ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.2.2020 | 16:27

Είναι και αυτές

Που τις κοιτάζουν από μακριά,τις θαυμάζουν και μπαίνουν και γράφουν εδώ μέσα για τα μάτια τους τα δυο και είμαστε και μεις που δεν γυρνάνε ούτε να μας φτύσουν.
14
 
 
 
 
σχόλια
Τίποτα το ικανοποιητικό στο να σε κοιτάζουν από μακριά και να μη σε πλησιάζουν ποτέ. Στην αρχή είναι ωραία, όμως όταν η ιστορία επαναλαμβάνεται μετά από λίγο καιρό νιώθεις το ίδιο αδιάφορη.
αμελί, μερικοί φοβόμαστε μην φάμε χυλόπιτα ή απλά ντρεπόμαστε και τελικά μένουμε στο οφθαλμόλουτρο που είναι δωρεάν :)υγ από το να κοιτάμε τα κτίρια κάτι είναι και αυτό κολακεύεται η κοπέλα τουλάχιστον :)
Δωρεάν.. χμμμ... Κατανοητό. Ωστόσο αυτό δε σημαίνει ότι δε με κάνεις να νιώθω ότι απλά δε σου αρέσω αρκετά ώστε να βγεις απ τη ρουτίνα σου και απ' τον βαθύ ύπνο των σόσιαλ μίντια. ( γιατί Αμελί? Ινάννα λέει xD)
Η ομορφιά τραβάει. Πάντα συνέβαινε αυτό και προσωπικά δεν βρίσκω και τίποτα κακό σε αυτό. Ωστόσο, η ωραία εξωτερική εμφάνιση δεν εγγυάται τη γοητεία/ελκυστικοτητα ενός ανθρώπου. Εκτός αυτού, το γεγονός ότι συγκεντρώνουν περισσότερα βλέμματα δεν τις καθιστά πιο ευτυχισμένες.
Κομμένα τα φτυσίματα μέχρι να περάσει η μπόρα και μετά βλέπουμε.Εγώ πάντως ξέρω ότι οι γυναίκες ξενερώνουν όταν τις κοιτάζουν από μακριά. Εδώ που τα λέμε και κοντινό να σου κάνουν αυτό δεν σου εξασφαλίζει προαγωγή γαμώτο, ούτε συμβαίνουν άλλα μαγικά στη ζωή σου επειδή κάποιος έγραψε για τα ωραία σου μάτια. (Δεν μπορώ να κάνω την απαραίτητα δέηση, πρέπει να πάω για ψώνια).
διαφωνώη γοητεία του κάθε ανθρώπου είναι κάτι το μοναδικόεκτός αν μιλάς για ηλικίες κάτω των 20 όπου το μυαλό το καθοδηγεί η κάβλαάλλο το να πείς δεν με θέλουν αυτοί που θέλω (γιατι κοιτάς π.χ. φωτομοντέλα) και άλλο το να πείς δεν με κοιτάει κανένας.μόνο οι λαγάνες είναι ακαταμάχητες

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ