ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.4.2020 | 15:11

Ερωτευμένη με πρώην καθηγητή μου

Γεια σας, είμαι γυναίκα 25 χρόνων, εχω τελειωσει τις σπουδες μου, δουλευω και από την πρώτη λυκείου είμαι ερωτευμένη μ έναν καθηγητή μου από το σχολείο. Έκανα άλλες σχέσεις τα χρόνια αυτά αλλά ποτέ δεν μου έφυγε αυτό που νιώθω γι αυτόν. Εκείνος είναι γύρω στα 50 ανύπαντρος και σοβαρος ανθρωπος. Θέλω να του μιλήσω. Θα ήταν άδικο να μην ξέρει ότι κάποια είναι τόσο ερωτευμένη μαζί του. Ξερω οτι η διαφιρα ηλικιας ειναι μεγαλη αλλά ειναι πταισμα μπροστα σ αυτα που νοιωθω. Δεν έχουμε πλέον επαφές εκτος απο ενα γεια και σπάνια τον πετυχαίνω εξω τυχαία. Σκέφτομαι να το περιμένω κάποια στιγμή λίγο πιο πέρα από το σπιτι του και μόλις βγει να του πω ότι θέλω να του μιλήσω και να περάσει αν θέλει μέσα στο αυτοκίνητο. Υπάρχουν κάποιες πιθανότητες να έχει καταλάβει ότι είμαι ερωτευμένη μαζί του αλλά δεν είμαι σίγουρη. Όπως και να χει πρέπει να του το πω. Πώς θα φαινόταν μια τέτοια κίνηση από την πλευρά μου? Θα συγκινηθει απο μια τετοια κινηση? Υπαρχουν ελπιδες να γινει κατι? Και δεν εννοώ μόνο σεξ καθώς ξέρω ότι δεν θα εκμεταλλευόταν την κατάσταση και ούτε εγώ θα δεχόμουν κάτι τέτοιο.
6
 
 
 
 
σχόλια
Εγώ ψηφίζω να το κάνεις! απλα αμα είσαι ωραίο μωρό, πρόσεχε μην πάθει καμιά συγκοπή ο άνθρωπος στην ηλικία που είναι.. εμένα πολύ μου αρέσει πάντως! εγκρίνω ..να πας να το πεις.. Τώρα κι όλας! Εν καιρώ κορονοβάιρους -είναι και στις ευπαθείς ομάδες- να του ανέβει λίγο και η ψυχολογία..
Σκέψου την πιθανότητα να είναι ένας πλατωνικός έρωτας. Απ' αυτους που περάσαμε όλες με κάποιον καθηγητή. Τον έχουμε πλάσει κάπως στο μυαλό μας ενώ μπορεί να μην είναι έτσι.. Άντε και το λες, άντε και υποκύπτει.. άντε και τα φτιάχνετε. Τι μέλλον έχει αυτό; Είσαι μόλις 25!!