Εξάρχεια: Σε εξέλιξη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση

Εξάρχεια: Σε εξέλιξη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση Facebook Twitter
Eurokinissi - Φωτογραφία Αρχείου
1

Νέα επιχείρηση πραγματοποιείται, αυτή την ώρα, από δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας στα Εξάρχεια

Συγκεκριμένα, αυτή την ώρα βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ., αστυνομικοί της ΟΠΚΕ, της Δίωξης Ναρκωτικών αλλά και μοτοσυκλετιστές της ΔΙΑΣ και της ομάδας ΔΡΑΣΗ στην πλατεία Εξαρχείων. Οι αστυνομικές δυνάμεις εμφανίστηκαν αιφνιδιαστικά στο κέντρο της πλατείας και πραγματοποιούν ελέγχους.
 

Όπως έγινε γνωστό, χθες, η Ελληνική Αστυνομία, κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας και της διακίνησης ναρκωτικών στην περιοχή των Εξαρχείων, προχώρησε σε τρεις συλλήψεις.

Τα τρία άτομα συνελήφθησαν επ' αυτοφώρω, στη συμβολή των οδών Θεμιστοκλέους και Ερεσού, από αστυνομικούς της Ομάδας «Δράση» της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, τη στιγμή που πωλούσαν ναρκωτικές ουσίες. 

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο των δύο υφυπουργών οι οποίοι δεν εμπόδισαν το μπάζωμα στα Τέμπη

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια