Πέραμα: Βρέθηκε ο 15χρονος που είχε πέσει στη θάλασσα για να γλυτώσει τη σύλληψη

Πέραμα: Βρέθηκε ο 15χρονος που είχε πέσει στη θάλασσα για να γλυτώσει τη σύλληψη Facebook Twitter
2

Βρέθηκε ο 15χρονος που είχε πέσει στη θάλασσα στο Πέραμα, προκειμένου να γλυτώσει τη σύλληψή του.


Κρυμμένος στον προβλήτα του λιμένα Περάματος εντοπίστηκε από λιμενικούς ο 15χρονος που αναζητούνταν από τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης, καθώς είχε πηδήξει στη θάλασσα για να αποφύγει τη σύλληψη από αστυνομικούς. Στις έρευνες για τον εντοπισμό του είχαν πάρει μέρος πλωτό σκάφος του λιμενικού και κλιμάκιο της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, περίπου στη μια μετά τα μεσάνυχτα αστυνομικοί καταδίωκαν δυο άτομα ως ύποπτους για κλοπή. Ξαφνικά άρχισαν να πηδούν από το ένα σκάφος (λάντζα) στο άλλο και στο τρίτο κατάφεραν να ακινητοποιήσουν και να συλλάβουν τον ένα εξ αυτών, ηλικίας 17 ετών, ενώ ο συνεργός του πήδηξε στη θάλασσα για να αποφύγει τη σύλληψη. Οι δυο νεαροί μεταφέρθηκαν στο λιμεναρχείο, όπου κρατούνται.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Hellenic Train: Απεργούν οι μηχανοδηγοί την Πέμπτη - Αντιδρούν σε απολύσεις συναδέρφων τους

Ελλάδα / Hellenic Train: Απεργούν οι μηχανοδηγοί την Πέμπτη - Αντιδρούν σε απολύσεις συναδέρφων τους

«Οι εκπρόσωποι της Hellenic Train δήλωσαν πως η εταιρεία στα πλαίσια της 'αναδιοργάνωσής της' επιλέγει να απολύει όσους βρίσκονται κοντά στη συνταξιοδότηση», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση της ΠΕΠΕ
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια