Ο Ολυμπιονίκης Μάθιου Μίτσαμ παντρεύτηκε τον σύντροφό του: «Έκλαιγα σε όλη την τελετή»

Ο Ολυμπιονίκης Μάθιου Μίτσαμ παντρεύτηκε τον σύντροφό του: «Έκλαιγα σε όλη την τελετή» Facebook Twitter
1

Ο πρώην Ολυμπιονίκης Μάθιου Μίτσαμ παντρεύτηκε τον σύντροφό του Λουκ Ράδερφορντ σε μια κλειστή και ρομαντική γαμήλια τελετή στο Βέλγιο. 

Ο πρωταθλητής καταδύσεων, που είχε κάνει coming out λίγο πριν την έναρξη των ολυμπιακών αγώνων του 2008 και το 2016 αποσύρθηκε, είχε γνωριστεί με τον σύντροφό του πριν από δυο χρόνια στην Αυστραλία, όπου ο δεύτερος έκανε διακοπές. 

«Όλο ήταν τόσο όμορφο», δήλωσε ο Μίτσαμ στην Daily Telegraph, μιλώντας για τον γάμο. «Έκλαιγα σχεδόν σε όλη την διάρκεια της τελετής». Αυτές τις ημέρες βρίσκονται στο Άμστερνταμ για το ταξίδι του μέλιτος.

«Ξέρει τα πάντα για μένα. Όλες τις αδυναμίες μου. Πώς να με κάνει χαρούμενο. Και όλα καταλήγουν στα γλυκά», έγραψε στις φωτογραφίες, που δημοσίευσε από την Ολλανδία, και τους δείχνουν μαζί στο κρεβάτι ενός πολυτελούς ξενοδοχείου.


Ο Μάθιου Μίτσαμ είχε γράψει ιστορία τους Ολυμπιακούς αγώνες του 2008 στο Πεκίνο κερδίζοντας το χρυσό μετάλλιο και καταφέρνοντας το μεγαλύτερο σκορ στην ιστορία των Ολυμπιακών αγώνων στις καταδύσεις.

Ήταν επίσης ο μόνος ανοιχτά γκέι αθλητής σε εκείνους του Ολυμπιακούς. Το NBC μάλιστα, που είχε τα αποκλειστικά δικαιώματα μετάδοσης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2008 στις ΗΠΑ, είχε αρνηθεί να προβάλει ή έστω να κάνει κάποια αναφορά στον τότε σύντροφο του Μίτσαμ, παρόλο που είχε πραγματοποιήσει αντίστοιχη κάλυψη για τους υπόλοιπους αθλητές. Δεν μετάδωσε την αγκαλιά, που έκανε στον σύντροφό του και στην μητέρα του μετά τη νίκη του, ούτε έκανε αναφορά στις δηλώσεις του, όπου ο Μίτσαμ είχε σχολιάσει πόσο σημαντικό ήταν για τον ίδιο, που ήταν παρόντες η μητέρα του και ο σύντροφός του σε εκείνη τη στιγμή της ζωής του.

 

Σε μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram, μετά την γαμήλια τελετή, ο Μίτσαμ έγραψε: «Μετά από μια μεγάλη περίοδο από τρυφερές κινήσεις, αφοσίωση, πολλές βόλτες στα ΙΚΕΑ, κατάφερα να τον ξεγελάσω να με ερωτευτεί, να μου κάνει πρόταση γάμου και τελικά να με παντρευτεί. Τώρα έχει κολλήσει με εμένα για πάντα, χα!».


Ο γάμος του ζευγαριού έρχεται οκτώ μήνες μετά την ανακοίνωση των αρραβώνων τους, ενώ τον περασμένο Μάρτιο ο Μίτσαμ είχε ανακοινώσει πως μετακομίζει στη Βρετανία.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Today, on January 26 (a.k.a. Australia Day) the thing I’m proudest of is Luke being five years clean and sober from all mood and mind altering substances. I understand why First Nations People are reluctant to celebrate a day that so many of them perished. How can they be proud of that? How can any of us be proud of that? I’m proud to be Australian every day of the year, so I don’t understand the resistance some people have to changing the date of Australia Day. Change is a catalyst for growth, and growth is something to be proud of. Change is possible, just look at Luke ? . . . . @lukeyluke8 @hubbyadventures

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Matt(hew) Mitcham (@matthewmitcham88) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

One year with pumpkin ?? . .. ... .. . #happyanniversary #manniversary #gay #happy #lucky #cutecouple #couplegoals #gaycouple #cutegaycouple #gaycouplegoals #queer #love #gayuk #gayaus #bestfriends #boyfriends #futurehusband #brighton #brightonpier

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Matt(hew) Mitcham (@matthewmitcham88) στις

Αθλητισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια