Πετρούνιας: Θριαμβευτική πρόκριση στον τελικό του Μπακού - Ένα βήμα πιο κοντά στους Ολυμπιακούς

Πετρούνιας: Θριαμβευτική πρόκριση στον τελικό του Μπακού - Ένα βήμα πιο κοντά στους Ολυμπιακούς Facebook Twitter
EPA - Φωτογραφία Αρχείου
1

Ιδανικό ξεκίνημα πραγματοποίησε ο Λευτέρης Πετρούνιας στο προ-Ολυμπιακό παγκόσμιο κύπελλο ενόργανης γυμναστικής του Μπακού, αφού συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία στον προκριματικό των κρίκων ενόψει του τελικού του Σαββάτου. 


Ο Πετρούνιας συγκέντρωσε 15,100 βαθμούς στον προκριματικό και μπήκε στην οκτάδα των φιναλίστ ως πρώτος και καλύτερος, αφήνοντας καθαρά πίσω του τον μεγάλο αντίπαλό του, Κινέζο Γιανγκ Λιου (15,000 β.), ο οποίος προηγείται με τρεις νίκες στην παγκόσμια κατάταξη. Το ίδιο θα προσπαθήσει να πετύχει και στον τελικό και μάλιστα με την υψηλότερη δυνατή βαθμολογία, ώστε να πολλαπλασιάσει τις πιθανότητές του για κατάκτηση του εισιτηρίου για τους Ολυμπιακούς Αγώνες «Τόκιο 2020».


Οι υπόλοιποι αντίπαλοι του Πετρούνια στον τελικό, στον οποίο βάσει κλήρωσης θα κληθεί να εκτελέσει το πρόγραμμά του 4ος μεταξύ των οκτώ αθλητών, θα είναι κατά σειρά πρόκρισης οι Σινγκιού Λαν (Κίνα, 14,933 β.), Αρτούρ Ζανέτι (Βραζιλία, 14,766 β.), Κόρτνεϊ Τάλοχ (Βρετανία, 14,633 β.), Ίγκορ Ραντιβίλοφ (Ουκρανία, 14,600 β.), Αλί Ζαχράν (Αίγυπτος, 14,433 β.) και Κιου Τσουνγκ Νγκ (Χονγκ Κονγκ, 14,133 β.).

Εκτός οκτάδας ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης

Αντίθετα, οριακά εκτός προνομιούχου οκτάδας έμεινε ο δεύτερος Έλληνας σπεσιαλίστας των κρίκων, Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, ο οποίος κατετάγη 9ος με 13,858 βαθμούς, σε μια διοργάνωση με πολύ δυνατό ανταγωνισμό.


Στην πρεμιέρα του παγκοσμίου κυπέλλου του Μπακού συμμετέχουν άλλοι τρεις Έλληνες εκπρόσωποι, που κάνουν τα «αποκαλυπτήρια» των προγραμμάτων τους για το 2020: Ο Αντώνης Τανταλίδης πήρε 12,666 β. στις ασκήσεις εδάφους και είναι 18ος μέχρι στιγμής, ο Χριστόφορος Κωνσταντινίδης συγκέντρωσε 11,833 β. και βρίσκεται στην 25η θέση στο ίδιο αγώνισμα, ενώ ο Νίκος Ηλιόπουλος πρόκειται να αγωνιστεί στο τελευταίο χρονικά γκρουπ στο δίζυγο.

Τρεις Έλληνες αθλητές αγωνίζονται αύριο 


Αύριο (Παρασκευή 13/03, 10:00) θα διεξαχθεί ο προκριματικός των υπόλοιπων οργάνων, όπου από ελληνικής πλευράς θα δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους ο Νίκος Ηλιόπουλος στο μονόζυγο, ο Αντώνης Τανταλίδης στον πλάγιο ίππο και ο πρωτοεμφανιζόμενος με την Εθνική ανδρών Γιώργος Γαριβάλδης στο άλμα.

Αθλητισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ανοιχτά γκέι παλαιστής που κάνει τα γήπεδα του MLB σκηνή ορατότητας

Αθλητισμός / Ο ανοιχτά γκέι παλαιστής που κάνει τα γήπεδα του MLB σκηνή ορατότητας

Ο Άντονι Μπόουενς έστειλε την μπάλα στις εξέδρες δύο γηπέδων του MLB και θέλει τώρα να το κάνει σε όλα. Ο ανοιχτά γκέι παλαιστής μετατρέπει μια αθλητική πρόκληση σε μήνυμα προς τους παίκτες του μπέιζμπολ που μένουν ακόμη στη σιωπή.
THE LIFO TEAM
FIFA UEFA ΤΖΙΑΝΙ ΙΝΦΑΝΤΙΝΟ

Αθλητισμός / Ο Ινφαντίνο θέλει να βάλει συνέταιρο στην FIFA την οικογένεια Κούσνερ - Οργισμένη απάντηση από την UEFA

Μεταξύ των υποψήφιων επενδυτών είναι η εταιρεία Thrive Capital του Τζόσουα Κούσνερ, αδελφού του Τζάρεντ Κούσνερ, ο οποίος είναι παντρεμένος με την Ιβάνκα Τραμπ
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια