ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.4.2020 | 18:47

Αν

Δεν μπορούσα να κάνω παιδια μου είπε ο άντρας μου ότι θα έβρισκε άλλη γιατί γιαυτό παντρεύεται ο άνθρωπος. Έχει δίκιο εν μέρει αλλά από την άλλη με στεναχωρεί αυτό διοτι αν τον άλλον τον αγαπας πολύ πως μπορείς να τον αφήσεις για άλλο άνθρωπο? Μια γνωστή μου της είχαν βρει οι γιατροί πως δεν μπορεί να κάνει παιδιά και όμως ο σύντροφος της την παντρευτηκε ..εν τέλει έγινε το θαύμα και είναι έγκυος τώρα. Απλά πιστεύω αν υπάρχει αγάπη όλα ξεπερνιούνται
11
 
 
 
 
σχόλια
Δεν ξέρω από πού να το πιάσω.Για αρχή, λογικό να στεναχωριέσαι και όχι δεν έχει καθόλου δίκιο. Το ότι θεωρεί ότι ο σκοπός του ανθρώπου είναι ο γάμος και ότι παντρεύτηκε για να κάνει παιδιά και άμα δεν μπορούσες εσύ θα έβρισκε άλλη, με αφήνει ΑΦΩΝΗ. Έχει παρερμηνευσει, λιγάκι, την έννοια του γάμου. Παντρεύεσαι γιατί αγαπάς τον σύντροφό σου, όχι γιατί θες παιδιά. Μην μπαίνεις στη διαδικασία να δικαιολογήσεις το τι λέει...Αυτό το "εν μέρη έχει δίκιο..." με σκότωσε, πραγματικά. Σε μια σχέση, πόσο μάλλον από την στιγμή που είσαστε παντρεμένοι, σέβεσαι τον άλλον.Μπορεί να μην μπορούσες να κάνεις παιδιά, μπορεί και να μην ήθελες. Από την άλλη, την υιοθεσία δεεεν την σκεφτηκε ε; Τόσα παιδιά παρατημένα χωρίς να φταίνε, για ποιο λόγο να μην υιοθετήσεις; Εκτός αν δεν θέλει "παιδιά άλλων". Κοίτα είμαι 22 και εχω άλλες απόψεις και εγώ και ο σύντροφός μου σε θέματα περί γάμου και παιδιών. Δεν συμφωνώ ότι η πορεία μας είναι να γίνουμε γονείς...Κάποιοι γύρω μας δεν θα έπρεπε καν να είναι γονείς. Εσύ κάτσε και σκέψου αν του αξίζει του άντρα σου μια σύντροφος σαν και εσένα. Είσαι πολύ καλη που τον δικαιολογεις, ενω, προσωπικά μιλώντας πάντα, τον θεωρώ at least απαράδεκτο.
Εντάξει, κάθε νόμισμα όμως έχει δύο όψεις. Θα φέρω ως παράδειγμα εμένα. Ο άνθρωπος μου με χώρισε ακριβώς γι’ αυτό τον λόγο. Επειδή ακριβώς δεν μπορώ να κάνω παιδιά. Στην αρχή ήμουν θυμωμένη. Για δύο και βάλε χρόνια ήμουν θυμωμένη. Και εντάξει, παρότι η ζωή μου άλλαξε ριζικά από τότε κατάφερα να του δώσω άφεση. Ο άνθρωπος αυτός ήταν γεννημένος για πατέρας. Δεν είχα κανένα δικαίωμα να του το στερήσω αυτό. Γιατί τώρα ξέρω πως αν συνεχίζαμε να ήμαστε μαζί, κάποια μέρα μπορεί και να με μισούσε.Καλή είναι η αγάπη, αλλά δεν είναι και ικανή να υπερνικήσει όλα τα εμπόδια που βάζει η ζωή.
Βλεπω Αγριες Μέλισσες αυτες τις μερες. Η σειρα εξελίσσεται κπ στο 1950. Κατι τετοια πραγματα εκει γινονται. Κ τετοιες αποψεις "δε μπορεις να κανεις παιδια αρα τι σε παντρεύτηκα" ή "την παντρεύτηκε παρ ολο που δε μπορει να κανει παιδια" (την παντρεύτηκε, οχι παντρεύτηκαν) εκει ανοικουν, 70 χρονια πισω. Λυπαμαι κοπελα μου για τον αντρα σου, ειλικρινα. Δεν πιστευω οτι η αγαπη τα ξεπερνάει ολα. Αυτο ομως το ξεπερνάει. Κ με την ευκαιρια να εκφράσω ια απορια μου. Γτ δε σκεφτεται σχεδον κανενας την υιοθεσία? (Ξερω οτι η διαδικασια δεν ειναι ευκολη, αλλα κ παλι, ουτε σαν σκεψη?)

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ