Η Rosario Dawson δήλωσε ότι είναι bisexual

Η Rosario Dawson δήλωσε ότι είναι bisexual Facebook Twitter
4

Η ηθοποιός Rosario Dawson δήλωσε ότι είναι bisexual χωρίς ωστόσο να έχει κάνει, όπως είπε, σχέση με άτομο του ίδιου φύλου.


Η διάσημη ηθοποιός μιλώντας στο περιοδικό «Bustle» απάντησε στις φήμες για τον σεξουαλικό προσανατολισμό της που είχαν ξεκινήσει το 2018. Η αφορμή τότε είχε δοθεί με μία ανάρτησή της στο Instagram για την εορτασμό του Pride.

Πολλοί θεώρησαν ότι η 40χρονη ηθοποιός είχε κάνει το «come out» της. «Δεν ήταν, όμως, αυτό. Δηλαδή, δεν είναι λάθος, αλλά δεν έκανα τότε come out. Εννοώ ότι το κάνω τώρα!» λέει στο περιοδικό και προσθέτει αμέσως μετά «δεν είχα ποτέ σχέση με άτομο του ίδιου φύλου, κι έτσι δεν το αισθάνθηκα ποτέ ως αυθεντικό κάλεσμα».

View this post on Instagram

A post shared by rosariodawson (@rosariodawson) on


Η διάσημη ηθοποιός είναι εξαιρετικά ενεργή ακτιβίστρια για θέματα που αφορούν την βία κατά των γυναικών, την φτώχεια, τα δικαιώματα της LGBTQ κοινότητας και όχι μόνο. Από το 2018 είναι ζευγάρι με τον Δημοκρατικό γερουσιαστή Cory Booker.

View this post on Instagram

A post shared by rosariodawson (@rosariodawson) on

Με πληροφορίες από Βustle

Πολιτισμός
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Πολιτισμός / Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Κατά τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς κυκλοφόρησαν από το Μεταίχμιο δύο βιβλία της πολυδιαβασμένης στην Ελλάδα και στη Γαλλία Ανί Ερνό (Anni Ernaux, Νόμπελ Λογοτεχνίας 2022), σε μετάφραση Ρίτας Κολαΐτη
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Όταν ανακαλύπτεις ό,τι ο Buttigieg τα πάει αρκετά καλά ως ανοιχτά ομοφυλόφιλος υποψήφιος, καταλαβαίνεις ό,τι έκανες μεγάλη βλακεία με την ψεύτικη σχέση που πήγες να περάσεις σαν αληθινή και πας να αλλάξεις στρατηγική, να στείλεις την "σύντροφο" πρώτη με το θέμα της bisexuality και μετά σιγά-σιγά να το γυρίσεις κι εσύ προς τα κει, κε Booker, μήπως και καταφέρεις να μαζέψεις τα αμάζευτα κι ίσως κάποιος να σε βάλει υποψήφιο έστω για την αντιπροεδρία... Κρίμα και ντροπή τους που για άλλη μια φορά βάζουν τα προσωπικά τους συμφέροντα μπροστά από τον Γολγοθά που περνάνε οι "απλοί" ΛΟΑΤΚΙ στην πραγματική πραγματικότητα.
Δίκαιώμά της να είναι ό,τι θέλει.Δεν είναι κακό ούτε βλάπτει κάποιον.Να σημειώσω ότι στην υπέροχη ταινία ''trance'' του Ντάνι Μπόιλ ήταν εξαιρετικά ταλαντούχα κι εκτός αυτού η συγκεκριμένη ταινία περιέχει την ερωτικότερη σκηνή που έχω δει σε σύγχρονη ταινία τα τελευταία είκοσι χρόνια χωρίς να απεικονίζεται καθόλου ερωτική πράξη.
Πάρτο λίγο αλλιώς και ψάξε λίγο τι συμβαίνει πραγματικά, δηλ. βλ. Booker, Buttigieg, χαμένη κούρσα σε ψεύτικη σχέση (με συμβόλαιο) και προσπάθεια συμμαζέματος για να βγει κι εκείνος ως bisexual μήπως και καταφέρει να ξαναμπεί στην κούρσα έστω σαν αντιπρόεδρος. Είναι αιώνες μπροστά στα επικοινωνιακά οι Αμερικάνοι.