ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.5.2013 | 19:46

'Πουστάρα'

Περπατώ στο δρόμο το μεσημέρι, μιλώ στο κινητό, ώσπου κάποια στιγμή περνάει ένα βαν - ούτε καν κοίταξα τι είδους άτομα ήταν μέσα - κι άρχιζαν να φωνάζουν 'πουστάρα' και να γιουχάρουν. Αρχικά φορούσα ένα τζιν, ένα λευκό φανελάκι με λίγο v κι ένα μαύρο φούτερ. Έχω κοντό μαλλί, ίσα που το είχα στρώσει λίγο κι απλά βόλταρα. Ωστόσο είμαι ομοφυλόφιλος, αλλά δεν είμαι θηλυπρεπής και σε καμία περίπτωση δεν επιδιώκω να προκαλώ ούτε με την εμφάνιση, ούτε με τη συμπεριφορά μου. Τέλος πάντων, δεν ενοχλήθηκα προσωπικά, τα 'χω βρει με τον εαυτό μου, αλλά μήπως να κοιτάζαμε τα χάλια μας ο καθένας λέω εγώ? Πόσα άτομα δείτε, είτε ομοφυλόφιλοι, είτε υπέρβαρα, είτε μετανάστες είτε οτιδήποτε άλλο καθημερινά τα κράζουμε χωρίς αιτία κι αφορμή, δεν τρώνε δα και το φαί μας. Αν κοιτάζαμε λίγο καλύτερα στον καθρέφτη μας σίγουρα θα εντοπίζαμε πολλούς λόγους να ντρεπόμαστε για τους εαυτούς μας πρώτα κι ύστερα για λογαριασμό των άλλων. Την καλησπέρα μου, εγώ η 'πουστάρα'.
17
 
 
 
 
σχόλια
Εγώ έχω να πω.. "Είπαν οι γάιδαροι τους πετεινούς κεφάλες".Και επίσης.. "Όποιος έχει την μύγα, μυγιάζεται".Για να δίνει κάποιος τόση σημασία σ'αυτά που του λένε, πάει να πει πως υπάρχει αυτογνωσία.Παρ'όλα δαύτα εμμένω της γνώμης "Μην κρίνεις για να μην κριθείς".Και επίσης.. "Μην κατακρίνεις κανέναν αν πρώτα δεν βαδίσεις κι εσύ ένα φεγγάρι δρόμο μέσα στα δικά του παπούτσια".
παντως δεν θα ξεχασω στην μεση της Αλεξανδρας πανω σε μηχανη εγω ενας γκει ποδηλατης περναει και κατι μαλακες του φωναζαν πουσταρα και αλλα τετοια ηθελα να τους σπασω τα μουτρα με καμια πετρα αλλα το κακο ηταν οτι θα ημουν εγω με σπασμενα μουτρα γιατι ολοι πλην εμου ειχαν την ιδια συμπεριφορα και κακια σκατα Ελληναρες αμορφωτοι στα μουτρα σας.Κοπελα..
πάντα θα υπάρχουν χαρακτηρισμοί για κάθε περίπτωση και κάθε γούστο....ας πούμε πως ζείς σε επαρχία και σε φωνάζουν ζωντοχήρα με παιδί....π...... ή όπως επιθυμεί καθείς...προσπερνάς και χαμογελάς.....τι νά λεγε ο Καβάφης άραγε????
Αν εκτός από "πουστάρα" ήσουν και 2.10 και καμιά εκατοστή κιλά σε μυικό ιστό, πιστεύεις ότι θα εξελισσόταν έτσι η ιστορία σου; Λέω τώρα εγώ η κακιά, που'χω πάει κι ένα Sodade..
Προς d.i.y, αλλά και γενικώς...Καταλαβαίνω (ίσως) πού το πας. Ότι οι ομοφυλόφιλοι όλο κλαίγονται και δεν αγωνίζονται αρκετά για τα δικαιώματά τους. Κατ' αρχήν τα λεγόμενα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων δεν είναι άλλα από την ελευθερία, τις ίσες ευκαιρίες και την αλληλεγγύη που πρέπει να δείχνει η κοινωνία προς όλους. Θεμελιώδεις αξίες, για τις οποίες, αν θέλεις να δεις αν κάποιος τις ενστερνίζεται, ρώτησε τί πρεσβεύει πάνω σε κάποια θέματα όπως 1) νομική αναγνώριση ομόφυλων ζευγαριών 2) ίση και ανεμπόδιστη πρόσβαση σε εργασία, στέγη, παιδεία, υγεία κλπ 3) μέτρα για την αντιμετώπιση υπαρχουσών διακρίσεων, γιατί κάποιοι όλο λένε ότι είναι κατά των διακρίσεων, αλλά συνέχεια αντιτίθενται σε κάθε μέτρο που προτείνεται για την απάλειψή τους, άρα κατ' ουσίαν τις αποδέχονται. Ενίοτε μια τις αποδέχονται, μια αρνούνται την ύπαρξή τους, μετά λένε ότι υπάρχουν και καλώς υπάρχουν, άρα δεν είναι ξεκάθαρα προσηλωμένοι στις ανωτέρω αναφερθείσες Αξίες. Δεν τους εμπιστέυομαι. Οι ομοφυλόφιλοι από την μεριά τους, έχουν δυο ιδιομορφίες. 1) Είναι η μοναδική κοινωνική μειονότητα που δε δέχεται "υποστήριξη ταυτότητας" από την οικογένεια, σε σύγκριση με εθνοτικές και θρησκευτικές μειονότητες και 2) είναι οι μόνοι που περνούν τόσο χρόνο, καλύτερα χρόοονια, προσπαθώντας να αρνηθούν την ίδια τη διαφορά τους. Η απολύτως ενάντια διαπαιδαγώγηση, που εγώ θεωρώ ότι φτάνει να συνιστά χρόνια κακοποίηση, δημιουργεί για όλους εμάς τους ομοφυλόφιλους μια πολύ κακή πλατφόρμα αφετηρίας. Μέχρι τώρα, ο καθένας το πάλευε όπως μπορούσε και όπως του κατέβαινε. Τα τελευταία χρόνια υπάρχει μια όλο και διευρυνόμενη κοινωνική συνειδητοποίηση και διάθεση συμμετοχής σε διεκδικήσεις. Που δε φτάνει ακόμα ούτε το 1/10 των ομοφυλοφίλων και από αυτό το 1/10 το 1/10, ήτοι το 1/100 μπαίνει στον κόπο να ασχοληθεί. Άρα έχει πολύ περιθώριο ακόμα ενίσχυσης, συστράτευσης, πολιτικής τοποθέτησης ΜΟΝΟ μεταξύ επιλογών που δείχνουν εμπράκτως τον ενστερνισμό των ανωτέρω Αξιών. Επιμένω στον όρο, γιατί περί Αξιών ομιλούν ακόμα και κάποιοι που αποδέχονται εγκληματικές ενέργειες σε βάρος ομοφυλοφίλων. Άρα ας μιλήσουμε κι εμείς για αξίες, που είναι όντως αξίες. Κάφροι υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν. Κοινωνία χωρίς έγκλημα ούτε υπήρξε, ούτε θα υπάρξει. Μια πρόσφατη μελέτη στο Βέλγιο, έδειξε ότι (καταγεγραμμένα με κρυφή κάμερα) μιά γυναίκα δέχονταν πλήθος φραστικές προσβολές. Κάτι πρέπει να γίνει με αυτά τα τσόλια. Παίρνω σαφή θέση υπέρ μιας πιο αυστηρής μαθητείας της κοινωνίας στις αξίες του σεβασμού του συνανθρώπου σου. Με Παιδεία, ΜΜΕ, όπως πάντα λέγεται, αλλά και ποινικοποίηση τέτοιων συμπεριφορών. Και για να σε μιμηθώ: όποιος δε συμφωνεί, συνηγορεί σε εγκληματικές ενέργειες.
Δέστε και αυτό σε σχέση με την απαξίωση που υφίσταται το πρόσωπο του ομοφυλόφιλου:http://gayworld.gr/index.php/news/1517-tris-nekroi-se-stratopedo-sygkentrwshs-omofylofilwnΠοιός ο λόγος που μπήκε η οικογένεια αυτή στη σκέψη και την απόφαση να στείλει το παιδί της σε αυτή τη "Σχολή Ανδρών" (αν είναι δυνατόν...) ; Ποιός ο λόγος που δεν προσπαθεί και ο στρέιτ να κάνει σεξ με άτομο του ίδιου φύλου; Σας λέω εγώ ότι αν όλοι το θεωρούσαν σωστό και καλό, θα το δοκίμαζε, δε θα ήταν αδύνατο... Ο ομοφυλόφιλος σπαταλά πολύ χρόνο να ακολουθήσει εκείνο που του συνιστούν ως "σωστό"Πρόσφατα διάσημοι αθλητές και ηθοποιοί αποκάλυψαν την ομοφυλοφιλία τους. Ο Ρούπερτ Έβερετ είπε ότι αυτό τον έβλαψε επαγγελματικά. Ακόμα και gay ρόλους προτιμούν να τους δίνουν σε στρέιτ ηθοποιούς, για να τους υποδυθούν! Ή κρυφο-gay, που μετά δίνουν συνεντεύξεις του τύπου "πώς κατάφερα ως στρέιτ, λέμε τώρα, να υποδυθώ τον gay". Xα, έχουμε πολούς τέτοιους στην Ελλάδα...Ο Νορβηγός ποδοσφαιριστής Αντόν Χίσσεν, από διεθνής, κατέληξε να αγωνίζεται στη Δ' Εθνική...Οι τσουχτρίτσες του συντηρητισμού (που ανεπαίσθητα λένε, τα έχεις, όλα, δε σου στερώ τίποτα, απλά και παράνομα απαιτώ την κοινωνική σου ανυπαρξία! ) κρύβονται και στα πιο απίθανα μέρη και έχει αρχίσει να γίνεται συζήτηση σε όλη την Ευρώπη, για το πώς πρέπει να αντιμετωπιστεί αυτό το πρόβλημα.
Εμένα μια φορά κάποιος την ώρα που περπατουσα μου είπε: που πας βρε μπρόκολο μέρα μεσημέρι;Ακόμα προσπαθώ να καταλάβω τι εννοούσε... Μα μπρόκολο;Ps: δεν υποβαθμίζω αυτο που σου συνεβει... Ο κόσμος θα ταν καλύτερος αν ο καθένας κοίταζε την δουλεια του και παράλληλα καλλιεργούσε/ ανέπτυσε περισσότερο την συναισθηματική του νοημοσύνη.
εχω ακουσει απο πουσταρα αδερφη κιναιδε ανωμαλε ..μεχρι κ στα αρχαια ελληνικα με εχουν κραξει κ Μαντονα μ'εχουν πει κ Οσκαρ Ουαιλντ κ παει ο νους..Αδερφε We All R Made Of StarsΔυναμη!
Τι ψάχνεις να βρεις;Μερικοί είναι παράσιτα σε τούτο το ρημαδο κόσμο. Όσο και να φωνάξεις, όσο ξύλο και να τρώγανε, όσο, όσο, δεν καταλαβαίνουν Τζίζους. "Τρέφονται" από αυτό. Και δεν έχει να κάνει άμα ο άλλος είναι χρυσό αυγό ή οτιδήποτε. Είναι απλά μαλακοκαύληδες. Θα ήταν ωραίο να σου έλεγα οτι όλοι αυτοί στο μέλλον θα το βρούν μπροστά τους και πως ΙΣΩΣ ακόμα συνειδητοποιήσουν πόσο μουλάρια είναι, αλλά πολύ φοβάμαι οτι περνάνε ζάχαρη γιατί οι εγκεφαλικές βλάβες δεν στρώνουν, εκείνοι ζουν σε άλλο κόσμο.Όλο το περιβάλλον τους είναι έτσι. Στείρο.