ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.2.2020 | 11:38

Ραντεβου ..χμ

Μου επιασε τη συζητηση στο Insta ,τα λεγαμε ωραια αλλα διακριτικα ,μου ειπε οτι ειμαι ενδιαφέρον ατομο και εαν θελω κ γω να παμε για κρασακι ..Δεχτηκα..Ηρθε η μερα της συναντησης..Πολυ σοβαρο και εξυπνο παιδι,μιλησαμε για πιο γενικα θεματα και οχι για προσωπικα αν κ εκανε αναφορες και στην οικογενεια του,που μεγαλωσε ,Ηταν πιο συζητησιμος ,εγω πιο μαζεμενη ,χαμογελαστη ομως ..Μετα απο 2ωριτσες κοιταει το ρολοι ,παμε να φυγουμε μου λεει ?Ναι..ναι παμε ,εννοειται ..Αερατη και προθυμη..Ομως μεσα μου ενιωσα αμεσως οτι μαλλον δεν περναει καλα και θελει να τη κανει...Κερασε τα κρασακια ,με καληνύχτισε και μου λεει λοιπον Αννα ,θα τα ξαναπουμε... Αυτο!!Την Κυριακη...Κανεναν φλερτ απ την π[λευρα του ,παρολο που στα επικοινωνια των μνμ εδειχνε οτι ηθελε να συναντηθουμε...Μαλλον δεν ειμαι η κοπελα που θα τον τραβηξει..
6
 
 
 
 
σχόλια
Αννούλα, μην το πολυσκεφτεσαι. Δεν ωφελεί να καρτεράς όρθιος στην πόρτα του σπιτιού... αν είναι να 'ρθει θε να 'ρθει αλλιώς θα προσπεράσει. Πιστεύω θα σου στείλει κάποια στιγμή αφού θα το επεξεργαστεί ως προς το πώς να διαχειριστεί την κατάσταση. Ο,τι κι αν γίνει μην απογοητευτείς.
Όλα αυτά που λες δείχνουν απεριόριστη ωριμότητα και αντίληψη για τις ερωτικές σχέσεις.και το άτομο που σου αρέσει κάτι αντίστοιχο είναι..πολύ βαθιά το βλέπεις το ανθρωπάκι..και την πιθανότητα σχεσης στο μεταξύ σας .χαίρε βάθος αμέτρητο ..