ΣΚΛΗΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

Άγνωστοι έσπασαν το αυτοκίνητο του Αλέκου Φλαμπουράρη

Άγνωστοι έσπασαν το αυτοκίνητο του Αλέκου Φλαμπουράρη Facebook Twitter
Eurokinissi
1

Στόχος αγνώστων έγινε το αυτοκίνητο της οικογένειας του Αλέκου Φλαμπουράρη που ήταν σταθμευμένο στο σπίτι του πρώην υπουργού στα Εξάρχεια

Οι δράστες έσπασαν τα τζάμια του αυτοκινήτου, χωρίς ωστόσο να αφαιρέσουν τίποτα από το εσωτερικό, γεγονός που αποκλείει, ως κίνητρο, τη ληστεία. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, το αυτοκίνητο βρισκόταν παρκαρισμένο μπροστά από το πατρικό σπίτι του πρώην υπουργού, στην οδό Βουλγαροκτόνου.

Υπενθυμίζεται ότι το σπίτι του κ. Φλαμπουράρη έχει γίνει στόχος επιθέσεων αρκετές φορές στο παρελθόν, ενώ σε δύο από αυτές τις επιθέσεις έπιασε φωτιά εξαιτίας των μολότοφ που εκτοξεύθηκαν. Από τον Αύγουστο η μόνιμη φρουρά αποσύρθηκε με εντολή του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη. Χρέη φύλαξης επιτελεί περιπολία της ΕΛ.ΑΣ .με μοτοσυκλέτα.

Mε πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πολιτική
1

ΣΚΛΗΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΥΡΙΖΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΛΑΣ ΠΟΛΑΚΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ

Πολιτική / ΣΥΡΙΖΑ: Επιστροφή Πολάκη στην ΚΟ και τέλος στη γραμμή συμπόρευσης με Τσίπρα αποφάσισε η Κεντρική Επιτροπή

Η απόφαση παραπέμπει στην Πολιτική Γραμματεία τον εκλογικό οδικό χάρτη, ενώ αναγνωρίζει ως πολιτικά αναγκαία την επιστροφή του Παύλου Πολάκη στην Κοινοβουλευτική Ομάδα
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια