ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.2.2020 | 22:22

Φεύγουν ένας ένας

από τη ζωή οι πνευματικοί άνθρωποι της χώρας.Είμαστε κάθε μέρα και φτωχότεροι....
8
 
 
 
 
σχόλια
Είναι τόσο οξύμωρο που κλαίμε για ποιητές και συγγραφείς που χάθηκαν αντί να κλαίμε για γιατρούς και επιστήμονες. Γιατί αν το σκεφτείς ο ποιητής ούτε έχει σώσει καμία ζωή ούτε έχει προσφέρει καμία σημαντική επιστημονική έρευνα. Όμως αυτή η στάση του ανθρώπου λέει πολλά για το ανθρώπινο είδος λέει ποσό πολύ χρειάζεται ο άνθρωπος τη τέχνη στη ζωή του. Ο άνθρωπος δεν είναι ένα καθαρά ορθολογιστικό ον έχει συναισθήματα και νιώθει για αυτό χρειάζεται τη τέχνη για να του κρατά συντροφιά!
Όλοι αυτοί που θα χύσουν κροκοδείλια δάκρυα για την εκλιπούσα, πόσα βιβλία της έχουν άραγε;Πόσα ποιήματά της έχουν διαβάσει;Δεν το λέω για τη δική σου εξομολόγηση, αλλά γιατί δυστυχώς όταν φεύγουν οι πνευματικοί άνθρωποι τότε τους θυμούνται όλοι και αρχίζουν να δηλώνουν θαυμαστές τους.Μέχρι πριν λίγο καιρό διακόσιες χιλιάδες εισιτήρια στον ''χαλβά'' και τώρα ξαφνικά όλοι #je suis kiki.
Ταλαντουχοι και δημιουργικοι ανθρωποι υπαρχουν σε ολες τις γενιες. Δε γινομαστε φτωχοτεροι, απλα οι παλιοτεροι δινουν τη θεση τους στους νεοτερους.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ