ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.2.2020 | 00:03

Παιδιά.

Στα 36 παντρεύτηκε έναν αντρα που δεν της άρεσε για να κάνει παιδί. Είχαμε πάθει σοκ γιατί ο άντρας της είναι από αυτούς που δεν ήθελε ούτε να τους βλέπει. Έχει μέτριο ύψος και είναι μικρόσωμος, δεν την καταδικάζω για τις προτιμήσεις της πολλές κοπέλες θέλουν δυνατό άντρα. Είναι ασυγχώρητη γιατί δεν ήταν πιτσιρίκα και παντρεύτηκε έναν άντρα μόνο για να πει ότι παντρεύτηκε και να γίνει μητέρα. Είναι φρικτό να κάνει παιδί με έναν άντρα που απεχθάνεται, το δείχνει ανοιχτά μπροστά του και σε όλους. Το παιδάκι είναι στα τέσσερα και μεγαλώνει με μια μητέρα που ειρωνεύεται και προσβάλλει τον πατέρα του. Αυτός είναι άβουλος δεν μιλάει καθόλου ή λέει κάτι ακατάληπτο. Σήμερα είπε η γυναίκα ότι όταν μετακομίσουν πρέπει να ειδοποιήσει τον γείτονα να τους βοηθήσει γιατί δεν έχει άντρα στο σπίτι να μπορεί να σηκώσει βάρος. Είπε ότι η γειτόνισσα είναι τυχερή που έχει άντρα στο σπίτι. Μιλούσε ειρωνικά και κοιτούσε τον άντρα της με απέχθεια. Δεν άντεξα της είπα να του τα λέει όταν είναι μόνοι τους και όταν δεν είναι το παιδάκι μπροστά. Της είπα ότι το παιδί θα μεγαλώσει και θα τρέχει για θεραπείες με τόσο μίσος και έγινε έξω φρενών. Είπα και σε εκείνον να σκεφτεί το παιδί αν και τώρα είναι αργά, αν χωρίσουν το παιδί θα μείνει σε εκείνη αλλά και αυτός δεν είναι κατάλληλος για πατέρας. Πολλοί κάνουν παιδιά όσα ψυχολογικά και να κουβαλάνε δεν τους ενδιαφέρει αν θα είναι καλοί γονείς. Μάλωσα με αυτήν και έφυγα δεν ξαναπατάω δεν με ενδιαφέρει ας είμαστε συγγενείς. Έχω αηδιάσει με τις παρλαπίπες που μας λέει ότι δήθεν η πεθερά την πίεσε να κάνει παιδί. Επειδή ήθελε να κάνει παιδί τον παντρεύτηκε τι ανακατεύει δήθεν την πεθερά. Μακάρι να μπορούσα να κάνω κάτι για το παιδάκι αλλά δεν ξέρω πως. Μεγάλωσα και εγώ ακούγοντας την μητέρα μου να βρίζει και να προσβάλλει τον πατέρα μου και αυτός έκανε μόκο, μαρτύρησα και όταν μεγάλωσα είδα και έπαθα να συνέρθω.
4
 
 
 
 
σχόλια
Δε μπορεσε μεχρι τα 36 να γνωρισει καποιον της προκοπης?και παντρευτηκε για να κανει παιδι και να βριζει τον αντρα?ποσο νομιζει οτι θα το αντεξει ο αλλος αυτο και γιατι?τη βλεπω συντομα να τα φτιαχνει με το γειτονα που μπορει να σηκωσει πραγματα...δεν καταλαβα ποτε τους ανθρωπους που παντρευονται χωρις να εχουν λογους με καποιον μονο για ενα παιδι...ειναι η ζωη σου...αν δεν αντεχεις και δεν τρελαινεσαι με τον αλλον στην αρχη τοτε πως θα τον αντεξεις στην πορεια που η ζωη ετσι κ αλλιως φερνει φθορες και δυσκολιες?ολα αυτα τα βρισκω ο.τι να ναι απο ανθρωπους ανωριμους που μπορει να ναι 36 χρονων αλλα εγκεφαλικα ειναι 16...προσωπικα ο μεγαλυτερος φοβος μου ηταν μη δω οτι περνανε τα χρονια και αναγκαστω να συμβιβαστω μονο για να κανω παιδι με καποιον για το τι θα πει η κοινωνια...μετα ομως καταλαβα οτι στη ζωη μου κανω κουμαντο εγω και οχι οι συγγενεις και ο περιγυρος που το μονο που δε θελει στην πραγματικοτητα ειναι η ευτυχια μου...πρεπεο να τρελαινεσαι γι αυτον που θα παντρευτεις...και ακομα και να τρελαινεσαι υπαρχουν διαφωνιες και θελει πολλη δουλεια μια σχεση για να ευδοκιμησει...τωρα δυστυχως γι αυτην ειναι αργα...το καημενο το παιδι λυπαμαι και τον αντρα που την πηρε.. ελπιζω τουλαχιστον με ενα διαζυγιο να ησυχασει το παιδι γιατι θα ειναι η μονη σωτηρια λυση...εσυ μην ασχολεισαι...ο καθενας οπως στρωνει κοιμαται..
οι επιλογές που γινοντε για να φανουν στην κοινωνία οι ανθρωποι οτι ειναι οι τελιοι γονεις και τετοια ............... το σάπιο απο κάτω χώνετε κι τρωγει καθε τι υγιές ...............
Οσο κι αν εκνευριζεσαι με τετοιες καταστασεις, πρεπει να δεχτεις οτι ο καθενας κανει τις επιλογες του και ζει με τις συνεπειες.Δεν τους εμποδιζει κανεις να χωρισουν. Οι ιδιοι το κανουν αυτο στον εαυτο τους. Δεν μπορω να φανταστω πως ειναινα ζεις με καποιον που δεν αγαπας και σεβεσαι, καινα εισαι σιγουρη οτι αν μεινουν μαζι θα κανει κακο και στους δυο τους. Ειναι γεγονος οτι τα παιδια πληρωνουν τα λαθη των γονεων.
Εχεις μεγάλο δίκιο, τον έχει ευνουχίσει. Γνώμη μου να μην ασχοληθείς. Ειναι τοξικη και υποκρίνεται πως είναι όλα καλα και αυτό δύσκολα περνάει.