ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.3.2020 | 15:05

AKOYΓΟΝΤΑΣ

Ακούγοντας όλους αυτούς που δεν θέλουν να κάτσουν σπίτι με τη γυναικά τους γιατί τους σπάει τα νεύρα και τα αντίθετο, να υπενθυμισω ότι δεν είστε με το ζόρι με κάποιον, αν δεν σας κάνει ο άλλος μπορείτε να χωρίσετε αλλά που να το κάνετε με τι κότσια..... Πάντως επειδή κάνετε πολλά τέτοια σχόλια να θυμάστε ότι για κάθε άτομο που εσείς έχετε βαρεθεί υπάρχει κάποιος που πιθανόν θσ έδινε πολλά για να το έχει έστω και για ένα βράδυ.ενας μόνος μέσα στην κρίση !!!!
20
 
 
 
 
σχόλια
Καλησπέρα στην ομορφη παρεα.... Όταν ο άνθρωπος είναι παντρεμενος δεν θέλει τον συντροφο η την συντροφο... ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥΣ... Όταν ο άνθρωπος είναι ελευθερος η ελευθερη παλι δεν είναι ευχαριστημένος και θέλει δέσμευση... Τελικά, το ανθρώπινο ον είναι ανικανοποίητο ον...
Όταν κάποιος είναι πολύ λίγος και δεν μπορεί να βγάλει από την ζωή του κάποιον που δεν θέλει, νομίζω το τελευταίο που θα τον παρηγορήσει είναι ότι κάποιος άλλος ορέγεται το πρόσωπο που δεν αρέσει στον ίδιο.Το θέμα είναι ποιόν επιλέγουμε ελεύθερα και χωρίς καμιά βία, όχι τι θα δεχόμασταν "έστω για ένα βράδυ" μέσα στην απελπισία μας.
Το θέμα δεν είναι να χωρίσουν με την πρώτη διαφωνία. Το θέμα είναι αν έχουν ποτέ συζητήσει ό,τι τους απασχολεί δίχως την εσωτερική υποχρέωση του να λάβουν μετά την επιβεβαίωση για όσα είπαν από συγγενείς/φίλους/γνωστούς/κλπ. Δυστυχώς ακόμη και μέσα στις σχέσεις ή στο γάμο έχουμε μάθει να ζούμε με βάση την κοινωνική επιβεβαίωση και όχι αν μας γεμίζει ο ίδιος ο άνθρωπος δίπλα μας. Η κουβέντα για την σηψαιμία της πλειοψηφίας των σχέσεων σήμερα είναι ατελείωτη...όπως και οι ρίζες αυτής.Καλύτερα μόνος παρά με προσωπικότητα που σου ρουφά κάθε ίχνος ζωής προκειμένου να "ζήσει" τη δική του.
Δεν χρειάζεται να δώσεις πολλά ουτε καν λίγα γιατί αν λειτουργείς με την λογική τόσα δίνω τόσα περιμένω να πάρω σαν αντάλλαγμα τότε λογικό είναι να βρίσκεσαι σε αυτή την κατάσταση Δεν είναι οι σχέσεις εμπορική συμφωνία και όσοι τις βλέπουν σαν τέτοιες είναι δυστυχισμένοι (ακόμη και αν δεν το ξέρουν ακομη)Η σχέση είναι εμπιστοσύνη η σχέση είναι πέφτω από ψηλά και πιστεύω ότι θα είναι εκεί για να με πιάσει.Καμία φορά δεν είναι, καμία φορά πέφτεις τόσο δυνατά που λιώνεις τον άλλο, καμία φορά έχεις πέσει στην αγκαλιά του άλλου και ακόμη νομίζεις ότι πετάς
Κατά τα άλλα δεν χωρίζουν γιατί φοβούνται τη μοναξιά και θέλουν να ανήκουν στο κλαμπ των δεσμευμένων. Διότι τι θα πει ο κόσμος; Αφού όταν κάποιος είναι μόνος ή μόνη, θεωρείται προβληματικός. Αφού η γυναίκα μετά τα 30 όχι απλά αν δεν είναι παντρεμένη αλλά και αδέσμευτη να είναι, θα χαρακτηριστεί ''γεροντοκόρη'', ότι έχει πρόβλημα και για αυτό δεν βρίσκει κάποιον.Τουλάχιστον ας κάτσω με το Μήτσο, τη Κούλα, για να λέω πως έχω κάποιον. Έτσι σκέφτεται η ξερή τους η κεφάλα.
Άντε κι έφυγαν από τον Μήτσο ή την Κούλα και βρήκαν και τον επόμενο ...Σε πόσο καιρό θα βαρεθούν και θα ψάχνουν πάλι τον επόμενο;Αν δεν μπορείς να τα βρεις με τον εαυτό σου και να δέχεσαι την πραγματικότητα,τότε κανείς δεν θα σε σώσει...
Μετά τον εγκλεισμό έχουν να πλουτίσουν γυναικολόγοι, κλινικές, ψυχολόγοι, ψυχίατροι, φαρμακεία και σούπερ σταθερές αξίες, δικηγόροι. Γενικά χαρτούρες ακόμα και με περιουσίες θέματα. Δε μπορούμε όλοι να είμαστε δυνατοί.
Καλό είναι αυτό: που δεν μπορούν χωρίς εσένα, αρκεί να μη σου κόψουν τα φτερά της ανεξαρτησίας. :) Εμένα από μικρή με έβρισκαν ανυπόφορη αλλά τουλάχιστον με βρίσκουν δίκαιη και επικαλούνται τα λόγια μου σε τυχόν αναμεταξύ τους διαφωνίες. Μπορεί να μη με θέλουν, αλλά έχω το ρόλο της αυθεντίας, κάτι είναι κι αυτό!