ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.3.2020 | 15:40

Γυμναστική και σύντροφος

Είμαι 22 χρονών και έχω σχέση 3 χρόνια.. Υπάρχει πολύ αγάπη (και αρκετή γκρίνια απο μέρους μου χαχα). Και στο ερωτικό τομέα τα πάμε πολύ καλά. Η αλήθεια είναι ότι έχω κάποιες ανασφάλειες με το σώμα μου. είμαι 56 κιλά και έχω ύψος 1.70. Αυτός με θεωρεί πανέμορφη κλπ κλπ αλλά αδύνατη και μου λέει ότι θα ήθελε να έχω 2 3 κιλά παραπάνω . Ταυτόχρονα όμως, όταν του είπα ότι λόγω καραντίνας ξεκίνησα γυμναστική στο σπίτι με κάποια σχετικά app, μου είπε να κάνω και ασκήσεις για τους γλουτούς γιατί του αρέσει πολύ αυτό το σημείο πάνω μου. Πώς γίνεται να του αρέσει αυτό το σημείο πάνω μου, να μου λέει ότι έχω κ...λάρα (συγγνώμη για τη λέξη), αλλά ταυτόχρονα να μου λέει να κάνω και σε αυτό το σημείο γυμναστική? Εγώ στεναχωρήθηκα πολύ.. ξέρω από μόνη μου ότι επειδή δεν είμαι γυμνάστρια ή μοντέλο , σίγουρα έχω πολύ μεγάλο περιθώριο βελτίωσης στο σώμα μου αλλά δεν μάρεσε να μου το πει ο σύντροφος μου, που συνέχεια μου λέει πόσο με γουστάρει και ότι είμαι γι αυτόν η πιο όμορφη γυναίκα που έχει συναντήσει. Νιώθω τόσο άβολα που δεν θέλω να με δει με τα εσώρουχα μου...... Μπορεί να είμαι υπερβολική και το ξέρω.. είχα αρχίσει να πηγαίνω και ψυχολόγο για να αντιμετωπίσω τις ανασφάλειες μου... Αλλά ήταν λάθος του που μου το είπε. Γυναίκες είμαστε..θα έπρεπε να έχει καταλάβει ότι αυτά δεν λέγονται.. μήπως τελικά όσα έλεγε είναι ψέματα και αποκαλύφθηκε τώρα πως θέλει κάτι που δεν είμαι;
18
 
 
 
 
σχόλια
Μη στεναχωριέσαι απλά τόνισε το σημείο που του αρέσει πάνω σου...Κοίτα να αισθάνεσαι εσύ όμορφα με τον εαυτό σου.Μια χαρά κοπέλα είσαι. Εγώ τι να πω που τα δικά μου λειτουργούν ως σωσίβιο στην παραλία;;;; Χαχα.
Ψαχνεσαι για καυγά λόγω καραντίνας; Κάνε tabata 45 λεπτά, έχει πολλά βίντεο, θα κουράζεσαι τόσο που δε θα έχεις όρεξη για γκρίνια. Και φυσικά θα ανταμειφθεί ο κόπος σου, είναι σούπερ γυμναστική.
Πωωω....προβλήματα εκ του μη όντος. Βάλε μια κάμερα στο πάτωμα (κι από κινητό μας κάνει), βάλε να κινηματογραφεί και έλα από ΠΑΝΩ και τέντωσε την οπίσθιά σου ζώνη όπως σε σκηνοθετικές λήψεις μεγάλων καλλιτεχνών που το χαϊδευτικό τους είναι "hub". Στείλε του το υλικό. Τα πάντα φαίνονται δυσθεώρατα από την κατάλληλη γωνία λήψης.
Γιατί γλυκιά μου να πικραθείς έτσι, γιατί;; Μια χαρά σου τα είπε ο άνθρωπος!Πρώτον, με το ύψος σου, σε παίρνει μια χαρά να βάλεις άλλα 2-3 κιλά (πιθανόν να σου ταιριάζει περισσότερο κιόλας, δεν ξέρω, έλεος με το πολύ αδύνατο.. Δεν το θεωρούν όλοι ωραίο!)Δεύτερον, σου είπε να κάνεις ασκήσεις για τους γλουτούς, γιατί αυτό το σημείο, του αρέσει πολύ επάνω σου. Ωραία! Που είναι το κακό και χτυπιέσαι έτσι; Άκου λίγο :ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΛΟΥΤΟΥΣ! Που -το πιθανότερο- σημαίνει "μου αρέσουν πολύ οι γυμνασμένοι γλουτοι σου, συνέχισε να τους γυμνάζεις..!"Γιατί, δηλαδή, ντε και καλά, να σημαίνει κάτι κακό;Διότι εσύ επιμένεις να το βλέπεις έτσι.Για τους δικούς λόγους. Ο άνθρωπος δεν φταίει κάπου, ούτε είπε/εκανε κάτι μεμπτό. Μια χαρά είσαι ρε αγάπη, δεν χρειάζεται να είμαστε τέλειοι εξωτερικά, σιγά! Η αυτοπεποίθηση, η αύρα, το χιούμορ ενός ατόμου, είναι πολλές φορές αρκετά, ώστε να καθιστά έναν άνθρωπο ερωτευσιμο! Κι ας μην είναι πανέμορφος!Κι ας μην είναι φουλ γυμνασμένος!Χαλάς τον εαυτό σου, ρε μανάρι! Έχεις την υγεία σου; Τους αγαπημένους σου; Όλα καλά τότε!
-Γιατρέ, θέλω να μιλήσουμε για κάτι σοβαρό.-Παρακαλώ, σας ακούω.-Για τον κWλο μου. Είναι μικρός και αγύμναστος, λέει ο σύντροφός μου. -Κάντε μια στροφή προς την κάμερα παρακαλώ.
Μην το κοροϊδεύεις. Ξέρω άτομο που ξεκίνησε συνεδρίες, γιατί ο, ο Θεός να τον κάνει, φίλος της της έκανε αρνητικά σχόλια για το σώμα της και κυρίως για τον κωλο της.
Τέτοια μυαλά που είχε και δεν τον σούταρε, καλά της έκανε! {θα σκληρήνω στάση από δω και πέρα, πολύ διακριτική υπήρξα, βγαίνει το μαστίγιο πλέον}
Υπήρχε υπόστρωμα, για τη συγκεκριμένη περίπτωση που λες. Δεν πάνε στο ψυχιατρείο όλοι όσους τους εξευτελίζουν. Φταίνε κι άλλοι που διαμόρφωσαν αυτό το άτομο που τα ανεχόταν όλα αυτά.
Ο τύπος στην πραγματικότητα της έκανε καλό. Έγινε η αφορμή για να καταλάβει ότι έχει θέματα και να πάει σε ψυχολόγο να τα λύσει. Βέβαια επικεντρωθηκε στα θέματα που σχετίζονται με τα συναισθηματικά της αλλά κάτι είναι και αυτό.

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ