ΑΔΕΔΥ: Τρίωρη πανελλαδική στάση εργασίας την Παρασκευή για την Ημέρα της Γυναίκας

ΑΔΕΔΥ: Τρίωρη πανελλαδική στάση εργασίας την Παρασκευή για την Ημέρα της Γυναίκας Facebook Twitter
Τρίωρη στάση εργασίας προκήρυξε η ΑΔΕΔΥ για την Ημέρα της Γυναίκας (Eurokinissi)
4

Τρίωρη πανελλαδική διευκολυντική στάση εργασίας αποφάσισε για αύριο, Παρασκευή, 6 Μαρτίου 2020, από τις 12:00 έως το τέλος του ωραρίου, η ΑΔΕΔΥ.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ, προχωρά σε στάση εργασίας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.

Όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή της «Στην Ελλάδα της κρίσης και των ατέλει ωτων μνημονιακών πολιτικών, με τις ελαστικές εργασιακές σχέσεις, την κατάργηση εργατικών κατακτήσεων, τις διαλυμένες κοινωνικές δομές, η ΑΔΕΔΥ, ως τριτοβάθμιο συνδικαλιστικό όργανο στο δημόσιο τομέα, φέρνει στην επιφάνεια τα προβλήματα των γυναικών, με στόχο όχι μόνο να συζητηθούν ευρέως στους χώρους δουλειάς και εκπαίδευσης, αλλά και να ξεκινήσει μία αγωνιστική παρέμβαση για την επίλυσή τους.

Καλούμε τα νομαρχιακά τμήματα, τις ομοσπονδίες και τα σωματεία, να αναδείξουν με κάθε τρόπο την παγκόσμια μέρα της γυναίκας και τα σύγχρονα αιτήματα της εργαζόμενης γυναίκας, οργανώνοντας συζητήσεις και εκδηλώσεις στα σχολεία, στα νοσοκομεία, στους δήμους, στα υπουργεία και σε όλους τους χώρους εργασίας. Η 8η Μάρτη είναι επέτειος αγώνων των γυναικών! Από το 1857 μέχρι τις μέρες μας...».

Με πληροφορίες από το ΑΠΕ

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

4 σχόλια
και εκδηλώσεις στα σχολεία, στα νοσοκομεία Πηγή: www.lifo.grEιδικα στα νοσοκομεια ΜΠΑΓΛΑΜΑΔΕΣ... με τον κορονοϊό σε έξαρση.. να πατε να λετε μπαρμπουτσαλα. Που ζουνε ρε γμτ. Τι θενε; Απλως το δημοσιο μισθο τους και ρεκλα; Και το βαφτιζουν σταση εργασιες για την Ημερα της Γυναικας; Καμμια σωτηρια.
"Επετειακός αγώνας". Τρίωρος, εξαντλητικός, με ιδρώτα και αίμα λέμε. Και εσύ οκνηρέ πολίτη που θα πας να εξυπηρετηθείς και θα βρεις κλειστά γραφεία, καλά να πάθεις. Εμείς αγωνιζόμαστε από το πεδίο της μάχης του καναπέ και με το τηλεκοντρόλ αντί το καρυοφίλι στα χέρι, να δούμε "καλό μεσημεράκι".Τι ίσα δικαιώματα, δικαίωμα ψήφου, "Μπουμπουλίνες" - τώρα που αγρίεψε και ο Ερντογάν -, ακόμη στον 19ο αιώνα ζούμε νομίζεις, καπιτάλα πολίτη / εργοδότη ;ΚΑΤΩ ΟΙ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ, φάε μια στάση να καταλάβεις. ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΡΟ, να προλάβω να πάω σπίτι να αράξω.
Η ανακοινωση : ...""Η 8η Μάρτη είναι επέτειος αγώνων των γυναικών! Από το 1857 μέχρι τις μέρες μας....."Η πραγματικότητα: Η 6η Μάρτη ειναι Παρασκευή ας τη σκαπουλαρουμε απο τις 12 για ενα δεύτερο 3ημερο.... Φτάνει πια, έλεος με τη σοσιαλίζουσα υποκρισία