ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.4.2020 | 23:47

Περί Τσομπανίδη

Ειλικρινά τωρα γιατί βγαζετε τόση χολή για το παλικάρι ; Τον έχετε δει απο κοντά ; Προφανώς και οχι.Αν είναι σκυλομούρης ή κούκλος δυο μετρα το ξέρετε; Προφανώς και δεν το ξέρετε μιας και κανεις μας απο δω μέσα δεν τον έχει δει απο κοντα .Γνωρίζετε τον χαρακτήρα του ;Τι έχει περάσει στην ζωή του ; Αν έχει φαει απανωτες απορρίψεις η όχι το ξέρετε ;Και παλι η απαντηση αρνητικη. Αρα γιατί τι τόση κακιά ρε παιδιά ;;;Φιλέ Γιώργο σε καταλαβαίνω και εύχομαι να βρεις κοπελα διότι κανεις άνθρωπος δεν αξίζει να είναι μονος
48
 
 
 
 
σχόλια
"ενδιαφέρον τύπος" η caramel. Χαχαχαχα χαχαχαχα τώρα να κρατηθώ και να μην πω ποιός είναι ο βιαστής της ελληνικής; Χαχαχαχα χαχαχαχα ενδιαφέρΩν τύπος βιαστή, με θράσος!
Από τα 2200 σχόλιά μου, ζήτημα να έχω κάνει 10-15 ορθογραφικά, και όλα βιασύνης. Μην θυμηθώ τα δικά σου αίσχη, έχε χάρη που βαριέμαι να σε διορθώνω, κατεστραμμένη.
Ποιά αίσχη βρε ζαχαρομπουμπού; Σιγά που θα διορθώσεις εσύ το σκατό εμένα. Καλό θα ήταν να καταλάβεις ότι δεν είσαι φιλόλογος, ήσουν απλώς θεωρητική, όπως έχεις δηλώσει. Μην το παίζεις λοιπόν καθηγήτρια της πλάκας, γιατί γίνεσαι περισσότερο γελοία.Δεν ξέρω εάν φαίνομαι κατεστραμμένη, εγώ πάντως και νιώθω και είμαι πιο φτιαγμένη από ποτέ από όλες τις απόψεις. Αλλά ας πούμε ότι είσαι πολύ ανόητη και λίγη για να καταλάβεις.Ύπνο τώρα.
Καλημερα. Αμετροεπεια, λυσε μου μια απορια. Χθες το βραδυ, στην εξ που καναμε το πάρτι κατηγορουσες σχολιαστές για αγένεια κ ειρωνια. Δε μπορει να μην αντιλαμβάνεσαι οτι κάνεις το ιδιο. Ειναι τροπος τωρα αυτος που μίλησες εδω? Κ μαλιστα με χαρακτηρισμούς? Εγω αυτο το λεω δυο μετρα, δυο σταθμά. Δε θέλω να παρεξηγηθώ, αλλα δες λιγο πως εκφράζεσαι κ μετα κρινε.
ο γώγος ή αλλιώς giorgos_1990 ήταν ένα άλλο μπακούρι με ακροδεξιό φρόνιμα, υπέρμαχος του μισογυνισμού κατηγορούσε τις γυναίκες επειδή δεν είχε καταφέρει στα 29 του χρόνια να χάσει την παρθενιά του. Ως γόνος φτωχής λαϊκής οικογενείας καμία δεν τον ήθελε γιατί δεν είχε λευτα και αμάξι. . (λογικά αυτός ήταν ο λόγος, όχι οτι δήλωνε φανατικός χρυσαυγήτης καθώς και οτι έκανε μπάνιο 1 φορά το μήνα).Θεωρώ οτι είναι διαφορετικά άτομα και λόγο ηλικίας αλλά και γιατί ο ένας δηλώνει θεσσαλονικιός ενώ ο άλλος κάπου προς τον Πειραιά, δεν θυμάμαι.(γίνετε να είμαι τέτοια Κατίνα και να τα θυμάμαι όλα αυτά; )
Σοκαρίστηκα, τόσο καιρό νομίζα επρόκειτο για το ίδιο πρόσωπο. Ενδιαφέρον. Ο Γώγος είναι σκέτο μισογύνης και ο Γιώργος ατυχούλης.Τώρα ποιος από τους μας γράφει;Αν ξέρεις ποιος είναι και ένας Δρυς που γράφει κατά καιρούς εξομολογησεις σαν να έχει πάρει ecstasy, τάμα θα σου κάνω. Αν δε σου κάνω τάμα, θα σε κεράσω τη σπεσιαλιτέ μου.
Βλακεία δική μου. Ο ατυχούλης λογικά μας γράφει, που δεν είναι τόσο ατυχούλης επειδή υπάρχει η υποψία ότι βρήκε κοπέλα (με βάση άλλη εξομολόγηση).Ξεφτέρι είμαι. Ξέχασα ένα δύο στο αρχικό μου σχόλιο.
Ο fabinas ήταν ένας πολύ ενδιαφέρον τύπος, εδώ, στη lifo. Βρισκόταν στα ντουζένια του ως σχολιαστής κατά την περίοδο 2017-2018. Προκαλούσε και χαμούλη. Δυστυχώς δεν τον προλάβαμε:(
Το μυστικό συστατικό δεν έχει να κάνει με κάποια ουσία ρε παιδιά, όταν την πολτοποιεις είναι, ο τρόπος για να δέσει, lol. Γενικά προτιμώ τα σπιτικά φαγητά και να μαγειρεύω κι άλλα πράγματα πέρα από τα συνηθισμένα. Ο fabinas ταυτίζεται με το αστεράκι; Άλλο ενδιαφέρον από εδώ! Εγώ πάντως ο μόνος που θυμάμαι είναι ένας "πασιφανές". Είχα γράψει μια εξομολόγηση πριν 4 χρόνια για τον εφηβικό μου πόνο και με κορόιδεψε. :Ρ
Το δοκίμασα μια φορά και πλέον μόνο βελουτέ τις κάνω και βάζω μέσα ο, τι θες. Ναι μαγειρεύω πολύ ωραία, η αλήθεια να λέγεται. Αλλά μου αρέσει κιόλας, όταν έχω άγχος ή μια δύσκολη μέρα σκέφτομαι ποτέ θα έχω κενό ώστε να μαγειρέψω το φαγητάκι μου. Πάντως κι εσύ μου δίνεις την εντύπωση ότι γνωρίζεις από μαγειρική, ελπίζω να σου αρέσουν και τα χορτοφαγικα. Αυτόν τον πασιφανές που με κορόιδεψε κάνεις δεν τον ξέρει; Πφ.
Θα σου προτείνω σε επόμενα σχόλια, τώρα θα την πέσω κι εγώ. Το αγαπημένο μου είναι το ρατατουι, θα κάνω τη Δευτέρα. Ναι, γιατί εγώ ζούσα το δράμα μου τότε κι εκείνος μου απάντησε κάτι του τύπου "είναι Σάββατο, δεν έχεις σχολείο και μας ζάλισες".
Είναι ένα τυπάκι που γράφει διάφορες εξ κατά καιρούς είτε κλαίγοντας τη μοίρα του για τις αποτυχίες του με το ωραίο φύλλο, είτε για τα βιβλία που θαυμάζει, ή για την μουσική που του αρέσει ή για διάφορες εμπειρίες απο την δουλειά του ως σεκιουριτάς (συνήθως γυπαετιστικές προσεγγίσεις σε κυρίες κτλπ) πάντα υπογράφει ως Γιώργος Τσομπανίδης ο Θεσσαλονικιός ή Γιώργος, 39 απο Θεσσαλονίκη. (κάθε χρόνο προθέτει κι ενα πέρσι ήταν Γιώργος 38 πρόπερσι Γιώργος 37 κ.ο.κ.)Γενικά έχει γίνει λίγο μασκότ της στήλης, άλλοι τον κοροϊδεύουν άλλοι σπάνε πλάκα, άλλοι πάλι τρέφουν φιλικά αισθήματα απέναντί του. Αυτός πάντως συνήθως όταν γράφει μία εξ. επιλέγει τα σχόλια να είναι κλειστά για να μην γίνετε ο αντίστοιχος χαμούλης απο κάτω.Αυτά πάνω κάτω, ελπίζω να πήρες μια ιδέα
Μάλλον αναφέρεσαι στο σχόλιό μου κάτω από την εξ. το οποίο διαγράφτηκε κιόλας. Την χολή και την κακία που την είδες; Ούτε μια πλάκα δεν μπορούμε να κάνουμε εδώ μέσα! Επίσης δεν έχω ιδέα για τον τύπο, απλώς βλέπουμε κατά καιρούς εξομολογησεις του, ο ίδιος βάζει ονοματεπώνυμο, και τοποθεσία, δεν τον εξέθεσε κανείς.
Θυμάσαι ακόμα τη διόρθωση βλέπω, μήνες μετά. Παρατήρησα πως πλέον εφαρμόζεις τον κανόνα στα περισσότερα σχόλιά σου, εύγε!Εσύ όμως μπέρδευες και τη δοτική με την ευκτική, πόσο να έγραψες στ'Αρχαία; Με κάτω από 18,λίγο δύσκολο 19 χιλ.
19.8 έγραψα στα Αρχαία, αλλά έχω να ασχοληθώ από το 2008. Εσύ πάλι πέρα από την κατάχρηση του τελικού -ν, 2-3 εξομολογήσεις παρακάτω γράφεις το ρήμα "πρήζω" με "ι". Ημιμάθεια λέγεται. Δεν πειράζει :'D
Έκλινα άπειρα ρήματα σε -ίζω, και δυστυχώς μου 'χει μείνει το "-ι" από τα πολλά Αρχαία. Δεν έχει σημασία που έχεις να τα πιάσεις 10 χρόνια, τα βασικά πάντα σου μένουν. Μάλλον δεν ήξερες ούτε τα βασικά. Για να μην σε αδικώ όμως, μπορεί και να τα ξέχασες όντως. Θα φταίει η ηλικία φαίνεται.
Έχουμε αμφότεροι μια μανία με τις διορθώσεις και σε πικάρω εσκεμμένα. Βαριέμαι να ασχολούμαι με τον Τσομπανίδη. Το καλοκαίρι γίνομαι 30. Γέρασα... Εσύ και η sensitive θα διαβάσετε λίαν συντόμως 22 σελίδες με τον γέρο Τζακ. Εκεί θα κλάψω με την κριτική σου. Πάω για ύπνο τώρα.
Μια μισογυνία την εκπέμπει, σ'αυτό μπορούμε να απαντήσουμε θετικά οι περισσότεροι. Δεν τον ξέρω τον άνθρωπο. Ωστόσο, του εύχομαι να καταλάβει πως στη ζωή δεν είναι όλα άσπρο και μαύρο, μήτε διακρίνονται οι άνθρωποι σε υπέροχους κι αχρείους. Νομίζω μετά από αυτό θα συναντήσει ο,τι ψάχνει.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ