Νατάσα Καραμανλή: «Τώρα η Αντζελίνα Τζολί είναι πιο όμορφη από ποτέ»

Νατάσα Καραμανλή: «Τώρα η Αντζελίνα Τζολί είναι πιο όμορφη από ποτέ» Facebook Twitter
18

Με ένα ποστ στη σελίδα  στο Facebook του ιατρικού κέντρου στο οποίο εργάζεται, η Νατάσα Καραμανλή σχολιάζει την είδηση για τη διπλή προληπτική μαστεκτομή στην οποία υποβλήθηκε η Αντζελίνα Τζολί, γράφοντας ότι «η Τζολί είναι τώρα πιο όμορφη από ποτέ» Η κ. Καραμανλή αναφέρεται στις ιατρικές λεπτομέρειες της πράξης στην οποία υποβλήθηκε η αμερικανίδα σταρ, ως χειρουργός με ειδικότητα στην αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού.

 

 

Νατάσα Καραμανλή: «Τώρα η Αντζελίνα Τζολί είναι πιο όμορφη από ποτέ» Facebook Twitter

Το άρθρο της έχει ως εξής:

«Η Αντζελίνα Τζολί, μία από τις ωραιότερες γυναίκες στον κόσμο, υποβλήθηκε σε διπλή μαστεκτομή. Η επέμβαση αυτή είχε προληπτικό χαρακτήρα και επιλέχθηκε μετά την υποβολή της διάσημης ηθοποιού σε γονιδιακό έλεγχο για μετάλλαξη του γονιδίου BRCA1.

Γυναίκες οι οποίες κρίνονται θετικές ως φορείς αυτού του γονιδίου διατρέχουν κίνδυνο σε ποσοστό μεγαλύτερο του 85% να νοσήσουν από καρκίνο του μαστού στη διάρκεια της ζωής τους. Επίσης στις γυναίκες αυτές, ο κίνδυνος για εμφάνιση καρκίνου στις ωοθήκες είναι μεγαλύτερος από 40%.

Η μόνη σίγουρη θεραπεία στις περιπτώσεις αυτές είναι η πρόληψη: τακτικός μαστολογικός έλεγχος από την ηλικία των 25 ετών και προληπτική μαστεκτομή και ωοθηκεκτομή μετά την τεκνοποίηση. Η Αντζελίνα, με βεβαρημένο οικογενειακό ιστορικό, κρίθηκε θετική στη μετάλλαξη του γονιδίου. Πήρε τη γενναία αλλά σωστή απόφαση να προχωρήσει σε προληπτική μαστεκτομή.

Θωράκισε την υγεία της, προστάτευσε τον εαυτό της και την οικογένειά της. Και συνεπής με τη δημόσια στάση που έχει επιλέξει εδώ και χρόνια μέσα από το κοινωνικό και το ανθρωπιστικό της έργο, δημοσίευσε την περιπέτειά της με άρθρο της στον Τύπο. Με την ενέργεια της αυτή έστειλε ένα μήνυμα σε όλες τις γυναίκες: Ομορφιά είναι κάτι περισσότερο από το τέλειο κορμί.

Ομορφιά είναι η δύναμη και η θέληση για ζωή. Ομορφιά είναι η αυτοπεποίθηση που μας δίνουν οι επιλογές μας. Ομορφιά είναι να μην διστάζεις να μοιράζεσαι τις εμπειρίες σου για να βοηθήσεις τους άλλους. Η Αντζελίνα Τζολί, στα μάτια όλων μας, είναι τώρα πιο όμορφη από ποτέ. Ας γίνει το πρότυπό μας», σημειώνει η Νατάσα Καραμανλή.

Ελλάδα
18

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM
Δίκη για το τροχαίο στη Βουλή: Προκλητικές μαρτυρίες για τον θάνατο του Ιάσονα Λαλαούνη

Ελλάδα / Δίκη για τροχαίο στη Βουλή: «Η μηχανή έκανε παράνομη προσπέραση» είπε ο συνοδηγός του υπηρεσιακού που σκότωσε τον Ιάσονα Λαλαούνη

«Η ουσία είναι ότι μας έχει δει από 60 μέτρα και δεν κόβει ταχύτητα» είπε ο βασικός μάρτυρας και συνοδηγός του υπηρεσιακού οχήματος επιχειρώντας να μεταθέσει την ευθύνη στον 23χρονο Ιάσονα
NEWSROOM

σχόλια

8 σχόλια
Παρακαλώ ΜΗ δημοσιεύσετε το προηγούμενό μου σχόλιο. Είναι προσωπικά δεδομένα της κας Καραμανλή, παρόλο που το θέμα έχει δημοσιευτεί αρκετές φορές στον τύπο.
- Τι κάνεις Γιάννη; - Κουκιά σπέρνω...Από την πόλη έρχομαι... και βρήκε το καπάκι!!αχ, κι άλλος που δεν καταλαβαίνει Ελληνικά....ΤΟ ΑΡΘΡΟ λέω... γιατί βρέθηκα να το διαβάζω παντού;;;;Γιατί μια γιατρός κι ένα ιατρικό κέντρο να ασχολούνται μόνο με το αν η Αντζελίνα είναι πιο λίγο ή πιο πολύ όμορφη;;;Γιατί δεν ασχολούνται με τη σωστή ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ και πάνω απ'όλα με την ΠΡΟΛΗΨΗ;;;Υ/Γ: άστα... με τη δικιά μου σκέψη και τη δικιά μου εσωτερική ομορφιά που είναι διασταύρωση Βασιλειάδου με Εξαρχάκο... Ποιος θα με πάρει εμένα;;; (που'λεγε κι η μάνα μου) μπουαααα (κλάμα)
Πω πω!! Καλά ο κόσμος να μην το ξέρει,καλά οι δημοσιογράφοι να μην το ξέρουν (σιγά μην το ψάξουν και λίγο παραπάνω δηλαδή),αλλά η κα.Καραμανλή, που είναι και γιατρός, θα έπρεπε να το ξέρει:το ότι μια γυναίκα θα προχωρήσει σε διπλή μαστεκτομή δε σημαίνει ότι θα χάσει την ομορφιά της!! Μπορεί να βάλει εμφυτεύματα και μάλιστα στην ίδια επέμβαση.Για την ακρίβεια, αφαιρείται όλος ο εσωτερικός ιστός αλλά κρατιέται το δικό της δέρμα και οι θηλές.
Πω πω!! πως μου τη δίνουν αυτοί που δεν καταλαβαίνουν Ελληνικά!!!κι αυτοί που δε διαβάζουν τι γράφω αλλά σχολιάζουν!!!ρε φίλε, λέμε αν μια γυναίκα φτάσει σε αυτό το extreme σημείο (μετά από εξετάσεις, αν έχει το γονίδιο και αν συμφωνήσει σ'αυτή την επέμβαση με το γιατρό της, αν αν αν...) το αισθητικό αποτέλεσμα πιθανότατα θα είναι και καλύτερο απ'το φυσικό της στήθος. Θα βάλει ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ.Και δε θα είναι σαν τις κοινές μαστεκτομές γυναικών που έχουν καρκίνο, όπου και συνήθως αφήνουν μεγάλες τομές ή και αφαιρούν τις θηλές.Εγώ σχολίασα την ασχετοσύνη της κα.Καραμανλή σχετικά με το τελικό αισθητικό αποτέλεσμα της επέμβασης και συνεπώς το όλο άρθρο είναι τελείως άτοπο.(sorry για το ύφος μου αλλά αμάν πια).
Επειδή αναφέρθηκες στα Ελληνικά, καμία φορά δεν πρέπει για κάθε λέξη να ανοίγεις λεξικό, αλλά από το σύνολο του κειμένου να καταλαβαίνεις τι έννοια δίνει ο καθένα στις λέξεις.Το λέει νομίζω πολύ καθαρά "Ομορφιά είναι κάτι περισσότερο από το τέλειο κορμί". Είναι όμορφος άνθρωπος, όχι μόνο για την εξωτερική της εμφάνιση, αλλά για τον τρόπο που αντιμετώπισε το όλο θέμα.
Ακριβώς αυτό λέω, η όλη αίσθηση που μου αφήνει το κείμενο στο σύνολό του δεν είναι αυτή που εγώ θα περίμενα από μια γιατρό κι ένα ιατρικό κέντρο.Το ξέρεις ότι 9 στους 10 γυναικολόγους θα σε ξεπετάξουν στο ραντεβού και δε θα σου πάρουν ούτε ένα στοιχειώδες ιστορικό;
Πολύ ενδιαφέρουσα είδηση. Ευτυχώς που καταξιωμένοι άνθρωποι του πνεύματος, όπως η Νατάσα Καραμανλή, εκφράζονται για τέτοιου είδους ειδήσεις. Θα θέλαμε να τη βλέπουμε πιο συχνά, όπως και τον σύζυγο της. Ευχαριστούμε Lifo!
Αλήθεια? Θέλεις να δεις το συζυγό της? ως τι? ως άνθρωπο του πνεύματος? Το μόνο του επάγγελμα ήταν πρωθυπουργός (λόγω ονόματος και τεράστιας αφλελειας των Ελλήνων - που μόνο αφελείς αποδεικνύουμε ότι είμαστε με τις επιλογές μας) και η αποτυχία του ήταν παροιμιώδης, διότι ήταν μονίμως απών....