ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.3.2020 | 13:28

Αχ γονείς..

Όταν ήταν έγκυος η μάνα μου ήταν 40 και ντρεπόταν πολύ. Το έκρυβε, ούτε στην αδερφή μου το είχε πει, ούτε στους γονείς της. Όταν με βλέπουν στο χωριό τώρα που είμαι 19 με λένε ‘το παιδί που δεν ξέραμε ότι θα γεννηθεί’. Μια μέρα πήρε τηλέφωνο τους συγγενείς και τους είπε ότι γέννησε και της θύμωσε η μεριά του πατέρα μου. Μετά από μικρή με κατηγορούσαν και μου έλεγαν ότι εξαιτίας μου δεν μας μιλάνε και έκλαιγα. Η γιαγιά μου από πολύ μικρή μου είχε πει τι είχε γίνει και ότι με έκρυβαν και το πήρα πολύ βαριά, είχα κατάθλιψη και συνέχεια ήμουν στα νοσοκομεία με ψυχοσωματικά συμπτώματα από τα 4. είχαμε πολλές φασαρίες και όταν τους συνέβαινε κάτι πάντα κατηγορούσαν εμένα. Φαινόταν ότι δεν είχαν χώρο για άλλο παιδί. Κοιμόμουν μαζί τους ή κοιμόταν ο ένας στο πάτωμα για να μην στριμωχτούμε στο διπλό κρεβάτι μέχρι να πάω γυμνάσιο. Μετά κοιμόμουν σε ένα μικρό καναπέ και έπαθα σκολίωση και περισυ έκανα εγχείρηση. Οι δικοί μου ήθελαν να με δώσουν όταν ήμουν μωρό γιατί δεν είχαν λεφτά αλλά η μάνα μου με λυπήθηκε. επίσης η μάνα μου πρέπει να είχε ινωμυωμα ταυτόχρονα που ήταν έγκυος εμένα. Άρχισε να δουλεύει για να τα βγάλει πέρα και εμένα με μεγάλωσε η γιαγιά μου. Στην ψυχολόγο μου της είπα μακαρι να με είχαν δώσει και άρχισε να κλαίει γιατί έχει μια μικρή κόρη και συγκινήθηκε.
4
 
 
 
 
σχόλια
Είσαι ένα τριανταφυλλακι που ανθίζει. Μόλις 19 χρόνων και κουβαλας τόσο βάρος, που άκριτα έβαλαν στους ώμους σου, από παιδι ακόμα.Έκαναν λάθη οι δικοί σου. Λάθη που σε επηρεασαν, όμως δεν παύουν να είναι δικά τους. Όχι δικά σου.Εσύ είσαι στην άνοιξη της ζωής σου. Ακολούθησε το δικό σου δρόμο. Συγχώρα και προχώρα! Πρόσεξε: δεν είπα ξέχασε τα. Να θυμάσαι για να ξέρεις τι να αποφευγεις στη ζωή σου. Σου εύχομαι να έχεις δύναμη, ελπίδα και χαρά!
Η ζωή δεν είναι ροδινη δυστυχώς.... Ο κάθε άνθρωπος σηκώνει τον σταυρό του... Δεν χρειάζεται να αισθάνεσαι άσχημα... Στην ζωή οφείλουμε να, βοηθάμε τον άλλον... και όχι να, τον στρέφουμε στο γκρεμό...!!! Οτιδήποτε συμβαίνει στην ζωή σου....θα, σε ωριμάσει και θα σε βοηθήσει να, βλέπεις το νερό μισογεμάτο... !!!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ