ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.3.2020 | 00:38

Θελει μικρες?

Παντα εκανα σχεση με μεγαλυτερους θεωρωντας οτι ειναι πιο ωριμοι και μου αρεσε η αυρα του εμπειρου αντρα και μου αρεσε να ειμαι αρκετα μικροτερη διπλα τους.Τελικα ομως η σχεση που εχω 2 χρονια σχεδον με περναει 2 χρονια μονο και ενω θεωρει οτι οι μικρες δε θα κανανε ενα δυνατο κρεβατι οσο μια 30αρα, αρκετες φορες βλεπει ερωτικες ταινιες με μικρες..οχι μονο αλλα και με μικρες και εχω αρχισει να νιωθω ανασφαλεια...ομως δε μπορω να κανω κατι ειμαι 31 πια, τα δικα μου νιατα γλεντησα με αλλους και αυτος με αλλες...και τωρα ετυχε να γνωριστουμε...ναι με πιασανε ανασφαλειες τωρα...παρολο που ειμαι πολυ ζωντανος ανθρωπος και βαζω κατω 2 20αρες! Μηπως τελικα ηθελε μικροτερη?
13
 
 
 
 
σχόλια
Γιατί βλέπεις τον εαυτό σου έτσι; Σε καθορίζει μόνο η ηλικία σου και το πόσο καλή είσαι στο κρεβάτι μέσα στη σχέση σου; Αν νιώθεις ότι μόνο αυτό μετράει, άστα να πάνε στα κομμάτια.
Σοβαρα τωρα? Στα 31 σου κ αναπολεις τα "νιάτα σου"? Στα 35 σου δλδ τι θα κανεις? Κατάθλιψη? Χάπια? (παραπερα δεν το παω...) Πες μου για να ξερω πως πρεπει να αντιδρω γτ μου φαινεται ειμαι πολυ χαλαρή για την ηλικια μου.
Ναι μωρέ, είμαστε μονάχα μια ηλικία που συνδέεται στην σεξουαλική μας απόδοση και τίποτ' άλλο. Αν νιώθεις ανασφάλεια επειδή δεν είσαι το μπιμπελό της υπόθεσης, είναι δική σου ανασφάλεια, αν έχεις λόγους να σκέφτεσαι με αυτόν τον τρόπο λόγω του ότι ο σύντροφός σου εμμέσως σε επευφημει ως 30 στο σεξ (κοινώς δεν υπάρχει καμιά ουσιαστική συναισθηματική επαφή) τότε είσαι σε μια σχέση πολύ ρηχή κατ εμέ. Καλώς ή κακώς μεγαλώνουμε, είναι αναπόφευκτο, δεν υπάρχει λόγος να είμαστε με ατομα που θα μετράνε τις ρυτίδες μας ή θα χαζεύουν το νεανικό σφριγος με βλέμμα κουτάβιου που θέλει τη μπριζολαρα αλλά ξέρει ότι θα φάει ξηρά τροφή. Δεν αξίζει τον κόπο να το περνάς όλο αυτό να ξέρεις, αν δεν είναι όλο αυτό δική σου προβολή. Υ. Γ. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει λόγος να το παίζεις άνετη με το θέμα των ταινιών ερωτικού περιεχομένου εφόσον δεν είσαι πάντως. Ούτε έχει νόημα να μπαίνεις στο τριπακι της συγκρισης. Καλό είναι να το συζητήσετε πάντως αφού πρώτα επεξεργαστεις κάπως μέσα σου το τι και το πως.
Μηπως να χαλαρωσεις λιγο τελικα και να καταλαβεις οτι οι αντρες γενικα χαζευουν?μπορει να βλεπει εργα με μικρες δε σημαινει οτι παει και με μικρες...εγω εχω βιτσιο απο παλια με.κοντους δε σημαινει οτι θα κερατωσω ομωα το αγορι μου για τους κοντους που κατα καιρους μου αρεσαν..χαλαρωσε και για να ειναι μαζι σου σημαινει οτι εχετε ενα παρελθον που δε θα προδιδε για μια μικρη...

Σεισμός