ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.2.2020 | 01:34

Θέλω την γνώμη σας

Σήμερα στη δουλειά λίγο πριν σχολάσουμε, μου πρότεινε ένας συνάδελφος να φύγουμε μαζί. Θα ερχόταν ο αδερφός του να τον πάρει. Μένουμε στην ίδια περιοχή. Άλλες φορές φεύγουμε μαζί με το μετρό. Όταν μου το πρότεινε του είπα όχι δεν χρειάζεται ευχαριστώ θα φύγω με το μετρό. Μου το είχε ξαναπροτείνει αλλά πάλι είχα αρνηθεί και του είχα πει αλλη φορα από ευγένεια και λέω μέσα μου δεν έπρεπε να πω τίποτα, anyway. Και πάλι θα τον έπαιρνε ο αδερφός του. Δεν ξέρω γιατί αλλά διστάζω. Κάνουμε γενικά καλή παρέα στη δουλειά και σίγουρα έχω καταλάβει πως δεν του αρέσω, οπότε πιστεύω δεν υπάρχει κάτι τέτοιο για να μου το προτείνει. Θεωρώ ότι το προτείνει φιλικά. Ουτε και μενα μου αρέσει, μην παρεξηγηθώ. Δεν έχω παρέες, ποτέ δεν είχα, πάντα δυσκολευόμουν με αυτό ενώ πάντα έχω πολύ καλές σχέσεις με τους γνωστούς μου και συναδέλφους και γενικά με τους ανθρώπους, γελάμε πολύ και περνάμε καλά, που κάποιος άλλος θα με θεωρούσε φίλη αυτών αλλά ποτέ δεν προκύπτει κάτι περισσότερο από αυτό, είτε καφέ/βόλτα είτε ακόμα απλό τσατ στο φβ αν είμαστε φιλοι. Αισθάνομαι άβολα να φύγω με κάποιον "ξένο" μόνη μου. Βέβαια αν ήταν κοπέλα πιθανόν να δεχόμουν, δεν είμαι σιγουρη όμως. Δεν ξέρω δεν είμαι απο εδώ Αθήνα, δύο χρόνια μένω εδώ, και δεν εχω προσαρμοστεί ιδιαίτερα. Ντάξει ίσως φταίει ότι μπορεί και να ψιλοφοβάμαι γενικά με όσα ακούω, διαβάζω κλπ. Επίσης δεν θέλω να δει που μένω ή και στο περίπου που μένω. Γενικά πιστεύετε ότι είμαι υπερβολικά καχύποπτη; Πιστεύετε ότι αυτός δισταγμός να τους το βγάζω και να με εμποδίζει στο να κάνω φιλίες; Οι ηλικίες μας είναι κοντά στα 30.
6
 
 
 
 
σχόλια
Βλέπω ότι σε προβληματίζει το γεγονός ότι ίσως να μην είσαι τόσο εξωστρεφής οπότε θεωρώ ότι το θέμα ξεκινάει από εκεί.Το καταλαβαίνεις και εσύ νομίζω.Δούλεψε πάνω σε αυτό, πρότεινε στον συνάδελφο σου να πάτε για έναν καφέ.Αν δεν θες μόνοι πείτε και σε κάποιον άλλο και πάτε με παρέα.Μετά πάτε και και μόνοι, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι πάει αλλού το πράγμα.Έχουμε γίνει καχύποπτοι και η ευγένεια μεταφράζεται σε ερωτικό ενδιαφέρον.Όταν καταφέρεις να τον γνωρίσεις καλύτερα δεν θα είσαι τόσο καχύποπτη στο να σε πηγαίνει σπίτι σου μια στο τόσο.
"Δεν ξέρω γιατί αλλά διστάζω". "Ουτε και μενα μου αρέσει, μην παρεξηγηθώ". Νομίζω την απάντηση την έδωσες μόνη σου. Από την φύση μας αποφεύγουμε ανθρώπους αν δεν μας αρέσει κάτι πάνω τους. Πίστεψέ με αν σου άρεσε θα αντιδρουσες πολύ διαφορετικά
"Ο φόβος φυλάει τα έρμα". "Φύλαγε τα ρούχα σου να 'χεις τα μισά". Κ.λπ. κ.λπ..Δεν το βρίσκω και τόσο κακό να κρατά κανείς μια πισινή στις μέρες μας. Σημασία έχει να πράττουμε όχι βάσει του πώς θα εκλάβουν οι άλλοι τη συμπεριφορά μας, αλλά του τι μας κάνει να νιώθουμε καλά και άνετα. Όταν κι εφόσον θελήσετε, θα ανοιχτείτε. Το "αν" και το "πότε" τα ορίζετε μόνο εσείς κι έτσι πρέπει.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ