ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.2.2020 | 11:39

Αδιέξοδες Σχέσεις

Ενός λεπτού σιγή, για όλες τις γυναίκες που βρίσκονται σε σχέσεις που δεν τις ικανοποιούν αλλά παρόλα αυτά δεν χωρίζουν.
15
 
 
 
 
σχόλια
Προς Ανία,Δεν κατηγόρησα κανέναν, λάθος κατάλαβες. Απλώς εκνευρίζομαι όταν κάποια υποφέρει και εμμένει σε μία τέτοια κατάσταση, χωρίς να ζητήσει βοήθεια. Αυτό με τη φούστα, εννοούσα τον άντρα που είναι στην ουσία άνανδρος όταν κακοποιεί τη γυναίκα. Ο αληθινός άντρας δεν φέρεται έτσι προς το ασθενές φύλο.
Εμένα πάλι με εκνευρίζει ο όρος ασθενές φύλο. Επειδή οι γυναίκες δεν έχουν την μυική δύναμη των αντρών; Αυτό τις κάνει ασθενές φύλο; OXI BEBAIA! Yπάρχουν άντρες που πιο ασθενές φύλο δε γίνεται... Τι να λέμε τώρα!
Για ποιο λόγο να θεωρούνται ηρωίδες δηλαδή; Επειδή ανέχονται το μαλ@κα που σηκώνει βρομόχερο και τους ασκεί κάθε είδους μορφής βίας; Ηλίθιες θεωρώ πως είναι και που δεν ζητούν βοήθεια να απεγκλωβιστούν.
Είναι πολύ εύκολο να επιτεθούμε σε θύματα βίας αλλά η αλήθεια είναι πως δεν είναι εύκολο να ζητήσεις βοήθεια από μια κοινωνία που σε υποτιμά και σε χλευαζει, μάλλον επίθεση δέχεσαι και εισαι ήδη αποδυναμωμένος με αυτά που περνάς.
Μιλάω εκ πείρας, για αυτό ίσως φαίνεται επιθετικό το σχόλιο που έγραψα. Το θέμα μου ήταν πολύ σοβαρό διότι είχα υποστεί βία μέσα σε περίοδο πένθους και πήγα στην αστυνομία κάνοντας μήνυση. Δεν θα ήθελα να αναφερθώ περαιτέρω, είναι προσωπικό μου. Απλώς θέλω να πω, πως υπάρχουν τρόποι να γλυτώσει μία γυναίκα που βρίσκεται έρμαιο ενός άντρα, που στην ουσία φοράει φούστα. Φυσικά παίζει ρόλο να έχεις ανθρώπους δίπλα σου να σε στηρίξουν σε μία τέτοια περίπτωση, πόσο μάλλον αν υπάρχουν και παιδιά που σαφώς είναι πολύ δύσκολο. Για μένα που ήταν πρώην αρραβωνιαστικός, τον μήνυσα, ζήτησα βοήθεια από τις αρχές και είχα δίπλα τη μαμά μου. Γλίτωσα από έναν σαδιστή που μου έκανε πολλά.
Μπράβο σου για το σθένος, αυτό όμως δε δίνει το δικαίωμα να κατηγορείς άλλα άτομα λες και όλες οι ιστορίες είναι κοινές ή τα δεδομένα ολόιδια. Επίσης, αυτό το σχόλιο περί φούστας είναι πέρα για πέρα υποτιμητικό για τις γυναίκες και δε καταλαβαίνω γιατί το ανέφερες ειλικρινά.
Επανέρχομαι, επίσης πολλών ωρών σιγή και για εκείνες που ενώ χώρισαν και κατάφεραν έστω και για λίγο να πάνε παρακάτω, αποφάσισαν να ξανά δώσουν ευκαιρία σε τελειωμένες καταστάσεις.
Αλλο το να έχει παιδιά κάποια και να μη χωρίζει γιατί σέβεται την οικογένειά της ή το να είναι αδύναμος χαρακτήρας, ευαίσθητη, ευάλωτη και να ανέχεται απαίσιες συμπεριφορές, τότε μαζί σου, να κάνουμε και μιας ώρας σιγή.Αυτό το ''δεν τις ικανοποιούν'' που γράφεις εσύ όμως, ακούγεται περίεργο.Δεν αναφέρεις σε ποιόν τομέα.Δεν ξεκαθαρίζεις.Αν εννοείς ότι θα 'θελαν να 'ναι με άλλον και είναι με άλλον γιατί τους προσφέρει άλλα από αυτά που θέλουν, τότε δεν φταίει κανείς άλλος εκτός από τις ίδιες. Ή αν είναι ερωτευμένες με άλλον και μένουν με άλλον, τότε δεν φταίει κανείς άλλος αν κοροϊδεύουν τον εαυτό τους και κάθονται σε μια βαλτωμένη σχέση.Ο κάθε άνθρωπος , γυναίκα ή άντρας, κάνει τις επιλογές του.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ