Ηλιούπολη: Ιερέας κλειδώθηκε με πιστούς σε εκκλησία για λειτουργία - Πήγε η αστυνομία

Ηλιούπολη: Ιερέας κλειδώθηκε με πιστούς σε εκκλησία για λειτουργία - Πήγε η αστυνομία Facebook Twitter
4

Αγνοώντας εντελώς τα μέτρα της κυβέρνησης για τον κορωνοϊό, ένας ιερέας στην Ηλιούπολη κλειδώθηκε με λίγους πιστούς σε παρεκκλήσι του Προφήτη Ηλία και τέλεσε κανονικά λειτουργία. 

Το περιστατικό συνέβη το πρωί στο εκκλησάκι που βρίσκεται στον Υμηττό και, μετά από καταγγελίες, στο σημείο έφτασε η αστυνομία. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι ένστολοι περίμεναν επί μιάμιση ώρα στο σημείο, ενώ οι πιστοί και ο κληρικός παρέμεναν κλειδωμένοι στον μικροσκοπικό ναό και αρνούνταν να βγουν. 

Σύμφωνα με καταγγελίες κατοίκων, οι πιστοί έφτασαν από παράδρομους στον ναό και ο ιερέας απέφυγε να ανοίξει την κεντρική πύλη, αφήνοντας ανοικτή μια πλαϊνή πόρτα. Οι ντόπιοι διαμαρτύρονται πως ο ιερέας εξακολουθεί να λειτουργεί στην εκκλησία παρά τις απαγορεύσεις. Σήμερα, παρακολούθησαν την λειτουργία περίπου 10 με 20 άτομα. 

 
Ελλάδα
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ 89ΧΡΟΝΟΣ ΕΦΚΑ

Ελλάδα / Πυροβολισμοί σε ΕΦΚΑ και Πρωτοδικείο: «Μιλούσε για δαίμονες, ότι τον δένουν και τον χτυπάνε» λέει η κόρη του 89χρονου

Η ίδια περιγράφει την κακή σχέση που είχε ανέκαθεν με τον πατέρα της, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως «το μόνο που έκανε ήταν να με φέρει εν ζωή»
THE LIFO TEAM

σχόλια

4 σχόλια
Ο παπάς και αυτοί που τον ακολούθησαν πρέπει να τους επιβληθεί πρόστιμο 5000€ για να καταλάβουν τι σημαίνει να αψηφούν τις συγκεκριμένες οδηγίες
αν καποιος απο αυτούς αρωστησει, και παει στο νοσοκομειο να τον κλειδωσουν απ εξω.Αν μολυνει και αλλους, τοτε να τον βαλουν να πληρωσει τα εξοδα νοσηλειας τους. Δε θελω να αναφερθω στο αν θα πεθανει αυτος που μολυνε