Ελεύθεροι οι 20 συλληφθέντες στις καταλήψεις στο Κουκάκι

Ελεύθεροι οι 20 συλληφθέντες στις καταλήψεις στο Κουκάκι Facebook Twitter
Αναβολή στις δίκες των συλληφθέντων στις καταλήψεις στο Κουκάκι - EUROKINISSI
4

Ελεύθεροι αφέθηκαν οι 20 συλληφθέντες από τις καταλήψεις στο Κουκάκι καθώς αναβλήθηκαν οι δίκες τους για τα τέλη Ιανουαρίου.

Την είδηση της απελευθέρωσής τους υποδέχτηκαν με χειροκροτήματα αλληλέγγυοι που παρέμεναν στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων όπου επρόκειτο να γίνουν οι δίκες. Οι συγκεντρωμένοι φώναζαν συνθήματα υπέρ των κατηγορουμένων και των καταλήψεων και κατά των αστυνομικών και του αρμόδιου υπουργού Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Λόγω απουσίας περισσότερων αστυνομικών - μαρτύρων, αλλά και διερμηνέα σε μία δικογραφίες, οι τρεις δίκες αναβλήθηκαν για τα τέλη του μήνα και συγκεκριμένα για τις 22,23 και 24 Ιανουαρίου.

Όπως έγινε γνωστό, σε μια από τις δικογραφίες αστυνομικοί οι οποίοι υποστηρίζουν ότι τραυματίστηκαν κατά τις συμπλοκές με τους καταληψίες, δήλωσαν παράσταση πολιτικής αγωγής. Στο δικαστήριο θα προσκομιστούν οι ιατροδικαστικές εκθέσεις.

Ελλάδα
4

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βορίζια: Καταγγελία εκπαιδευτικού που εργάστηκε στο χωριό - «Δεχόμουν απειλές, κυρίως οι μητέρες πρότειναν τη βία ως λύση»

Ελλάδα / Βορίζια: Καταγγελία εκπαιδευτικού που εργάστηκε στο χωριό - «Δεχόμουν απειλές, κυρίως οι μητέρες πρότειναν τη βία ως λύση»

Προθεσμία να απολογηθεί πήρε ο νεαρός συγγενής του Φανούρη Καργάκη που συνελήφθη για την έκρηξη - Πώς περιγράφει εκπαιδευτικός, την εμπειρία του από την παραμονή του στα Βορίζα
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια