ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.3.2020 | 17:48

θελουμε μεν αλλα δεν μπορουμε..

Με αφορμη μια αλλη εξομολογηση που ελεγε οτι οσο και αν θελει δεν μπορει να προστατευτει απο τον ιο (και συμφωνω απολυτα)να πω οτι εκτος απο τους (δυστυχως) κακοπληρωμενους εργαζομενους υπαρχουν και ανθρωποι που δεν εχουν ουτε καν αυτο.υπαρχουν οι ανεργοι με 400ευρω το μηνα,υπαρχουν οι ανθρωποι που παιρνουν 200ευρω το μηνα,ανθρωποι με 360 ευρω (η και λιγοτερα)συνταξη.πως περιμενουν καποιοι να μπορεσουν αυτοι οι ανθρωποι να ανταπεξελθουν σε μια τετοια κατασταση οταν ηδη τα βγαζουν περα με το ζορι?(συν το οτι εχουν να αντιμετωπισουν και τα φαινομενα αιαχροκερδιας)Νομιζω πρεπει να υπαρξει μια μεριμνα για αυτους τους ανθρωπους αλλιως οσο και να θελουν ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ουτε να προστατευσουν τον εαυτο τους ουτε και τους γυρω τους.και κατι αλλο παιδια βοηθηστε τους ηλικιωμενους για τα ψωνια στα σουπερ μαρκετ,για τα φαρμακα για οτι χρειαζονται.οσο μπορειτε οσο μπορουμε ολοι μας,ειναι στιγμες που χρειαζεται να δειξουμε αλληλεγγυη ο ενας στον αλλον και δη στους πιο ευαλωτους.καλα να περνατε και υγεια σε ολο τον κοσμο.
3
 
 
 
 
σχόλια
Συγγνώμη αν παρά είναι κακό το σχόλιο μου. Αλλά πιστεύω όλες οι κατηγορίες που ανέφερες συν οι άνεργοι με κανένα εισόδημα ίσως να θεωρούμαστε και βάρος για τις κυβερνήσεις και σε τέτοιες κρίσιμες καταστάσεις θα ήταν καλό για αυτούς να μας ξέκανε ο ιός. Αφού βλέπουμε πως στα μέτρα τους όχι απλά δεν υπάρχει καμία βοήθεια και δεν εννοώ μόνο χρηματική αλλά και κανένα άλλο κίνητρο για το πως θα ανταπεξέλθουμε από όλο αυτό. Και κλεισμένοι στο σπίτι όλοι έχουμε υποχρεώσεις που πρέπει να πληρωθούν ας το πω σαν παράδειγμα.