ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.1.2020 | 02:35

ελιες στο προσωπο :(

Εξομολογουμαι οτι οι επιπεδες ελιες στο προσωπο μου -περιπου 13 στον αριθμο- μου δημιουργουν τεραστιο θεμα με την αυτοπεποιθηση μου εμφανισιακα.Ολη μου τη ζωη τις μισω αυτες τις ελιες. Με κανουν να νιωθω πολυ ασχημα. Νομιζω οτι με κανουν να μειονεκτω απο τους αλλους ανθρωπους εμφανισιακα. Βαζω 3 στρωσεις μεικ απ για να βγω απο το σπιτι. Στα 30 + μου δεν εχω ποτέ ζησει τιποτα το ερωτικο εξαιτιας τους γιατι με κανουν να νθωθω ασχημη. Ποσο ασχημο!
6
 
 
 
 
σχόλια
Γιατί δεν πας σε εναν δερματολόγο να δεις αν καυτηριαζονται;; Επισης το ελλατωμα μας μπορούμε να το κανουμε προτέρημα μας.. Εγώ 30+ συνεχεια εχω σπυριά στο πρόσωπο. Χιλιαδες θεραπειες, δεν φευγουν..Δε βαφομαι γιατι βαριεμαι να βαφτώ..Οταν με κοιταξει κάποιος ή τυχει να μου πει κάτιΤου λέω ειναι κ@@@λοσπυρα, χασκογελαω μόνη μου, γελάνε κι αυτοι και τέλος.. Αγαπησε σε, τόνισε τα σημεια σου και βγες στον κοσμο...Ολοι έχουμε ατέλειες..
Η κοπέλα έφτασε 30+ και αποδίδει το ερωτικό στις ελιές της αλλά και ότι άλλο αρνητικό της συμβαίνει εκεί θα το αποδίδει. Αφού δεν μπορείς να αποδεχτείς τον εαυτό σου όπως είναι, να πας και να το αλλάξεις για να ησυχάσεις. Δεν είναι κάτι που δεν αντιμετωπίζεται και μάλιστα σχετικά εύκολα.
Κατ' αρχάς να πας σε δερματολόγο να κάνεις χαρτογράφηση των ελιών σου. Και μιας και θα είσαι εκεί, συζήτησε τους προβληματισμούς σου μαζί του.
Κρίμα ρε συ... Άλλες κοπέλες και αγόρια με τριχωτά σημάδια εκ γενετής, λεύκη, σπίλους και ένα σωρό άλλα σημάδια και αναπηρίες στο πρόσωπο και το σώμα και κάνουν φωτογραφίσεις ως εναλλακτικά μοντέλα... Γνωρίζω και προσωπικά τέτοια άτομα. Ακραίο παράδειγμα αλλά είναι πολλοί, άρα κάτι καλό υπάρχει σε όλες τις καταστάσεις. Οπότε είναι θέμα mindset, το οποίο διορθώνεται με συνειδητή προσπάθεια και εσωτερική ανασκόπηση. Googlαρε περί αυτοεκτίμησης και αυτοπεποίθησης για όποια και αν είναι η εμφάνιση κάποιου. Ειδικά εάν το πρόσωπο και το σώμα σου είναι λειτουργικά, πραγματικά η εμφάνισή τους είναι δευτερεύον αν όχι... πεμπτεύον θέμα στην πραγματικότητα. Ψάξε στο διαδίκτυο παραδείγματα και τρόπους αντιμετώπισης από άλλους ανθρώπους που βίωσαν πρόβλημα με την εμφάνισή τους. Οι εξομολογήσεις είναι καλή αρχή αλλά ελλιπείς. Θα σε ωφελούσε επίσκεψη σε ειδικό ψυχικής υγείας για να γλυτώσεις χρόνο στην προσπάθειά σου, αλλά δεν είναι και απαραίτητο.Για αρχή δοκίμασε να μην σαμποτάρεις εσύ ή ίδια τον εαυτό σου με 3 στρώσεις makeup. Υπάρχουν και αληθινοί άνθρωποι εκεί έξω που τους αρέσουν και οι ελιές, και οι κυτταρίτιδες και οι καραφλίτσες, και ένα σωρό άλλα - γιατί είναι αυτά που κάνουν έναν άνθρωπο μοναδικό πάντα σε συνδυασμό με την προσωπικότητά του... Η έλλειψη ερωτικών εμπειριών ΔΕΝ έχει να κάνει με εκ γενετής σημάδια, αλλά πόσο αγαπάς εσύ τον εαυτό σου για να το καταλάβουν αυτό οι άλλοι και να σε βρουν αυτόματα ελκυστική ;-) Εύχομαι να βρεις την άκρη σύντομα, καλή τύχη! :)
Εχω αρκετες επιδερμικες ελιες πανω μου..στο προσωπο πρεπει να ειναι 5-6 με ενα λειζερ θα τις ειχα εξαφανισει αν το ηθελα...αλλα ξερεις τι? γιατι να το κανω??? θα γινω πιο ομορφη ??? ο καθε ανθρωπος εχει κατι πανω του που τον κανει μοναδικο..(τον χαρακτηρίζει) αλλιως ολοι θα ημασταν μια κοψιά..