ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Η Σελένα Γκόμεζ μιλά για την σχέση με τον Τζάστιν Μπίμπερ: «Βίωσα συναισθηματική κακοποίηση»

Η Σελένα Γκόμεζ μιλά για την σχέση με τον Τζάστιν Μπίμπερ: «Βίωσα συναισθηματική κακοποίηση» Facebook Twitter
1

Η Σελένα Γκόμεζ μίλησε για την συναισθηματική «κακοποίηση» που έζησε στην σχέση της με τον πρώην σύντροφό της, Τζάστιν Μπίμπερ.

Σε νέα της συνέντευξη, η 27χρονη τραγουδίστρια μίλησε για το πώς κατάφερε να προχωρήσει μετά τον πόνο που έζησε όταν έληξε η σχέση της με τον Μπίμπερ, τον Μάρτιο του 2018.

«Βρήκα δύναμη μέσα από αυτό. Είναι επικίνδυνο να παραμένεις στην ψυχολογία του θύματος. Και δεν γίνομαι αγνώμων, νιώθω πως όντως έπεσα θύμα συγκεκριμένης κακοποίησης», λέει. 

Σε ερώτηση αν εννοεί «συναισθηματική κακοποίηση», η Γκόμεζ απάντησε καταφατικά. «Έπρεπε να βρω τρόπο να το κατανοήσω ως ενήλικας. Και έπρεπε να καταλάβω τις επιλογές που έκανα. Όσο και αν οπωσδήποτε θέλω να μην περάσω την υπόλοιπη ζωή μου μιλώντας γι' αυτό, νιώθω ειλικρινά περήφανη που μπορώ να πω ότι νιώθω πιο δυνατή από ποτέ και πως βρήκα τρόπο να το ξεπεράσω με όση περισσότερη χάρη γίνεται», προσθέτει.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Селена в недавнем интервью: Это не ненавистная песня(lose you to love me), это песня, которая говорит – у меня было что-то прекрасное, и я бы никогда не стала отрицать, что это не так. Это было действительно трудно, и я счастлива, что все закончилось. Я ощутила, что это отличный способ заявить, что теперь все. уже в прошлом, и я понимаю это и уважаю, и перехожу к совершенно новой главе. Продолжение в комментариях??

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη stay with me.? (@yoncexex) στις

 

Όπως εξήγησε, το νέο της τραγούδι «Lose You to Love Me» την βοήθησε να διαχειριστεί τον πόνο. «Είμαι πολύ περήφανη γι' αυτό. έχει διαφορετική σημασία για μένα τώρα συγκριτικά με όταν το έγραψα. Ένιωσα πως δεν πήρα έναν επίλογο που να είχε σεβασμό και το είχα αποδεχθεί, αλλά γνωρίζω πως χρειαζόμουν έναν τρόπο να πω μερικά πράγματα που εύχομαι να είχα πει», λέει η Σελένα Γκόμεζ. 

«Δεν είναι ένα τραγούδι με μίσος. Λέει πως είχα κάτι όμορφο και ποτέ δεν θα αρνηθώ ότι ήταν έτσι. Ήταν πολύ δύσκολο και χαίρομαι που τελείωσε. Και ένιωσα πως αυτός ήταν ένας υπέροχος τρόπος απλώς να πω, ξέρεις, πως τελείωσε, το καταλαβαίνω και το σέβομαι, και τώρα είμαι εδώ μπαίνοντας σε ένα ολοκαίνουργιο κεφάλαιο», πρόσθεσε η ίδια.

 

Οι πρώτες φήμες πως είναι μαζί με τον Τζάστιν Μπίμπερ κυκλοφόρησαν το 2011 καταλήγοντας σε μια σχέση με συνεχείς χωρισμούς και επανασυνδέσεις για σχεδόν επτά χρόνια. Λίγους μήνες μετά τον τελευταίο χωρισμό τους, ο Μπίμπερ έκανε πρόταση γάμο στην τωρινή του σύζυγο, Χέιλι Μπάλντουιν. Οι δυο τους παντρεύτηκαν δυο φορές, την μία με ιδιωτική τελετή τον Σεπτέμβριο του 2018 και ξανά με μεγαλύτερο γάμο τον Σεπτέμβριο του 2019.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Even thugz get married

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Justin Bieber (@justinbieber) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

#2020 #yummy #jesusisking

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Justin Bieber (@justinbieber) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Love u tons bubz

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Justin Bieber (@justinbieber) στις

Πολιτισμός
1

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ολυμπιακοί αγώνες 2024: Ξεκίνησε το ταξίδι της ολυμπιακής φλόγας από την Αρχαία Ολυμπία

Πολιτισμός / Ολυμπιακοί αγώνες 2024: Μετά την αφή ξεκίνησε το ταξίδι της ολυμπιακής φλόγας από την Αρχαία Ολυμπία

Τι έγινε στην τελετή αφής των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 - Η πρωθιέρεια Μαίρη Μηνά παρέδωσε τη φλόγα στον πρώτο λαμπαδηδρόμο -χρυσό Ολυμπιονίκη της κωπηλασίας- Στέφανο Ντούσκο
NEWSROOM
2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής

Πολιτισμός / 2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής: 50 συναυλίες και καλλιτεχνικές δράσεις από την Κυριακή των Βαΐων ως τη Μεγάλη Τρίτη

Το Φεστιβάλ επιστρέφει σε χώρους ξεχωριστούς, ιδιαίτερους και κατανυκτικούς, προσεγγίζοντας πολυάριθμες και απρόσμενες πτυχές της σχέσης θρησκευτικής λατρείας και μουσικής.
NEWSROOM
Βρετανικό Μουσείο: Ο Ρίσι Σούνακ προσπάθησε να παρέμβει παράτυπα την επιλογή του νέου διευθυντή

Πολιτισμός / Βρετανικό Μουσείο: Ο Ρίσι Σούνακ προσπάθησε να παρέμβει παράτυπα στην επιλογή του νέου διευθυντή

Ο πρόεδρος του Βρετανικού Μουσείου και πρώην υπουργός οικονομικών της χώρας επί κυβέρνησης Ντέιβιντ Κάμερον, Τζορτζ Όσμπορν, αρνήθηκε κατηγορηματικά να ικανοποιήσει το παράτυπο αυτό αίτημα του Ρίσι Σούνακ
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια