμε να βρεθούμε έξω όσες μου απαντήσετε θα σας παρακαλούσα να θέλετε να τα πούμε από ινσταγκραμ η φεισμπουκ και να βάλουμε αργότερα και κάμερα και να μιλήσουμε!!και τέλος να είσαι από Αθήνα!!!Υ.Γ:Όσες μου απαντήσετε θα σας παρακαλούσα να έχετε διαβάσει καλά αυτά που έχω γράψει και να τα έχετε όσα ζητάω γιατι δεν κάνω πίσω σε ότι έχω πει!!λόγω κατάστασης το ξέρω τα πράγματα είναι δύσκολα και εύχομαι να βρούμε όλοι αυτό που ψάχνουμε για να βρεθούμε από κοντά και να έχει δοκιμαστεί με όποιον άνθρωπο γνωρίσουμε τώρα!!θα χαρώ πολύ να δω μηνύματα σας!!!
15
 
 
 
 
σχόλια
χάχα όντως αυτές είναι εργοστασιακές προδιαγραφές!!Έτσι γεννιετε!Το να έχει ψυχοθεματα,να έχει χάθει θυληκοτητα,και η γραμμή της γυναικείας σιλουέτας,ειναι πράγματα που συμβαίνουν όταν έχει γράψει πολύ χιλιόμετρο...και από άτσαλο οδηγό...!
Τι προσφέρει.. είναι Αθηναίος με αρκετή δόση βαρβατιλας, δεν κάνει πίσω με τίποτα, χωρίς απωθημένα με πρώην ( διότι δεν έχει πρώην), επιθυμεί συνομιλία μέσω social για να αυξηθούν οι followers-friends κ αργότερα αν εξελιχθεί καλά έχει κ dick pick με δυνατότητα zoom in...θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας ανάλογα με την ηλικία..
πολλοί ανθρωποι ζητάνε άτομα από τον τόπο .............. που μένουν για να βρεθούν κι ολας ............ ο στιγματισμός α αθηναιος η θεσσαλονικιος δε ειν ωραίο ........... ολοι σε ολα τα πλάτη και μήκη της Ελλάδος ειμαστε ............. ΣΥΝΕΛΛΗΝΕς :):):):)