Ο Κλιντ Ίστγουντ υποστηρίζει τον Μπλούμπεργκ και ασκεί κριτική στον Τραμπ

Ο Κλιντ Ίστγουντ υποστηρίζει τον Μπλούμπεργκ και ασκεί κριτική στον Τραμπ Facebook Twitter
EPA
1

Στο πλευρό του Μάικλ Μπλούμπεργκ τάχθηκε ο Κλιντ Ίστγουντ, που διαχρονικά υποστηρίζει το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα, ασκώντας παράλληλα κριτική στον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ.  

«Το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να αναδείξουμε τον Μάικλ Μπλούμπεργκ εκεί», δήλωσε ο γνωστός συντηρητικός του Χόλιγουντ για τον πρώην δήμαρχο της Νέας Υόρκης, σύμφωνα με την The Wall Street Journal. Ο Ίστγουντ ανέφερε ότι εγκρίνει «ορισμένα πράγματα» που έκανε ο Τραμπ, χωρίς ωστόσο να μπει περισσότερες λεπτομέρειες. Είπε, ωστόσο, ότι επιθυμεί ο Τραμπ να συμπεριφέρεται «με πιο ευγενικό τρόπο, χωρίς να κάνει tweets και να κοροϊδεύει τους ανθρώπους». Παράλληλα είπε ότι προσωπικά προτιμά (ο Τραμπ) να μην ρίχνει τον εαυτό του σε αυτό το επίπεδο.

Σύμφωνα με την The Wall Street Journal, ο Ίστγουντ, ο οποίος περιγράφει τον εαυτό του ως φιλελεύθερο, εξέφρασε την απογοήτευσή του για το γεγονός ότι η εγχώρια πολιτική έχει γίνει «περίεργη». Σε μια συνέντευξη στο Esquire κατά τη διάρκεια της εκστρατείας του 2016, ο Ίστγουντ ρωτήθηκε για το αν θα ψηφίσει τον Ντόναλντ Τραμπ ή τη Χίλαρι Κλίντον. Είχε απαντήσει πως θα υποστήριζε τον Ντόναλντ Τραμπ καθώς η Χίλαρι Κλίντον είχε δηλώσει ότι «θα ακολουθούσε τα βήματα του Ομπάμα».

Μερικά χρόνια πριν, το 2012, σε συνέδριο του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος τοποθετηθεί ενάντια στον Μπαράκ Ομπάμα. Ο βραβευμένος με όσκαρ Ίστγουντ έχει ασχοληθεί με την πολιτική στο παρελθόν. Το 1986 εξελέγη δήμαρχος σε πόλη της Καλιφόρνιας και παρέμεινε στο αξίωμα για μία διετία. 

Με πληροφορίες από CNN

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Νταϊάνα Ρος κάνει ντεμπούτο σε νέο Billboard Chart για πρώτη φορά στην καριέρα της

Πολιτισμός / Η Νταϊάνα Ρος κάνει ντεμπούτο σε Billboard Chart για πρώτη φορά στην καριέρα της χάρη στο «Stranger Things»

Παρά τις δεκαετίες επιτυχίας στα charts σε πολλαπλές μορφές, η Ρος δεν είχε εμφανιστεί ποτέ προηγουμένως σε αυτήν τη λίστα, κυρίως επειδή μεγάλο μέρος του μουσικού καταλόγου της προηγείται της εποχής των ψηφιακών πωλήσεων
THE LIFO TEAM
Αλέξης Ακριθάκης, Χωρίς τίτλο, 1970, 45 Χ 71 εκ., λάδι σε καμβά © The Estate of Alexis Akrithakis

Πολιτισμός / Μεγάλη αναδρομική έκθεση του Αλέξη Ακριθάκη στο Μουσείο Μπενάκη

Μετά από 30 χρόνια θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά στο κοινό σημαντικά έργα από ιδιωτικές και δημόσιες συλλογές, αναδεικνύοντας το εύρος μιας από τις πιο αναγνωρίσιμες και ιδιοσυγκρασιακές μορφές της νεοελληνικής τέχνης.
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια
Ο μόνος δημοκρατικός υποψήφιος που μπορεί να κερδίσει σημαντικό μέρος από τους συντηρητικούς ψηφοφόρους είναι ο Μπλούμπεργκ. Γι' αυτό άλλωστε και η Ρωσία υποστηρίζει τον Σάντερς, έναν άνθρωπο που ούτε δημοκρατικοί δεν θα ψήφιζαν. Δεν γνωρίζω δυστυχώς πως τα πάει ο Μπλούμπεργκ, δεν τις παρακολουθώ καθόλου αυτές τις εκλογές .