ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.2.2020 | 15:19

Είμαι καλά!

Κοιμάμαι τα βραδια, πίνω το πρωί τον καφέ μου, βλέπω από το μπαλκόνι τον κόσμο να περνάει, διαβάζω τα βιβλία μου, ακούω κανένα καλό τραγούδι, έχω την υγεία μου. Τι άλλο μωρέ παιδιά; Το ανικανοποιητο έχουμε. Θέλουμε και θέλουμε και θέλουμε. Μια μας φταίει το παρελθόν, μια οι ασταθές σχέσεις, μια η μοναξιά, μια ο Μήτσος, μια ο γείτονας, μια το ότι ζούμε σε πόλη, μια το ότι ζούμε στην επαρχία. Πφφφφφ!!!
8
 
 
 
 
σχόλια
Πριν λιγο,γυρνούσα σπίτι μου κ ξαφνικά με πιάνει η κοπελιά που μένει στην απέναντι πολυκατοικία (γνωριζόμαστε απο το σουπερ μαρκετ )από το μπράτσο και μου λέει "συγνώμη αν σε τρόμαξα απλα είναι ένας τύπος εδώ κ λιγη ώρα που με έχει πάρει απο πίσω"την ρώτησα αν μπορω να περάσω το χέρι μου στους ώμους της να φανεί οτι την αγκαλιάζω κ συμφώνησε,κοιτώντας πίσω είδα εναν τύπο να μας κοιτάζει περιεργα κοντοστάθηκα λίγο και άλλαξε πορεία.Την πήγα σπίτι καληνυχτώντας την.Μηνυμα:με αυτα τα λιγα και με αυτα τα ξαφνικα που συμβαινουν αξιζει να ζει κανεις. Χαιρομαι πολύ για σένα που εγραψες την εξομολόγηση! :)
Αν εξαιρέσω την υγεία η οποία αποτελεί ύψιστο αγαθό για έναν άνθρωπο, δε βλέπω να κάνεις ενδιαφέρουσα ζωή. Νοείται ποιοτική ζωή χωρίς φίλους, ταξίδια, δραστηριότητες και σεξ; Κέφι με ύπνο, μουσική, βιβλίο και καφέ κάνουν και τα γεροντάκια στα ΚΑΠΗ.
Πφφ δεν κάνω μόνο αυτά! Και δουλειά έχω και σχολή και παρέες!!! Προφανώς δεν εννοώ αυτό!! Εννοώ ότι καλό ειναι να είμαστε χαρούμενοι με όσα λίγα και απλά έχουμε. Για ποια ΚΑΠΗ λες εσύ
Άσε ρε που πήγες μέχρι τη Μαλεσίνα στην ψαροκώσταινα με δύο κολλητάρια από το δημοτικό και μισή μισή βενζίνη και διόδια και κόζαρες τη Σούλα την κομμώτρια στο ελεεϊνό beach bar κι αμέσως έκανες la vida loca.

Φωτιά σε βυτιοφόρο στον Ισθμό

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ