Νέα Υόρκη: Γκέι ζευγάρι παντρεύτηκε σε διαμέρισμα λόγω κορωνοϊού - «Νιόπαντροι σε καραντίνα»

Νέα Υόρκη: Γκέι ζευγάρι παντρεύτηκε σε διαμέρισμα λόγω κορωνοϊού - «Νιόπαντροι σε καραντίνα» Facebook Twitter
1

Δεν ονειρεύονταν ακριβώς έτσι τον γάμο τους, ωστόσο, η πανδημία του κορωνοϊού που έχει στοιχίσει τη ζωή σε πάνω από 1.000 ανθρώπους στις ΗΠΑ, δεν στάθηκε αρκετή για να ακυρώσει τα γαμήλια σχέδιά τους.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στο διαμέρισμά του στη Νέα Υόρκη πριν από μία εβδομάδα, με έναν συνάδελφο σε ρόλο ιερέα και παρουσία δύο στενών τους φίλων που στέκονταν σε απόσταση ασφαλείας δύο μέτρων.

Με την πολιτεία της Νέας Υόρκης να έχει αναδειχτεί σε επίκεντρο της επιδημίας του κορωνοϊού, με πάνω από 52.000 επιβεβαιωμένα κρούσματα και νεκρούς που ξεπερνούν τους 720, τα πάντα έχουν παγώσει, σε μία προσπάθεια ανάσχεσης της εξάπλωσης του ιού.

Ο Μιτς και ο Μπράιαν δεν το έβαλαν κάτω, παρόλα αυτά. Αν και είχαν αρραβωνιαστεί πέρυσι, κατά τη διάρκεια ενός καλοκαιρινού ταξιδιού στο Προβινστάουν και δεν σχεδίαζαν τουλάχιστον άμεσα να παντρευτούν, η κρίση του κορωνοϊού, τους άλλαξε τα σχέδια.


Σύμφωνα με το PinkNews, ο Μιτς που εργάζεται για μία ΜΚΟ, είχε αγχωθεί μήπως χάσει τη δουλειά του και, άρα, την υγειονομική του κάλυψη, λόγω της επιδημιας.

«Το στούντιό μας δεν ήταν το γαμήλιο μέρος των ονείρων μας. Όμως σκεφτήκαμε πως θα ήταν καλή ιδέα να παντρευτούμε ώστε να ενταχθώ κι εγώ στην ασφάλιση υγείας του Μπράιαν, αν φτάναμε σ'αυτό το σημείο. Κάπως έτσι, την περασμένη Πέμπτη, παραβιάσαμε την αυτο-απομόνωσή μας και πήγαμε στο δημαρχείο για την άδεια γάμου» ανέφερε ο Μιτς. 

Νέα Υόρκη: Γκέι ζευγάρι παντρεύτηκε σε διαμέρισμα λόγω κορωνοϊού - «Νιόπαντροι σε καραντίνα» Facebook Twitter

Όπως τους ενημέρωσε η αρμόδια υπηρεσία του δήμου, θα μπορούσαν να παντρευτούν, αν υπέγραφε την άδεια γάμου κάποιος με εξουσιοδότηση για γαμήλιες τελετές. Ο άνθρωπός τους αποδείχτηκε ένας συνάδελφος του Μπράιαν.

Και κάπως έτσι, ακόμα και στα λίγα τετραγωνικά του νεοϋορκέζικου στούντιο, οι δύο τους έγιναν και επισήμως σύζυγοι, ενημερώνοντας μάλιστα και τη γειτονιά με μία πινακίδα στο μπαλκόνι τους που έγραφε «Νιόπαντροι (Ακόμα σε καραντίνα)».

Με πληροφορίες από PinkNews

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια