Η ιστοσελίδα ερωτικού περιεχομένου Pornhub προσφέρει δωρεάν πρόσβαση στο premium συνδρομητικό πακέτο της, σε όλους τους κατοίκους της Ιταλίας.

 

Η γειτονική χώρα μαστίζεται από την χειρότερη επιδημία κορωνοϊού μετά από αυτή την Κίνας, με πάνω 1.000 νεκρούς και 15.000 κρούσματα. Η δημοφιλής πλατφόρμα που φιλοξενεί στους σέρβερ της εκατομμύρια επαγγελματικά και ερασιτεχνικά βίντεο, ανακοίνωσε χθες πως θα «ξεκλειδώσει» όλο το περιεχόμενο για οποιαδήποτε συσκευή συνδέεται στο Pornhub από ιταλικό έδαφος. 

 

Όμως αυτή δεν θα είναι η μοναδική συνεισφορά του ερωτικού site που σκοπεύει να δωρίσει χρήματα στο ιταλικό κράτος, για την αντιμετώπιση της έξαρσης του SARS-CoV-2, για τον οποίο ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας έχει ήδη κηρύξει πανδημία. «Pornhub θα δωρίσει όλα τα έσοδα του Μαρτίου από το Modelhub για την στήριξη της Ιταλίας σε αυτή την δύσκολη περίοδο», ανακοίνωσε η εταιρεία στο Twitter. «Φόρτσα Ιταλία, σε αγαπάμε!». 

 

 

Pornhub: Δωρεάν το premium πακέτο για όλη την Ιταλία - Λόγω κορωνοϊού

 

Πρόσφατα ανέβηκαν στο Pornhub και τα πρώτα ερωτικά βίντεο με θέμα τον κορωνοϊό. Σε τουλάχιστον ένα από αυτά τα βίντεο, ένας άνδρας φορά την χαρακτηριστική στολή που χρησιμοποιείται σε περιπτώσεις υγειονομικού συναγερμού - καλυμμένος από τα πόδια μέχρι και το κεφάλι και φορώντας, φυσικά, την απαραίτητη μάσκα. 

 

Στα τέλη Φεβρουαρίου, σε παρόμοια κίνηση είχε προχωρήσει και η ιστοσελίδα ερωτικού περιεχομένου xHamster, προσφέροντας δωρεάν το συνδρομητικό, premium πακέτο της σε όσες περιοχές του πλανήτη έχουν πληγεί από τον κοροναϊό COVID-19.

 

Την ανακοίνωση είχε κάνει επισήμως ο ίδιος αντιπρόεδρος του xHamster, Alex Hawkins, που κάλεσε τους κατοίκους των πόλεων σε άτυπη ή επίσημη καραντίνα, να παραμείνουν ασφαλείς χρησιμοποιώντας το xHamster, αντί να αναζητούν το σεξ. «Το xHamster ενθαρρύνει τους ανθρώπους των περιοχών που έχουν πληγεί να μείνουν μέσα [...] Ο πιο εύκολος τρόπος για να μην εξαπλωθεί ο ιός, είναι να αποφύγουμε την άμεση επαφή με άλλους ανθρώπους, και σε αυτό το πορνό μπορεί να βοηθήσει», είχε πει ο Hawkins, κάνοντας έκκληση και στις άλλες συνδρομητικές πλατφόρμες. 

 

Pornhub: Δωρεάν το premium πακέτο για όλη την Ιταλία - Λόγω κορωνοϊού

 

«Γνωρίζουμε ότι η ανθρώπινη επιθυμία για σεξ είναι ένα από τα μεγαλύτερα κίνητρα για ανθρώπινη συναναστροφή. Όταν χρησιμοποιηθεί σοφά, το πορνό μπορεί να ανακατευθύνει αυτή την επιθυμία ώστε να κρατήσει τους ανθρώπους στα υπνοδωμάτιά τους και στα διαμερίσματά τους. Αλλά αυτό δεν το κάνει μόνο το πορνό. Ψυχαγωγικές εταιρείες έχουν την δυνατότητα να ηγηθούν (σ.σ αυτής της προσπάθειας) στην παγκόσμια κρίση. Πού είναι το Netflix; Πού είναι το HBO; Πού είναι η Disney+; Θα έπρεπε να συνεργαστούμε ως να βοηθήσουμε τους ανθρώπους να μείνουν μακριά από τους δρόμους», σημείωνε ο Hawkins.

 

Για αιτήσεις κατοίκων σε πληγείσες περιοχές, μπορείτε να επικοινωνήσετε στέλνοντας email στο media@xhamster.com με θέμα στο μήνυμα "COVID-19".