Ο Κλιντ Ίστγουντ υποστηρίζει τον Μπλούμπεργκ και ασκεί κριτική στον Τραμπ

Ο Κλιντ Ίστγουντ υποστηρίζει τον Μπλούμπεργκ και ασκεί κριτική στον Τραμπ Facebook Twitter
EPA
1

Στο πλευρό του Μάικλ Μπλούμπεργκ τάχθηκε ο Κλιντ Ίστγουντ, που διαχρονικά υποστηρίζει το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα, ασκώντας παράλληλα κριτική στον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ.  

«Το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να αναδείξουμε τον Μάικλ Μπλούμπεργκ εκεί», δήλωσε ο γνωστός συντηρητικός του Χόλιγουντ για τον πρώην δήμαρχο της Νέας Υόρκης, σύμφωνα με την The Wall Street Journal. Ο Ίστγουντ ανέφερε ότι εγκρίνει «ορισμένα πράγματα» που έκανε ο Τραμπ, χωρίς ωστόσο να μπει περισσότερες λεπτομέρειες. Είπε, ωστόσο, ότι επιθυμεί ο Τραμπ να συμπεριφέρεται «με πιο ευγενικό τρόπο, χωρίς να κάνει tweets και να κοροϊδεύει τους ανθρώπους». Παράλληλα είπε ότι προσωπικά προτιμά (ο Τραμπ) να μην ρίχνει τον εαυτό του σε αυτό το επίπεδο.

Σύμφωνα με την The Wall Street Journal, ο Ίστγουντ, ο οποίος περιγράφει τον εαυτό του ως φιλελεύθερο, εξέφρασε την απογοήτευσή του για το γεγονός ότι η εγχώρια πολιτική έχει γίνει «περίεργη». Σε μια συνέντευξη στο Esquire κατά τη διάρκεια της εκστρατείας του 2016, ο Ίστγουντ ρωτήθηκε για το αν θα ψηφίσει τον Ντόναλντ Τραμπ ή τη Χίλαρι Κλίντον. Είχε απαντήσει πως θα υποστήριζε τον Ντόναλντ Τραμπ καθώς η Χίλαρι Κλίντον είχε δηλώσει ότι «θα ακολουθούσε τα βήματα του Ομπάμα».

Μερικά χρόνια πριν, το 2012, σε συνέδριο του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος τοποθετηθεί ενάντια στον Μπαράκ Ομπάμα. Ο βραβευμένος με όσκαρ Ίστγουντ έχει ασχοληθεί με την πολιτική στο παρελθόν. Το 1986 εξελέγη δήμαρχος σε πόλη της Καλιφόρνιας και παρέμεινε στο αξίωμα για μία διετία. 

Με πληροφορίες από CNN

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Πολιτισμός / Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Ο Ρίτσαρντ Σέρα ήταν ένας σύγχρονος μινιμαλιστής καλλιτέχνης γνωστός για τα μνημειώδη ατσάλινα γλυπτά του. Τα συχνά τρομακτικά σε κλίμακα έργα του προκαλούν ζάλη και αποπροσανατολισμό, με τις αρχιτεκτονικές τους καμπύλες να στροβιλίζονται, καθώς οι θεατές περπατούν στα περάσματά τους.
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Ο μόνος δημοκρατικός υποψήφιος που μπορεί να κερδίσει σημαντικό μέρος από τους συντηρητικούς ψηφοφόρους είναι ο Μπλούμπεργκ. Γι' αυτό άλλωστε και η Ρωσία υποστηρίζει τον Σάντερς, έναν άνθρωπο που ούτε δημοκρατικοί δεν θα ψήφιζαν. Δεν γνωρίζω δυστυχώς πως τα πάει ο Μπλούμπεργκ, δεν τις παρακολουθώ καθόλου αυτές τις εκλογές .