ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.3.2020 | 04:55

Δεδομένη;

Είμαι 22 και βγαίνω εδώ και κανένα εξάμηνο με ένα μεγαλύτερο άντρα (37) ο οποίος δεν είναι παντρεμένος ουτε έχει παιδιά, όμως συγκατοικεί ακόμα με μια χωρισμένη με παιδί που όπως λέει δεν τρέφει κανένα ερωτικό συναίσθημα για αυτήν, τη βλέπει μόνο αδελφικα και απλά τον βόλευε για να τα έχει όλα έτοιμα και αυτή για σπόνσορα τον είχε (εδώ και 5 χρόνια). Όταν τον είχα γνωρίσει είχε πει ότι είναι στα χωρίσματα γιατί δεν τα πήγαιναν καθόλου καλά εδώ και καιρό, και ότι θα χωρίσει μόλις ξενοικιαστει το δικό του σπίτι. Αυτό έγινε λοιπόν, και όντως έκανε κάποιες κινήσεις για να αρχίσει να μετακομίζει εκεί, μπήκαν σε παύση όμως λόγω καραντίνας. όταν είχε πάει να φύγει άρχισε αυτή τα δράματα και ότι θα πεθάνει αν φύγει και έτσι τη λυπηθηκε μέχρι να τελειώσουν όλα αυτά. Τώρα αυτές τις μέρες του εγκλεισμού, αυτός δουλεύει κανονικά όμως πήρε άδεια ασθενείας 2 εβδομάδες, είχε πει ότι θα μιλούσαμε από μηνύματα τηλ. Με το που παίρνει λοιπόν την άδειά, πήρε κι αυτή άδεια από τη δουλειά της απλά για να είναι σίγουρη ότι θα τον έχει από κοντά. Λέει λοιπόν ότι όλη την ώρα είναι από πάνω του και τον παρακολουθεί, ότι κατά τ άλλα μαλώνουν συνέχεια και δεν κάνουν τίποτα μαζί όλη μέρα, και τελικά 2 εβδομάδες τώρα η μόνη μας επαφή είναι μετρημένα μηνύματα. Λέει θα στείλει αργά το βράδυ που θα μπορεί και δεν στέλνει σχεδόν ποτέ. Είναι λογικό τώρα αυτό; να μη μπορεί να στείλει γιατί δήθεν τον βλέπει αυτή; να είναι παντρεμένος δεν παίζει σίγουρα, απλά μετά από ολα αυτά είμαι έξαλλη και έχω ξενερώσει και δεν μπορώ να το σταματήσω γιατί ήδη νιώθω εντελώς μόνη μου και έχω δεθεί μαζί του.
24
 
 
 
 
σχόλια
Όλα αυτά στα λέει εκείνος. Εκείνη δεν ξέρουμε τι θα έλεγε, αν ρωτιόταν. Μπορεί να έλεγε ότι εκείνος είναι πολύ τρυφερός, πολύ θερμός, αγαπάει το παιδί της, κάνουν καλή παρέα...κλπ.Καλό είναι να διασταυρώνεις τις καταστάσεις, να μην βασίζεσαι στην μία μόνο πλευρά. Γενικά αυτό, όχι μόνο στην συγκεκριμένη ιστορία. ;)
Μακρυά !! Είσαι μικρή και φρέσκια και γι αυτό θέλει να σε έχει να σε χαιρεται. Σε δουλεύει φίλη, αν ήθελε θα έφευγε από την άλλη γυναίκα. Δικαιολογίες μην ακούς. Εσένα σε έχει να του δίνεις ζωή με τα νιάτα σου και αυτήν να τον καθαρίζει , ταιζει και ποτίζει. Βρες έναν σύντροφο αυτόνομο και ανεξάρτητο. Μακρυά από άρρωστες σχέσεις , μικρή είσαι ακόμη θα βρεις άλλους να δεθείς, μην σκέφτεσαι ότι είναι το καλύτερο που σου συνέβη γιατί απλά ...δεν είναι. Αν σε θέλει να φύγει.τι χαζα είναι αυτά , σιγά μην τον έδεσε και με αλυσίδες. Άσε που η άλλη γυναίκα μπορεί να μην ξέρει και τίποτα κι αν ήξερε να τον άφηνε ..μετά χαράς. Μακρυά από τέτοιους ανθρώπους
Ναι εξομολογούμενη το χω πάθει και γω. Ο τύπος έψαχνε απλά το τέλειο θύμα για αυτο την έπεσε σε μια τόσο μικρότερη κοπέλα αλλιως για κάτι πιο σοβαρό θα έβρισκε κάποια στα μέτρα του
Λοιπόν εδώ μιλάμε για μια κλασική περίπτωση διπορτου, και μάλιστα ιδανική για έναν 37χρονο, η δεύτερη να είναι 22χρονη.Είναι κρίμα να χάνεις τον χρόνο σου και μάλιστα σε τέτοια ηλικια, περιμένοντας τον.Είναι αδύνατον να συζεί με μια γυναίκα και να μην κάνουν σεξ.Όσο ποιο γρήγορα δεις κατάματα την πραγματικότητα, τόσο θα είναι καλύτερα για σένα.
Μήπως είσαι λίγο χαζή γενικά? Δεν θα σχολιάσω τη διαφορά ηλικίας γιατί από μόνη της δεν τη θεωρώ μεγάλο πρόβλημα. Θα σχολιάσω όμως το ότι είσαι με κάποιον που μιλάει έτσι για κάποια που τα έχει 5 χρόνια κι εσύ το βρίσκεις φυσιολογικό. Το να έλεγε απλά ότι δεν είναι ερωτευμένος θα έλεγα οκ που και πάλι είναι άσχημο αλλά όχι και να την εκμεταλλεύεται και να καμαρώνει κιόλας. Κι εσυ τα βρισκεις ολα αυτα φυσιολογικά γιατι αν όχι δεν θα ησουν σ αυτη τη θεση τωρα. Ίσως και να ταιριάζετε τελικά.
Παιδια να πω κτ? Βλεπω οτι τα περισσοτερα σχολια κράζουν τον τυπο αλλα για την εξ κμ κουβεντα. Ηξερε μια χαρα σε τι εμπλεκε. Δεν δεχομαι οτι ειναι μικρη κ δεν ξέρει. Τα σημερινά 22χρονα μια χαρα ξερουν τι γινεται. Δεν μιλαμε για την προηγούμενη γενια (δεν υπαρχει λογος να παω πιο πισω) που ηταν αλλιως τα πραγματα (που κ παλι θεωρω οτι στα 22 ηξερες να μην μπλέξεις σε τετοια αλλα τεσπα ας πουμε οτι ο τοτε 22χρονος δεν ειχε τοσες εμπειριες οσο ο σημερινος). Σημερα στα 22 εχουν τη στοιχειώδη (τουλαχιστον) εμπειρια να καταλάβουν οτι δεν μπλέκουμε σε τετοιες καταστάσεις. Για μενα μοιρασμένο το βαρος.
Για να κατάλαβει κανείς τους "κανόνες" του παιχνιδιού των δεσμευμένων, θα πρέπει να έχει εμπειρία, δηλαδή να έχει τύχει στον ίδιο, να έχει φάει τα μούτρα του με τον χειρότερο τρόπο για να ξέρει καλύτερα την επόμενη φορά. Στα 22 λίγο δύσκολο να το έχει περάσει κι επίσης μην ξεχνάς οτι αυτή τη σχέση δεν μπορεί να να την επικοινωνήσει με τις φίλες ή την οικογένειά της. Σαν μοναδική αλήθεια έχει μόνο την κατάσταση την οποία της έχει παρουσιάσει εκείνος, γι'αυτό και επαναλάμβανει τα λόγια και τις δικαιολογίες του σε όλη την εξομολόγηση. Έχει φτάσει στο σημείο που ενώ της κλωτσάνε όλα αυτά, αμφισβητεί η ίδια τη λογική της, γιατί πολύ πιθανό δεν έχει έναν άνθρωπο να της ανοίξει τα μάτια. Δεν έχει πλήρη ευθύνη, διότι δεν αντιλαμβάνεται την πραγματικότητα.
Ενταξει, αυτα που λες σωστα ειναι. Αλλα ρε συ λεμόνι, για μενα κπ πραγματα ειναι (ή θα πρεπε να ναι) ξεκάθαρα κ χωρις να τα εχεις βιώσει ο ιδιος. Τωρα βεβαια θα μου πεις αλλιως να το ζεις εσυ, αλλιως το αντιλαμβανεσαι. Ισως κρινω αυστηρα. Αλλα σιγουρα δε μπορω να πω λογια παρηγοριας.
Ε καλά, ξέρεις κι εγώ είμαι καταπέλτης γενικά, όμως κάποια πράγματα συμβαίνουν, κι αφού είναι έτσι, προσπαθώ να το δω πιο αντικειμενικά. Είναι μερικοί που όντως βρίσκουν ευάλωτα άτομα, τα λούζουν με την παραμύθα και κάνουν τη δουλειά τους.Στη θέση της κοπέλας ας πούμε, μπορεί να σκέφτεται οτι αφού δεν μπαίνει ανάμεσα σε ένα κατά τ'άλλα ευτυχισμένο ζευγάρι, δεν κάνει κακό κι οτι ίσως κάπου, κάπως, κάποτε να υπάρξει προοπτική.Θλιβερό μεν, αλλά συμβαίνει...
Νομιζω πως κανει μπαμ οτι σε κοροιδευει..λυπαμαι που το λεω αλλα ειναι αληθεια..σε εχει στην αναμονη και τρεναρει ετσι την ολη κατασταση...εισαι μικρη και αβγαλτη και προφανως το χει καταλαβει ο τυπος και το χει διπορτο..καταρχας εσενα πως σου φαινεται ενας αντρας που εχει βολευτει με μια γυναικα με παιδι στο σπιτι? Εχει βολευτει 5 χρονια και νιωθει αδελφικα?5 χρονακια δηλαδη δεν κανουν σεξ θελει να μας πει? Η εστω τωρα τελευταια?και αν αυτη κοβει φλεβα οπως λεει αυτος αποκλειεται να μην τον πιεζει για σεξ! Αχ κοριτσι μου, εισαι μικρη και αυτο το κτηνος σε κοροιδευει γιατι λογω εμπειριας μπορει να σε χειραγωγησει και δεν το καταλαβαινεις..λυπαμαι ομως αφου σε εχει ψηλα γιατι σε βγαζει στην απ εξω και γιατι δεν ειναι ξεκαθαρος με την αλλη?μην εισαι σιγουρη οτι δεν ειναι παντρεμενος..οι αντρες μπορουν να πουν πολλα ψεματα και να μημ καταλαβεις τιποτα ειδικα αν εισαι μικρη...το θεμα σου μπαζει απο παντου...καταλαβαινω οτι νιωθεις μοναξια αλλα σε παρακαλω καταλαβε οτι ο τυπος κρυβει πολλα και δε λεει αληθεια...η σχεση σας ξεκινησε με ψεματα...και ολο ψεματα θα εχει..παρε τη δυναμη και στειλε τον στο διαολο..δεν εισαι υποχρεωμενη να γινεσαι δευτερη...εμενα καποτε ενας ειχε παιδι και δε μου το ειπε...μαλλον το θεωρησε λεπτομερεια
Είμαι η εξ. Ευχαριστώ για τα σχόλια! Λέει ότι έχει να κάνουν σεξ πάνω από ένα χρόνο και ότι δεν νιώθει καμία ερωτική έλξη για αυτήν. Όσο για αυτή, δεν κόβει φλέβα λόγω αισθημάτων, αλλά γιατί θέλει κάποιον να μένει μαζί της για να μην είναι μόνη.
Εξήγησε μου λίγο, γιατί συνεχίζει να μένει μαζί της αφού δεν έχουν τίποτα, δεν κάνουν τίποτα και γενικά δεν γουστάρουν ο ένας τον άλλον; Στην εξομολόγηση έγραψες ότι τη λυπάται. Η πιο leme δικαιολογία ever
Έστω ότι δεν είναι παντρεμένος...οκ.. Το ενδεχόμενο το παιδί να είναι δικό του ( να το έχει αναγνωρίσει) κ η συγκατοίκηση είναι απλά φερετζές...για κοινωνικο-οικονομικουςλόγους, το σκέφτηκες;
Μην αυταπατασαι!!! Κανεις δε μενει χωρις πηδημα και να μην τον αφηνει η αλλη να φυγει! Σε δουλευει, δες το σε παρακαλω και ξεκολλα! Το γεγονος οτι σε εχει φερει σε εξαλλη κατασταση δε σε κανει να καταλαβαινεις οτι δεν ειναι για σενα?μην παραμυθιαζεις τον εαυτκ σου επειδη ειναι μονος!
Αν ισχύουν όσα λες (κ δεν τρως δουλεμα- που κατα πάσα πιθανότητα τρως), προσπαθω να καταλήξω ποιος ειναι το μεγαλυτερο ****** στην ολη ιστορια. Σορι κιολας. * Οπου ****** συμπληρώστε κατα βουληση.
Μην μπλέκεις σε τέτοιες ιστορίες. Το πιο πιθανό είναι εσύ να πληγωθείς στο τέλος. Νιώθεις μόνη σου, γιατί στην ουσιά είσαι μόνη σου. Ο τύπος μόνο για τον εαυτό του ενδιαφέρεται. Στο κάτω κάτω αν σε θέλει τόσο πολύ, ας ξεκαθαρίσει με την υπάρχουσα σχέση του αντί να συμπεριφέρεται έτσι. Τι θα πει τη βλέπει αδερφικά; Zει μαζί της. Μην πιστεύεις όλα όσα σου λένε.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ