Άγγελος Μπράτης: Επειδή είμαι γκέι άντρας δεν ενδιαφέρονται τα media για μένα - Φοβούνται μη χάσουν κανένα «πελατάκι»

Άγγελος Μπράτης: Επειδή είμαι γκέι άντρας δεν ενδιαφέρονται τα media για μένα - Φοβούνται μη χάσουν κανένα «πελατάκι» Facebook Twitter
Φωτογραφία LiFO
3

Ο Άγγελος Μπράτης υποδέχθηκε σήμερα στο ατελιέ του τους παρουσιαστές της εκπομπής Dot, Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάση Αναγνωστόπουλο.

Μιλώντας στο κανάλι του ΣΚΑΪ, ο γνωστός σχεδιαστής, σχολιάσε μεταξύ άλλων την νοοτροπία και την επιλεκτική λογική ορισμένων media. «Δεν νομίζω ότι ξέρει κανείς τα προσωπικά μου, δεν τα μοιράζομαι», είπε στον φακό. 

Φοβήθηκες ότι μπορείς να χάσεις το κομμάτι αυτό;

«Ναι το φοβήθηκα. Αλλά ευτυχώς επειδή είμαι άντρας και είμαι γκέι δεν ενδιαφέρονται τα media για μένα. Αν ήμουν στρέιτ θα είχαν βρει την κοπέλα μου και, αν ήμουν γυναίκα, θα είχαν βρει τα πάντα».

Ή πιστεύεις ότι δεν θέλουν ακριβώς επειδή είσαι γκέι να ασχοληθούν λίγο παραπάνω;

«Ή φοβούνται μήπως χάσουν κάνα "πελατάκι", αντί να κάνουν ένα βήμα μπροστά και να πουν ότι ο κόσμος έχει προχωρήσει. Ο καθένας αυτοπροσδιορίζεται όπως θέλει, μπορεί να κάνει ό,τι θέλει στην προσωπική του ζωή. Οι άνθρωποι δεν κρίνονται από αυτό. Κρίνονται από το ήθος τους, από τους τρόπους τους». 

Δείτε το απόσπασμα

 
Πολιτισμός
3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Πολιτισμός / Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Ο Ρίτσαρντ Σέρα ήταν ένας σύγχρονος μινιμαλιστής καλλιτέχνης γνωστός για τα μνημειώδη ατσάλινα γλυπτά του. Τα συχνά τρομακτικά σε κλίμακα έργα του προκαλούν ζάλη και αποπροσανατολισμό, με τις αρχιτεκτονικές τους καμπύλες να στροβιλίζονται, καθώς οι θεατές περπατούν στα περάσματά τους.
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Αν και κάνει το αυτονόητο, δηλαδή είναι ειλικρινείς, του αξίζει ενα μεγάλο μπράβο!!! Γιατί δυστυχώς ζούμε σε μια χώρα που αυτου του είδους την ειλικρίνεια δε την θέλουμε για τα παιδιά μας!