Αυτό είναι το μοναδικό Ελληνικό μουσείο μέλος της CETAF

Αυτό είναι το μοναδικό Ελληνικό μουσείο μέλος της CETAF Facebook Twitter
1

To Μουσείο Φυσικής Ιστορίας της Κρήτης-Πανεπιστήμιο Κρήτης γίνεται το πρώτο -και μέχρι στιγμής μοναδικό- ελληνικό μουσείο που είναι μέλος της περίφημης ευρωπαϊκής μη κερδοσκοπικής επιστημονικής κοινοπραξίας της CETAF. 
Το μέγεθος των συλλογών του, η ερευνητική δραστηριότητα, οι υποδομές και το ερευνητικό προσωπικό είναι μερικά από τα κριτήρια που πρέπει να έχει ώστε να γίνει μέλος της CETAF. Το κρητικό μουσείο είναι στην ίδια λίστα με μερικά από τα μεγαλύτερα μουσεία Φυσικής Ιστορίας του κόσμου όπως του Λονδίνου, του Βερολίνου και του Παρισιού.

Η CETAF αποτελεί το δίκτυο των μεγαλύτερων Εθνικών Μουσείων Φυσικής Ιστορίας, Βοτανικών Κήπων, Ινστιτούτων Βιοποικιλότητας, Ακαδημιών Επιστημών και άλλων φορέων της Ευρώπης. Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας της Κρήτης είχε βραβευτεί το 2012 από την Ακαδημία Αθηνών για το επιστημονικό και ερευνητικό του έργο.

Ένα ρεπορτάζ για το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης:

1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αποσωληνώθηκε και αναρρώνει η 14χρονη από την Κεφαλονιά: Ζήτησε να αγκαλιάσει γιατρούς και νοσηλευτές

Ελλάδα / Αποσωληνώθηκε και αναρρώνει η 14χρονη από την Κεφαλονιά: Ζήτησε να αγκαλιάσει γιατρούς και νοσηλευτές

Εντεροϊός είχε προκαλέσει παράλυση στην έφηβη που είχε διακομισθεί εσπευσμένα αρχικά στο Καραμανδάνειο και κατόπιν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου από την Κεφαλονιά
LIFO NEWSROOM
Χίος: Μικρές φθορές από τη φωτιά στον ναό Αγίου Γεωργίου και στο Κάστρο της Βολισσού

Πολιτισμός / Χίος: Μικρές φθορές από τη φωτιά στον ναό Αγίου Γεωργίου και στο Κάστρο της Βολισσού

Στον Ναό Αγίου Γεωργίου Πραστειάς καταστράφηκε μεγάλο μέρος του εργοταξιακού εξοπλισμού στον προαύλιο χώρο, ενώ στο Κάστρο Βολισσού, ζημιές σημειώθηκαν στις υποδομές ανάδειξης 
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια