Χίλαρι Κλίντον για σκάνδαλο Λεβίνσκι: «Ήταν απόφαση με κότσια το να παραμείνω με τον Μπιλ»

Χίλαρι Κλίντον για σκάνδαλο Λεβίνσκι: «Ήταν απόφαση με κότσια το να παραμείνω με τον Μπιλ» Facebook Twitter
1

Η Χίλαρι Κλίντον πήγε καλεσμένη στην εκπομπή της Έλεν Ντε Τζένερις, όπου μίλησε για τον γάμο της με τον Μπιλ Κλίντον αλλά και πώς διαχειρίστηκε το σκάνδαλο Λεβίνσκι.

Με αφορμή το επερχόμενο ντοκιμαντέρ «Hillary» για την ζωή της, η 72χρονη πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, ρωτήθηκε σε κάποιο σημείο σχετικά με την απόφασή της να μιλήσει ανοιχτά στο ντοκιμαντέρ για την εξωσυζυγική σχέση του Μπιλ Κλίντον με την Μόνικα Λεβίνσκι. 

«Ήταν δύσκολο [να το ξαναζώ]. Μόλις συμφώνησα στη συνεργασία, λέει ο σκηνοθέτης, "Λοιπόν, θα μιλήσουμε για τα πάντα", του είπα εντάξει, αλλά ακόμη κι έτσι, όταν έφτασε η στιγμή, ήταν πολύ δύσκολο», παραδέχθηκε η Χίλαρι.

Χίλαρι Κλίντον για σκάνδαλο Λεβίνσκι: «Ήταν απόφαση με κότσια το να παραμείνω με τον Μπιλ» Facebook Twitter

«Πήρα μια απόφαση για την οποία χρειάστηκα τα περισσότερα κότσια από ποτέ», πρόσθεσε σχετικά με την απόφαση να παραμείνει στον γάμο της. «Θα μπορούσα να κάνω ένα ντοκιμαντέρ για την ζωή μου και να μην συμπεριλάβω το σκάνδαλο», σημείωσε.

«Ήταν μια εμπειρία που με στράγγισε συναισθηματικά να την ξαναζώ. Ελπίζω η κουβέντα μας, η προθυμία μου να μιλήσω για όλα αυτά, να βοηθήσει τον κόσμο. Είναι μαθήματα. Υπάρχουν μαθήματα από την ζωή μου, τους καιρούς μας. Ο κόσμος πρέπει να σκέφτεται τις αποφάσεις που παίρνει για τη ζωή του. Και πρέπει να είναι πιο ευγενικοί και υποστηρικτικοί με οποιονδήποτε παίρνει την καλύτερη απόφαση που θεωρεί για τον ίδιο», υπογράμμισε.

Η Χίλαρι Κλίντον μίλησε επίσης για τις αντικρουόμενες απόψεις άλλων γυναικών σχετικά με την απόφασή της να παραμείνει παντρεμένη μετά την απιστία του συζύγου της. «Πολλές γυναίκες θα έλεγαν, "Δεν μπορώ να την στηρίξω. Δεν μου αρέσει επειδή έμεινε με τον σύζυγό της". Αλλά σε λίγο καιρό θα έλεγαν, "Ξέρεις αυτό συνέβη και στην αδερφή μου, συνέβη στη φίλη μου". Πάντα έλεγα πως ο καθένας πρέπει να παίρνει την καλύτερη απόφαση για τον ίδιο και την οικογένειά του. Ένας φίλος μου είπε πως πολύς κόσμος θα έλεγε, "Δεν μπορώ να την στηρίξω, αλλά αγαπώ τον άντρα της. Αγαπώ τον Μπιλ Κλίντον". Ε λοιπόν, κι εγώ το ίδιο», εξήγησε η ίδια.

Και η Χίλαρι και ο Μπιλ Κλίντον μιλούν στο ντοκιμαντέρ σχετικά με την εξωσυζυγική σχέση, όπως φαίνεται άλλωστε από το τρέιλερ που κυκλοφόρησε πρόσφατα. Σε κάποιο σημείο μάλιστα, η Χίλαρι μιλώντας για το σκάνδαλο που πήρε τεράστιες διαστάσεις, ακούγεται να λέει εμφανώς ταραγμένη, «Δεν ήθελα να έχω καμία σχέση μαζί του».

Δείτε το τρέιλερ:

 
Διεθνή
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γάζα: Νεογνό σώθηκε από τη μήτρα της νεκρής μητέρας του, μετά από ισραηλινή επιδρομή

Διεθνή / Γάζα: Νεογνό σώθηκε από τη μήτρα της νεκρής μητέρας του, μετά από ισραηλινή επιδρομή

Η νεαρή μητέρα υπέκυψε στα τραύματά της λίγο πριν γεννηθεί η κόρη της - «Ακόμα και αν αυτό το παιδί επιβιώσει, γεννήθηκε ορφανό», είπε ο γιατρός της πτέρυγας νεογνών
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Ο πρώην αρχηγός του Ουφίτσι ορκίζεται να σώσει τη Φλωρεντία εάν εκλεγεί δήμαρχος

Διεθνή / Φλωρεντία: Ο πρώην διευθυντής της γκαλερί Ουφίτσι ορκίζεται να διώξει τα μπέργκερ από τους δρόμους αν εκλεγεί δήμαρχος

Υποστηριζόμενος από το κόμμα της Μελόνι, ο Έικε Σμιντ λέει ότι η καταστολή του εγκλήματος και του υπερτουρισμού θα βοηθήσει στην αποκατάσταση της Φλωρεντίας
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Όλες οι γυναίκες παραδέχονται ότι σαν παντρεμένες έχουν απαντηθεί από τον άντρα τους, αλλά καμία δεν παραδέχεται ότι σαν ελεύθερη έχει υπάρξει και η ίδια η ερωμένη κάποιου παντρεμένου. Γιατί, στην τελική, πού είναι όλα αυτά τα "τρίτα πρόσωπα"; Σε άλλον πλανήτη κατοικούν; Εγώ, αν ήμουν δημοσιογράφος, θα ρωτούσα την Χίλαρι Κλίντον: "Στα νιάτα σου, πριν γνωρίσεις τον Μπιλ Κλίντον, όταν ήσουν ελεύθερη, είχες υπάρξει και εσύ, όπως η Μόνικα Λεβίνσκι, η ερωμένη κάποιου παντρεμένου;".