ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.1.2020 | 11:57

Σε...

...καμια γειτονια της Ελλαδας δεν μπορεις να ησυχασεις, εισαι υποχρεωμενος να ακους τα σκυλια των γειτονων που γαυγιζουν.
7
 
 
 
 
σχόλια
Εντάξει βέβαια ας δείξουμε και κάποια κατανόηση. Ζωντανά είναι και αυτά που να τα βάλουν; Είναι δύσκολο να έχεις σκύλο και να μένεις σε γειτονιά , ιδίως σε γειτονιά μεγαλούπολης.
Το χειρότερο για εμένα είναι οι γυναίκες με σκυλιά.Πολύ βρωμιάρες.4 γειτόνισσες έχουν περάσει από την πολυκατοικία με σκυλί.Το μπαλκόνι τους μέσα στα σκατά και οι σιχαμένες όταν το σκυλί κατούραγε ή έχεζε μέσα στην πολυκατοικία και το ανσασέρ ούτε μια δεν πήγαινε να τα καθαρίσει.Αν θέλετε σκυλιά τραβάτε σε μονοκατοικίες.Τέλος.
Εμένα στην δική μου γειτονιά πάντως, είμαι "υποχρεωμένος" να σέβομαι τις υποτιθέμενες θέσεις στάθμευσης ορισμένων(έχουν και θράσος), το ότι νομίζουν πως το πεζοδρόμιο τους ανήκει,το να μην θέλουν κάδο έξω από το σπίτι τους,τα γλέντια τους μεσημεριάτικα(και άλλα).Αλλά τους ενοχλούν μέχρι και τα αδέσποτες γάτες. Επιλεκτική ευαισθησία έχετε ορισμένοι.Εσύ όταν βγαίνεις στο μπαλκόνι σου δεν μιλάς..και αν ναι γιατί εμείς να σε ακούμε?Μπορείς να τους πει με ευγενικό τρόπο..αν εσύ είσαι "σωστός".

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ