Μπακογιάννη: «Φέρτε μου το Μιχαλολιάκο σε διάλογο, να τον κάνω αλοιφή»

Μπακογιάννη: «Φέρτε μου το Μιχαλολιάκο σε διάλογο, να τον κάνω αλοιφή» Facebook Twitter
11

Κάλεσμα σε διάλογο απευθύνει στο Μιχαλολιάκο της Χρυσής Αυγής η Ντόρα Μπακογιάννη, μιλώντας στην εκπομπή «Άλλη όψη» της ΝΕΤ που θα μεταδοθεί απόψε. Η βουλευτής και πρώην υπουργός αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «θα τον κάνω αλοιφή» αφού «οι άνθρωποι είναι γελοίοι και φασίστες», τάσσεται πάντως κατά της απαγόρευσης της Χ.Α. «Τι σημαίνει απαγορεύεται», διερωτάται η κ. Μπακογιάννη σημειώνοντας ότι αν γίνει κάτι τέτοιο, τότε δημιουργείται επικίνδυνο προηγούμενο.

Δηλώνει επίσης και αντίθετη σε μοντέλα απομόνωσης της Χ.Α. λέγοντας ότι είναι αλαζονεία να μην συζητάς με εκλεγμένους.

Η Ντόρα Μπακογιάννη μιλάει και για την ήττα της στις εσωκομματικές εκλογές της Ν.Δ. στις οποίες έχασε από τον Αντώνη Σαμαρά και δηλώνει: «Πλήρωσα την αλαζονεία μου»

11

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΕΤΡΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Πολιτική / Μέτρα για αγρότες: Αυτές είναι οι κυβερνητικές παρεμβάσεις - Ρεύμα στα 8,5 λεπτά και app για επιστροφή ΕΦΚ

Όπως ανέφεραν στην εξειδίκευση των μέτρων, 16 από τα 27 αιτήματα των αγροτών έχουν επιλυθεί ή αντιμετωπίζονται θετικά, 4 είναι υπό επεξεργασία και 7 είναι εκτός δημοσιονομικού πλαισίου
THE LIFO TEAM
Μαρινάκης σε αγρότες: «Την Τετάρτη η κυβέρνηση θα εξειδικεύσει τα μέτρα, δεν υπάρχουν άλλα ούτε υπομονή»

Πολιτική / Μαρινάκης σε αγρότες: «Την Τετάρτη η κυβέρνηση θα εξειδικεύσει τα μέτρα, δεν υπάρχουν άλλα- ούτε υπομονή»

«Είναι καλό όσοι θέλουν να έρθουν να συζητήσουμε αυτές τις ανακοινώσεις, εμείς θα τις κάνουμε είτε έρθουν είτε όχι» ξεκαθάρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
THE LIFO TEAM
ΤΑΣΟΥΛΑΣ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ

Πολιτική / Το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα Τασούλα: Ας είναι το νέο έτος μια ευκαιρία να αλλάξουμε όλα όσα μας πληγώνουν

«Η Ελλάδα χρειάζεται περισσότερη ειλικρίνεια στη δημόσια ζωή και λιγότερη στρεψοδικία και τοξικότητα στα κοινωνικά δίκτυα και στην πολιτική» τόνισε μεταξύ άλλων
THE LIFO TEAM

σχόλια

7 σχόλια
Οπώς φαινεται στην φωτο, ξεκίνησε ήδη από το χέρι του που το έσφιξε και το έκανε αλοιφή.Δείτε την χαρακτηριστική έκφραση πόνου του Μιχαλολιάκου.
Πάντως πράγματι θα μπορούσε να τον φέρει στα ίσα του νομίζω. Ανεξάρτητα από από όλα τα άλλα (θετικά ή αρνητικά της) έχει τη στόφα της έξυπνης νταρντάνας γυναίκας που δε μασάει και που μπορεί να ασκήσει αυτό το είδος της μητριαρχικής δύναμης που εξουδετερώνει την machismo ψευτοδύναμη του ακατονόμαστου και της βρωμοπαρέας του.
όλοι μπορούμε να φέρουμε στα ίσα του τον μιχαλολιάκο, απλή λογική χρειάζεται για να αποδείξεις ότι λέει μπαρούφες.... το θέμα είναι να επιχειρηματολογήσει απέναντι σε καναν σοβαρό άνθρωπο... μα που την θυμηθήκατε την ντόρα ρε παιδιά, αυτή δεν έχει τελειώσει σαν πολιτικό πρόσωπο? Αλλά ξέχασα, πάλι ΝΔ βγάλαμε στις τελευταίες εκλογές...