Μπόρις Τζόνσον: «Πολλές οικογένειες θα χάσουν τους αγαπημένους τους»

Μπόρις Τζόνσον: «Πολλές οικογένειες θα χάσουν τους αγαπημένους τους» Facebook Twitter
«Πολλές οικογένειες θα χάσουν τους αγαπημένους τους» λόγω κορωνοϊού, λέει ο Μπόρις Τζόνσον (EPA)
3

Ξεκινώντας τη συνέντευξη τύπου, λέγοντας πως πρόκειται για «τη χειρότερη κρίση στη δημόσια υγεία» ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον, μίλησε για την εξέλιξη του κορωνοϊού.

Ο Τζόνσον μάλιστα, προειδοποίησε για μία νέα ζοφερή φάση της επιδημίας στη χώρα, όπου «πολλοί άνθρωποι θα πεθάνουν».

«Είναι ξεκάθαρο ότι ο κορωνοϊός συνεχίζει, και θα συνεχίσει, να εξαπλώνεται στον κόσμο και τη χώρα μας τους επόμενους μήνες.

Κάναμε ό,τι μπορούσε να γίνει, για να περιορίσουμε την ασθένεια και αυτό μας χάρισε πολύτιμο χρόνο αλλά τώρα πρόκειται για παγκόσμια πανδημία.

Ο αριθμός των κρουσμάτων θα αυξηθεί ραγδαία, στην πραγματικότητα ο αληθινός αριθμός των περιπτώσεων είναι υψηλότερος, ίσως πολύ υψηλότερος από τις περιπτώσεις των κρουσμάτων που έχουμε ήδη επιβεβαιώσει.

Όλοι πρέπει να είμαστε ξεκάθαροι, πρόκειται για τη χειρότερη κρίση στη γενιά μας στον τομέα της δημόσιας υγείας.

Μερικοί την παρομοιάζουν με εποχική γρίπη, αλλά αλίμονο αυτό δεν είναι σωστό. Λόγω της έλλειψης ανοσίας, αυτή η ασθένεια είναι πολύ πιο επικίνδυνη.

Θα εξαπλωθεί κι άλλο και, πρέπει να είμαι ειλικρινής: πολλές περισσότερες οικογένειες θα χάσουν τους αγαπημένους τους πριν την ώρα τους» είπε κατά τη διάρκεια της Συνέντευξης Τύπου,  ο Μπόρις Τζόνσον.

Διεθνή
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΠΑ: Η Λίσα Κουκ παραμένει στη θέση της διοικήτριας της FED ενώ «μάχεται» για την απομάκρυνσή της από τον Τραμπ

Διεθνή / ΗΠΑ: Η Λίσα Κουκ παραμένει στη FED ενώ θα «μάχεται» ενάντια στην απομάκρυνσή της από τον Τραμπ

Ομοσπονδιακός δικαστής μπλόκαρε προσωρινά τον Τραμπ από το να αποπέμψει την Κουκ από τη θέση της διοικήτριας της FED, έπειτα από καταγγελίες για απάτη σε στεγαστικά δάνεια
LIFO NEWSROOM
Ιράκ: Ελεύθερη έπειτα από δύο χρόνια ομηρίας η Ρωσοϊσραηλινή Ελίζαμπεθ Τσούρκοβ

Διεθνή / Ιράκ: Ελεύθερη έπειτα από δύο χρόνια ομηρίας η Ρωσοϊσραηλινή Ελίζαμπεθ Τσούρκοβ

Η Τσούρκοβ, ερευνήτρια στο επάγγελμα, είχε εξαφανιστεί στο Ιράκ το 2023 κατά τη διάρκεια επαγγελματικού ταξιδιού - Μήνες μετά ο Νετανιάχου αποκάλυψε πως έχει απαχθεί από την Κατάιμπ Χεζμπολάχ
LIFO NEWSROOM
Ισραηλινή επιδρομή στην Ντόχα: Διεθνείς αντιδράσεις και φόβοι για τις διαπραγματεύσεις

Διεθνή / Ισραηλινή επιδρομή στην Ντόχα: Συνεδριάζει εκτάκτως απόψε το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ - Φόβοι για τις διαπραγματεύσεις

Το εμιράτο «επιφυλάσσεται του δικαιώματος να ανταποδώσει αυτή την κατάφωρη επίθεση», δήλωσε ο πρωθυπουργός του σεΐχης Μοχάμεντ μπιν Αμπντουλραχμάν αλ Θάνι.
LIFO NEWSROOM
Ισραηλινή καμπάνια εκατομμυρίων σε YouTube και X για να διαψεύσει τον λιμό στη Γάζα

Διεθνή / «Υπάρχει φαγητό στη Γάζα»: Η ισραηλινή καμπάνια εκατομμυρίων που αμφισβητεί τον λιμό

Το Ισραήλ έχει δαπανήσει τουλάχιστον 42 εκατ. ευρώ σε διαφημίσεις σε πλατφόρμες όπως το YouTube και το X, που καταλήγουν με τη φράση: «Υπάρχει φαγητό στη Γάζα. Οποιοσδήποτε άλλος ισχυρισμός είναι ψέμα»
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Οι πολιτικοί πρέπει να λένε την αλήθεια, αλλά δεν εννοούμε αυτό κ. Μπόρις Τζόνσον:"...περισσότερες οικογένειες, πολλές περισσότερες οικογένειες θα χάσουν αγαπημένους τους πριν την ώρα τους"Μα ποιος του γράφει τους λόγους;
Οι λαικιστες ηγετες ολου του κοσμου εχουν την ιδια παραμοιωδη ελλειψη ενσυναισθησης. Αυτο παθαινει κανεις οταν η διψα για εξουσια γινεται αυτοσκοπος. Μου θυμιζει τις δηλωσεις ετυχε στη βαρδια τους.