Προπονητής συνελήφθη για ασέλγεια στην Κέρκυρα

Προπονητής συνελήφθη για ασέλγεια στην Κέρκυρα Facebook Twitter
8

«Παρελθόν» είχε ο 49χρονος προπονητής κρίκετ σε ομάδα της Κέρκυρας, που κατηγορείται για ασέλγεια σε 17χρονο έναντι αμοιβής, τον τελευταίο 1,5 χρόνο. Σύμφωνα με το Έθνος, ο 49χρονος Γιώργος Προσωπάρης είχε συλληφθεί πριν από 13 χρόνια στο Λος Άντζελες ενώ πήγαινε να συναντήσει 13χρονο αγόρι το οποίο είχε γνωρίσει μέσω ίντερνετ. Τότε, σύμφωνα με το Έθνος, η υπόθεση είχε λάβει διαστάσεις στα διεθνή ΜΜΕ και ο 35χρονος τότε Προσωπάρης, δηλώνοντας μετανιωμένος, είχε καταδικαστεί σε 1 χρόνο φυλάκιση με αναστολή. Του είχε επίσης απαγορεύσει το δικαστήριο να σερφάρει στο ίντερνετ, να έρχεται σε επαφή με άτομα κάτω των 18 ετών και να περιφέρεται άσκοπα σε περιοχές όπου συχνάζουν παιδιά.

Τώρα ο 49χρονος συνελήφθη μετά από καταγγελία του πατέρα του 17χρονου και σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, σύμφωνα με το δελτίο Τύπου της ΕΛΑΣ, είδη για ερωτικές πράξεις με ενδείξεις χρήσης, βοηθήματα για ερωτικές πράξεις, ξυπνητήρι με κρυφή ενσωματωμένη κάμερα, τρεις φορητοί και ένας σταθερός ηλεκτρονικός υπολογιστής, ένα αεροβόλο τυφέκιο τύπου «φλόμπερ» και πλήθος μέσων αποθήκευσης ψηφιακών δεδομένων (σκληροί δίσκοι, usb sticks κλπ), τα οποία θα σταλούν για εργαστηριακή εξέταση, προκειμένου να διερευνηθεί η τυχόν ύπαρξη υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Από την Αστυνομία εξετάζεται το ενδεχόμενο συμμετοχής του συλληφθέντα και σε άλλες συναφείς περιπτώσεις.

8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ

Ελλάδα / Γιώργος Μαζωνάκης: «Δεν μπορώ να αποκαλύψω τον λόγο που έλαβα τη φωτογραφία», λέει ο υπνοθεραπευτής

Ο Νάσος Κομιανός παραδέχτηκε πως είχε συνεργαστεί στο παρελθόν με την κατηγορούμενη γιατρό καθώς και πως έλαβε φωτογραφία του Γιώργου Μαζωνάκη, ενόσω βρισκόταν στο ιατρείο στο Κολωνάκι
THE LIFO TEAM
ΜΑΤΙ ΦΩΤΙΑ ΔΙΚΗ ΕΛΑΦΡΥΝΤΙΚΑ

Ελλάδα / Μάτι: Αναβλήθηκε η δίκη για την προσφυγή τριών καταδικασθέντων που ζητούν να τους αναγνωριστούν ελαφρυντικά

Αναβλήθηκε για τις 29 Σεπτεμβρίου - Πρόκειται για τον, τοτε, αρχηγό και υπαρχηγό της Πυροσβεστικής και τον τότε γενικό γραμματέα της Πολιτικής Προστασίας
THE LIFO TEAM

σχόλια

5 σχόλια
Απαράδεκτο να διώκεται και να διασύρεται έτσι ο άνθρωπος αυτός!Ο νόμος είναι αναχρονιστικός και σκοταδιστικός! Ο 17χρονος που εκδίδεται επί χρήμασιν θα έπρεπε να ντρέπεται και να φοβάται μήπως διαπομπευθεί ως πόρνος και όχι ο προπονητής.Με απογοητεύει και η Lifo που δημοσιεύει έτσι αβασάνιστα τη φωτογραφία και το ονοματεπώνυμο του θύματος ενός απαράδεκτου, σεξιστικού και ομοφοβικού νόμου!Κύριε Προσωπάρη, κρατάτε γερά! Είμαστε πολλοί που πιστεύουμε στην αθωότητά σας, διότι ο έρωτας για κάποιον 17χρονο δεν θα πρέπει να συνεπάγεται ενοχή. Οι τύψεις ας ζώνουν μόνον έναν κοτζάμ άντρα που ζητάει χρήματα για να "εκδοθεί" κάνοντας κάτι που προφανώς του αρέσει! (Η ανδρική πορνεία δεν είναι σαν την γυναικεία. Αν κάπου δεν σ' αρέσει αυτό που κάνεις, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ από τη φύση να πουλήσεις τις... υπηρεσίες σου).
Αν η περίπτωση αφορούσε κοπέλα 17 χρονών δε θα υπήρχε κανένα νομικό πρόβλημα.Άλλο ένα περιστατικό που αποδεικνύει την βαθύτατα ομοφοβική ελληνική νομοθεσία μιας και για να κάνεις σεξ με άτομο του ίδιου φύλου πρέπει να έχεις κλείσει τα 18. - Η δε απήχηση σχετικά με το "κρέμασμα" που του χρειάζεται είναι εμετική.Επίσης το να βάζεις τη φωτογραφία ενός -έστω συμβατικά- κατηγορούμενου και να γράφεις πως η ύπαρξη usb stick στο σπίτι του είναι ύποπτο παιδικής πορνογραφίας λέγεται και διασυρμός.
Είστε με τα καλά σας; Απ' όλη την είδηση το πρώτο που τρέξατε να σχολιάσετε είναι ότι ο 17χρονος είναι συνένοχος; Έχουμε μπερδέψει την έννοια του θύτη και του θύματος μου φαίνεται!
φωτιά στο σπίτι του και κρέμασμα στον ίδιο, αλλά το 17χρονο θέλει να μας πει ότι αποπλανήθηκε; ας σοβαρευτούμε λιγάκι. Κατα τ' άλλα, "στείλε" σου λέει "τα παιδιά σου στον αθλητισμό για να τα κρατήσεις μακριά από τα ναρκωτικά και τις παραπλανήσεις"