Δήμαρχος Λάρισας: «Απαράδεκτος ο συνωστισμός στις καφετέριες» - Απευθύνει έκκληση

Δήμαρχος Λάρισας: «Απαράδεκτος ο συνωστισμός στις καφετέριες» - Απευθύνει έκκληση Facebook Twitter
2

Έκκληση προς τους πολίτες της Λάρισας να μην συνωστίζονται σε χώρους εστίασης λόγω τους κορωνοϊού απηύθυνε ο δήμαρχος Απόστολος Καλογιάννης.

Παράλληλα κάλεσε τους ιδιοκτήτες των καταστημάτων να διαμορφώσουν τους χώρους τους ώστε να αποφεύγεται ο συνωστισμός.

Παρουσιάζοντας νέα στοιχεία σχετικά με την επιδημία του κορωνοϊού, ο δήμαρχος Λαρισαίων επιτέθηκε σε όσους δεν ακολουθούν τα μέτρα προστασίας, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως ο συνωστισμός που επικρατεί στις καφετέριες της πόλης είναι απαράδεκτος.

«Θέλω να κάνω έκκληση για να μην πω θα καταγγείλω, αυτό που γίνεται στο όμορφο πεζοδρομημένο κέντρο της πόλης με τα πολλά καφέ που έχουμε. Ο συνωστισμός που παρατηρείται εκεί αυτές τις ημέρες είναι απαράδεκτος. Υπάρχει ένα τμήμα της κοινωνίας μας το οποίο κοιμάται κυριολεκτικά και πρέπει να ξυπνήσει. Αν θέλουν σε 15-20 ημέρες να δούνε εικόνες Ιταλίας που τα μαγαζιά όλα θα κλείσουν ας συνεχίσουν με τον ίδιο τρόπο. Εδώ μπαίνει και το ζήτημα της ατομικής ευθύνης και προφανώς και των ίδιων των καταστηματαρχών που πρέπει να διαμορφώσουν προϋποθέσεις μη συνωστισμού. Δεν είναι δυνατόν όλοι οι φορείς να παίρνουν μέτρα και να δίνουμε λύσεις και την ίδια ώρα στο κέντρο της πόλης να γίνεται ότι γινόταν το προηγούμενο διάστημα. Καλώ τους πάντες να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να αλλάξει η εικόνα αυτή στο κέντρο της πόλης», ανέφερε ο ίδιος.

Δείτε το βίντεο:

 
Ελλάδα
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Ατομική ευθύνη... whaaat? Αυτήν η έκφραση δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο του νεοέλληνα. Ειλικρινά με ξεπερνά η ελαφρότητα με την οποία αντιμετωπίζει μεγάλη μερίδα του πληθυσμού την κατάσταση. Είπαμε να μην πανικοβαλόμαστε αλλά αυτό δείχνει αναισθησία.
Και φυσικά το αβίαστο ερώτημα που προκύπτει είναι γιατί το Κράτος δεν τα κλείνει ΟΛΑ (πολυκαταστήματα, λαϊκές, κουρεία-κομμωτήρια, supermarket, ΜΜΜ).Όταν ο κόσμος έχει συνειδητοποιήσει πως κινδυνεύει μόνο ένα τμήμα του πληθυσμού (οι ευπαθείς ομάδες) αλλά η Πολιτεία αρνείται πεισματικά και κόντρα σε κάθε λογική να απομονώσει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ αυτές, καταστρέφοντας έτσι την Οικονομία, αυτά είναι τα αποτελέσματα.