ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.2.2020 | 11:35

Μου έχουν γίνει τα νεύρα κουρέλια

Είμαι από τους πιο μοναχικούς ανθρώπους γενικά και προτιμώ να είμαι και στην εργασία μου το ίδιο.Το αφεντικό μου φέρνει τη χαρτούρα λίγο μετά το καφεδάκι και την ενημέρωση στη δουλειά και έπειτα βάζω τη μουσικούλα μου και ανάβω τα τσιγαράκια μου και εισάγω τα δεδομένα μέχρι να περάσει το 8ωρο ή να τελειώσει η δουλειά.Έχει δυστυχώς 15 μέρες τώρα που μου φέρανε βοηθό και καλά για να γίνεται πιο γρήγορα η εργασία και μου έχει σπάσει τα νεύρα.Με ενοχλεί η παρουσία του,μιλάει συνέχεια για βλακείες και θέματα που δε με ενδιαφέρουν και παρόλο που καπνίζει κι αυτός τον ενοχλεί το τσιγάρο μου και βγαίνει έξω να καπνίσει κάθε δυό και τρεις.Στο μεταξύ όταν βγαίνει αυτός για τσιγάρο έξω,εγώ καπνίζω μέσα.Τι μου τον έφερε το χοντρό εδώ μέσα και μου μπαστακώθηκε και δε μπορούμε να καπνίσουμε στο γραφείο μας όποτε θέλουμε και πρέπει να ακούω την κάθε μπαρούφα που λέει;Δεν ξέρω τι να κάνω.Θα αφήσω την εργασία πίσω και θα πω στο αφεντικό ότι με ενοχλεί με τις ομιλίες του που δε βάζει γλώσσα μέσα και χάνει χρόνο βγαίνοντας κάθε τέταρτο για τσιγάρο ενώ θα μπορούσε να καπνίζει μέσα.Θα τον φτιάξω εγώ.
12
 
 
 
 
σχόλια
Εγώ μια χαρά κάπνιζα σε κάποιο γραφείο που δούλευα ανά περιόδους.Θα μου ελεγε κανένας τι;Να μην καπνίζω;Αφού μόνος μου ήμουν,σιγά μην πάρω και την άδεια.Και ο κουμπάρος μου στο δημόσιο το ίδιο.Σιγά μη ρωτήσουνε κανέναν αν θα φουμάρουν στα γραφεία τους από τη στιγμή που δεν τους βλέπει κανένας.Δε θα σαι με τα καλά σου.Προχθές πήγα με ένα φίλο σε μία 24/7 καφετέρια και στο παταράκι δεν υπήρχε ψυχή γύρω στις 3:00.Μια χαρά το ντουμανιάσαμε και δε δώσαμε και λογαριασμό σε ΚΑΝΕΝΑΝ.Σε όποιον αρέσει.Σε όποιον δεν αρέσει 1142 και ας μη μας ζαλίζει τα ούμπαλα.
Εισαι μέσα στο γραφειο σου πάφα πούφα χαλαρή μουσικούλα, καφεδάκι.Κάποιες μέρες είσαι βαρύς κάποιες μέρες είσαι ασίκης .Θα βάλεις και κάνα λαικό, θα βάλεις και κάνα ρεμπέτικο.Δε θες πολλά πολλά.Kαι ξαφνικά έρχετε ο χοντρός ρε φίλε, πατάει το λερωμένο και λυγισμένο δαχτυλό του στο κουδούνι της πόρτας,εισβάλει στο χώρο σου,έχει απαιτήσεις,φλυαρεί. Ε πώς να μην συγχιστείς;
το ότι δε τεριαξατε και δε συμπαθιεστε δε ειναι γεγονός να μισητέ ο ενας τον αλλον ................. δε εχετε να χωρίσετε χωράφια ................... ήρεμα με συνενοιση καλοπροαίρετη κι προσπαθεια ολα εχουν μια λύση νομιζω ...............
Δεν είναι ωραίο να αποκαλείς κάποιον ''χοντρό''. Και όχι δεν ανήκω στο σωματότυπο αυτό για να έχω θιχτεί και να υποστηρίζω τον συνάδελφό σου έμμεσα, είναι απλά κάτι ρατσιστικό όπως λέμε ''μαύρος'' κτλ. Όπως έχεις ανάγκη να εργαστείς, έχει ανάγκη και ο άλλος. Μπορεί επίσης να είναι φιλικός και να θέλει να δημιουργήσει ένα όμορφο κλίμα μεταξύ σας. Δεν θα τον παντρευτείς κιόλας. Μπορείς να γίνεις πιο ευγενικός, δεν θα σε βλάψει.
Δεν είσαι καθόλου κακουλης, καθόλου περίεργος, καθόλου ιδιόρρυθμος...... Φταίει μόνο το ότι είσαι μοναχικός ε;;;Εγώ είμαι με τον χοντρό!!!!!Να ζήσουν οι χοντροί!! Όλε!!!
Κατ' αρχάς το ότι καπνίζεις σε κλειστό χώρο είναι διπλά βλαπτικό για την υγεία σου. Προφανώς ο άλλος τουλάχιστον το γνωρίζει αυτό.Κατά δεύτερον αν σε ενοχλεί που μιλάει του τονίζεις ευγενικά ότι δεν μπορείς να συγκεντωθεις και έτσι δε θα βγει ο όγκος δουλειάς.Επίσης πιστεύω ότι ο βοηθός αυτός θα γίνει ο αντικαταστάτης σου στην περίπτωση που αντί να αφοσιωθείς στη δουλειά σου συνεχίζεις να σκέφτεσαι πώς θα καταφέρεις να διώξεις τον άλλο.Το ότι σου έφερε βοηθό λέει πολλά προς όλες τις κατευθύνσεις.