ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.3.2020 | 08:35

ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ

Αγαπήστεε ρεε!!Αφήστε τα εφήμερα!Υπάρχουν τόσες όμορφες ψυχές που είναι διατεθειμένες να αγαπήσουν με όλο τους το είναι...Μην φοβάστε να νιώσετε...αυτή είναι η ουσία ...αφεθείτε...ζήστε το ...Όλος ο κόσμος με κατάθλιψη γιατί δεν βρίσκει ένα σωστό άνθρωπο ή φοβάται την απόρριψη...διαβάζω καθημερινά τις αναζητήσεις σας...πραγματικά φαίνεστε όλοι ψυχάρες..
10
 
 
 
 
σχόλια
δε αλαζουν πουλακι μου ............................. εχουν ετσι μαθει δύσκολο να κανουν στροφή στην θεωρία ζωης τους .......... κι ας ειν λάθος κι άστοχο αυτο που κάνουν ....................
Καταρχάς, προσωπικά δεν είμαι ψυχάρα, μάλλον το τελείως αντίθετο θα με χαρακτήριζα.Κατά δεύτερον, ούτε όλο τον κόσμο τον βλέπω με κατάθλιψη, όλοι γύρω μας ''περνάνε τέλεια'' και ''κάνουν ζωάρα''. Δες το και εσύ. Κατά τρίτον, όλοι ψάχνουν ''κάτι σοβαρό'' στη θεωρία, στην πράξη διαφέρουν ουσιωδώς τα όσα δηλώνει με τα όσα τελικώς επιλέγει. Επομένως, αμφιβάλλω πολύ και για σένα αν πράγματα ταυτίζεται η θεωρία με την πράξη σου.
Όποιος θέλει να αγαπήσει «εφήμερα», ας το κάνει!!Με ποιο δικαίωμα κρίνουμε τις επιλογές του καθενός;Όποιος θέλει να νιώσει ή να αφεθεί, ας το κάνει!Ποιος τον εμποδίζει;Αλλά ναι, σωστά, πάντα φταίνε οι άλλοι..Βασικά, κάποιος πρέπει να φταίει πάντα..Ο καθένας έχει στο νου του τι περίπου θέλει για να νιώθει πληρότητα, είτε λέγεται εφήμερη σχέση, είτε λέγεται ελεύθερη σχέση, είτε ons, είτε μακροχρόνια σχέση.Άσε που δεν συμμερίζομαι καθόλου την άποψη να ψάχνουμε διακαώς γι’αυτό το οποίο θα μας γεμίσει.Η ιστορία έχει δείξει ότι στις πλείστες των περιπτώσεων έρχεται από εκεί που δεν το περιμένεις!!ΥΓ: Η καραμέλα της κατάθλιψης έχει λιώσει,αφήστε την πια.Κατάθλιψη δεν ορίζεται το ότι είμαι στενοχωρημένος και κλεισμένος στο σπίτι μου επειδή δεν έχω/βρίσκω σύντροφο.Είναι κάτι πολύ πιο σοβαρό, είναι ασθένεια που χρήζει αγωγής.Τα φιλιά μου!?
Και που βρήκαμε τον άνθρωπο που θέλουμε να ζήσουμε τα πάντα μαζί του μας χώρισε και μείναμε μαλάκες αλλά οκ. Μακάρι να το βρουν όλοι και να είναι μαζί. Είναι ευτυχία αυτό.

Breaking news