ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.2.2020 | 19:36

Τι να κάνω?

Είναι ο άνθρωπος μου, όμως μένουμε σε διαφορετικές πόλεις. Το θέμα είναι ότι αυτός δεν θέλει σχέση ούτε αποκλειστικοτητες αλλά όταν είμαστε μαζί φαίνεται τόσο ερωτευμένος. Έτυχε να πάω πολλές φορές στην πόλη του και να βρεθούμε όμως αυτός δεν ήρθε ποτέ να με βρει στη δική μου. Δεν είναι ότι το έκανε σκόπιμα απλά τυχαιναν διαφορα. Είμαι σε αδιέξοδο. Πιστεύω ότι δεν προχωράει πουθενά όλο αυτό αλλα τον θελω ωσάν κολασμένη!
4
 
 
 
 
σχόλια
Δεν θέλει σχέση, δεν θέλει αποκλειστικοτητες, δεν έρχεται ποτέ να σε δει...... Όχι κορίτσι μου, δεν είναι ο άνθρωπος σου. Ο άνθρωπος σου επιδιώκει να είναι μαζί σου, όταν δεν υπάρχει ευκαιρία θα τη δημιουργήσει για να είναι μαζί σου και όλα αυτά τα διάφορα που μπορεί να τύχουν δεν θα είναι ικανά να τον σταματήσουν για να σε δει και στην άλλη άκρη του κόσμου να είσαι.... Κλείσε την πόρτα, τράβα για άλλο λιμάνι...
Bad for health. Κλείσε την πορτιτσα, άδικα χτυπιέσαι. Σε καταλαβαίνω και έχω ζήσει παρόμοια κατάσταση. Μπορεί να υπάρχει συναίσθημα και νοιαξιμο ίσως και έρωτας. Αλλααα....υπαρχει ένα 'αλλά' αγαπητή και τα 'αλλα' σε σχέσεις αγαπημένες δεν χωράνε. Σκέψου το.
(διευκρίνηση) 'αλλά' σε πρακτικά ζήτημα υπάρχουν σε σχέσεις. Εγώ όμως λέω για συναισθηματικά 'αλλα'. Και από ότι φαίνεται το παιδί κάνει ρανει αλλά.. (!) Αν μπορεις να ζεις με το 'αλλα' του, ενώ μπορεί να βρεις κάτι σίγουρο σε κάποιον αλλο, whatever!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ