ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.3.2020 | 15:24

Τωρα καταλαβαίνω..

Οτι μάλλον μου αρεσει πολυ και ας μην θελω να το παραδεχτώ!!! Βεβαια εκανα την υπερτατη κατινια και ενω δεν τον εχω στο facebook τον εψαξα και ουπς επεσα πανω στη πρωην του..Πολυ ομορφη κοπελα σιγουρα 5 κιλα πιο αδυνατη απο εμενα!!!Τι δουλεια εχει αραγε μ εμενα ειμαι σαφως πιο ασχημη απο εκεινη :(
39
 
 
 
 
σχόλια
Πείθομαι ότι αυτού του είδους οι εξομολογήσεις γίνονται προς λήψη ψυχολογικής τόνωσης του στυλ ''είσαι μία χαρά'', ''μη μασάς'' και άλλα αντίστοιχα. Αν εσύ νιώθεις μειονεκτικά, ό,τι και να σου πω εγώ, το ίδιο θα νιώθεις.
Μπορεί να είσαι, όμως, λιγότερο μ@λ@κο από εκείνη, το έχεις σκεφτεί;Αν κ μετά τα + - 5 κιλά...χμμμ...γκουχ γκουχ γκουχ (ξερόβηχας... Κοροναϊος θα είναι, μην συγχίζεσαι)
Θα, συμφωνήσω ότι δεν είναι θέμα ομορφιας αλλά πως αισθάνεσαι με τον εαυτό σου... Είχα, γνωρίσει κάποιον που ήταν μοντέλο και είχε απειρα, κόμπλεξ και ανασφάλεια... Οτι εκπέμπεις αυτο εισπράττει ο άλλος.... Προχωρά και μην επηρεαζεσαι... Οι άνδρες μπορεί να, έχουν δημιουργήσει σχέσεις, με άσχημες ( δεν υπάρχουν άσχημες αλλά ατιμελητες,) με κοντές η ψηλές, η παχουλες η αδυνατες... Δεν παιζει ρόλο... Δεν έχεις δει ποτε κάτι τσοκαρα που έχουν σχέση με, τον κουκλο και λες, πως, τον τυλιξε; είναι καπατσα και με αυτοπεποίθηση... Τράβα μπρος όπως λέει η Βουγιουκλάκη στην ταινία μην μασας
Εγώ πιστεύω πως υπάρχουν άσχημες όπως και άσχημοι, όσο κακό και αν ακούγεται. Δεν είναι θέμα μόνο περιποίησης. Άλλο αν για λόγους πολιτικής ορθότητας επιλέγουμε άλλες, πιο "μαλακές" εκφράσεις!
Ακόμα χειρότερα: υπάρχουν ηλίθιοι, πανηλίθιοι και μπετόστοκοι. Άλλο αν για λόγους πολιτικής ορθότητας επιλέγουμε άλλες, πιο "μαλακές" εκφράσεις!
Όχι βέβαια. Μην έχεις την μύγα. Είσαι ξύπνιο κορίτσι. Γι'αυτό και μιλάμε άλλωστε. @ΤΗΕΙΑ εμένα πάλι δεν μου πολυάρεζε, ήμουν κωμ-ιλ-φω, με το ημείς και το υσείς, αλλά για σήμερα έχω αποβάλλει κάθε σεμνοτυφία και τα χώνω τσουβαλάτα.
Κοίτα να δεις Αριάδνη μου, κατανοώ ως ένα σημείο ότι δεν μπορούν όλες να έχουν το φιδίσιο κορμί μου χωρίς ίχνος κυτταρίτιδας, με τα πλούσια DD στήθη μου, τα χρυσοπράσινα μάτια μου, το υψηλό IQ, τις ακαδημαϊκές επιτυχίες και το ακατάβλητο χιούμορ που δεν κολώνει στην επιτυχημένη ατάκα όπου χρειάζεται. Κάποιες εξ ημών είμεθα μετριόφρονες και υπεροχότατες. Δεν χρειάζεται ζήλεια, φθόνος και χαμερπείς συμπεριφορές τινές που το μόνο που επιτυγχάνουν είναι η επιβεβαίωσις των αδυναμιών του απλού λαουτζίκου (ας φάνε παντεσπάνι, τέλος πάντων!). Θα το αντιπαρέλθομεν κι αυτό, όπως και τα υπόλοιπα...Μεγαθυμία, χρυσή μου, μεγαθυμία, κι ανοχή των απλών αυτών ψυχών.
Διάβασες για την Austen, μόλις. Eίδες, είναι αυτόματο το αποτέλεσμα, δεν λυπάται ΚΑΜΜΙΑ! Άμα μιλάει η επιστήμων με την φιδίσια κορμάρα, την προσωπάρα και τον ψυχισμό της Αγίας Αικατερίνης του Σαιν Γκομπέν ντ'Ω, να την ακούτε!
Nια νια τα θέλετε. Μας γράφει ένα κοριτσάκι. Αχ, είδα την τάδε του τάδε κι ήταν πιο ωραία, πώς θα γυρίσει να με κοιτάξει εμένα; (πείτε και καμμιά καλή κουβέντα κορίτσια, ότι δεν μετράει η ομορφιά και τα κιλά, έχω και κανα δυο Κit Kat στο ψυγείο και ψάχνω δικαιολογία να τις χλαπακώσω)Ε λοιπόν χαϊδεματάκι θέλεις Eξομολογούμενη; Μαστίγιο θα λάβεις!! Με τις 9 ουρές του Βρετανικού Ναυτικού, ν'αφήσει σημάδια, μπας και ξυπνήσεις που κοιμάσαι τον ύπνο του αδίκου. Και περιμένεις από ένα μάτσο αγνώστους να φάνε φαιά ουσιά να σου γράψουν ένα κάρο κλισέ που κανένας τους δεν πιστεύει και δεν εφαρμόζει στην πραγματική ζωή για να μπορέσεις να χλαπακώσεις την ρημάδα την Kit Kat. Ε λοιπόν μάντεψε, κι εγώ έχω μία στο ψυγείο. Έχω φάει τη μισή με τις μπαρούφες σου, θα κάνω "μοναδούλες" (λίγοι θα το πιάσουν). Γειά χαρά νταν και τα κουκιά μπαγλάν και κόψ'το το σπορ, βρε Εξομολογούμενη, αφού σε χαλάει. ---------------------------------------αυτή ήταν η επεξήγηση για τους διανοητικώς βραδύποδες (?) >αποδείξτε μου ότι η πίστη μου δεν ήταν πεταγμένη, please.
Α καλά, τα πιστέψατε όπως τα έγραψα. "φιδίσιο κορμί χωρίς ίχνος κυτταρίτιδας" κλπ κλπ. Άμα ακούω κι από σένα βρε Λεμόνι τέτοια, πάει, η καραντίνα χάλασε κι όσους είχαν παραμείνει όρθιοι.
1)Η επιθυμία για kit kat είναι αξια σεβασμού και μάλιστα απεριόριστου. Να είχα και εγώ δύο τώρα. Αχ βρε καραβαν, τι ήθελες και τα ανέφερες τώρα και μου έχουν τελειώσει και οι προμήθειες σε σοκολάτες! Η αδερφή μου φταίει. Είχα κάνει εγώ τις προμήθειες μου με τη λογική ότι θα φάω μόνο εγώ και ο αδερφός μου! Και της ήρθε της αλληνης για πρώτη φορά στα 35 της να φάει σοκολάτες, ποια αυτή που έβαζε μόνο δύο κομμάτια στο στόμα της και αυτά μόνο αν ήταν σοκολάτα υγείας. Όπως καταλαβαίνεις έπεσα έξω στους υπολογισμούς μου και τώρα έχω ξεμείνει! Συμφορά!2)Για την εξομολογουμενη καλά τα λες!3)Με τις μοναδουλες εννοείς ότι σου ανέβηκε το ζάχαρο; Και στη μάνα μου το ίδιο. Έχει χλαπακιασει βλέπεις ότι πίτα κυκλοφορεί στο τετράγωνο.4)Ε όχι και βραδυνους βρε καραβαν!5) Ευτυχώς στο θέμα της κυτταρίτιδας πήρα από τη μαμά μου και έχω ελάχιστη έως καθόλου.
Γιατί βρε καραβαν να μην το πιστέψουμε; Εγώ πιστεύω πως είσαι πράγματι πολύ ωραία γυναίκα. Δεν σε έχω δει ποτέ φυσικά αλλά αυτό μου βγάζεις από τα σχόλια σου. Έχεις πολλή αυτοπεποίθηση και συνήθως τόση αυτοπεποίθηση έχουν άνθρωποι που είναι μεταξύ άλλων και ωραίοι εμφανισιακά!
Κοπέλα μου ξεκάθαρα δεν είναι θέμα κιλών ....είναι θέμα αυτοπεποίθησης....εγώ τυχαίνει να είμαι πιο ωραία από τις πρώην συνήθως των πρώην και τις νυν....αλλά έχω χαμηλή αυτοπεποίθηση οπότε ...οι άλλες και ας είναι πιο ασχημουλες ή στρουμπουλουλες αν έχουν τον αέρα ....τον έχουν ...
Έτσι είναι, πάρ΄το απόφαση. Εσείς οι ασχημούλες παχουλούλες δεν θα βρείτε ποτέ γκόμενο της προκοπής και θα αρκείστε στα απολειφάδια. :) Και αν!!{καλή χώνεψη, μέρα που'ναι, τρώνε μπακαλιάρο}
αν νιωθεις άσχημα με αυτον με ανασφάλειες ..................... βρες αλλον ανθρωπο να νιωθεις ομορφα μαζι του ....................... να μην μπλοκάρεις συνεσθηματικα .............

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ