Κουκάκι: Εισβολή της αστυνομίας στις καταλήψεις - «Πράσινο φως» από τον εισαγγελέα

Κουκάκι: Εισβολή της αστυνομίας στις καταλήψεις - «Πράσινο φως» από τον εισαγγελέα Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
3

Άρχισε πριν από λίγο η επιχείρηση της αστυνομίας για την απομάκρυνση των αντιεξουσιαστών οι οποίοι προχώρησαν σήμερα σε ανακατάληψη των κτιρίων στην οδό Ματρόζου 45 και στην οδό Παναιτωλίου 21 στο Κουκάκι.

Άνδρες της ΕΚΑΜ σπάζουν τις εισόδους για να μπουν στα κτίρια καθώς σύμφωνα με την αστυνομία έχει δοθεί πράσινο φως από τον εισαγγελέα ενώ η όλη επιχείρηση παρακολουθείται από αέρος με τα δύο drones που διαθέτει η ΕΛΑΣ.

Νωρίτερα σήμερα γνωστοποιήθηκε ότι εννέα προσαγωγές έγιναν συνολικά από τις αστυνομικές δυνάμεις στο Κουκάκι, κατά την διάρκεια συγκέντρωσης αλληλεγγύης που πραγματοποιήθηκε μετά την ανακατάληψη των κτιρίων στην οδό Ματρόζου 45 και στην οδό Παναιτωλίου 21, από ομάδες αντιεξουσιαστών.

Κουκάκι: Εισβολή της αστυνομίας στις καταλήψεις - «Πράσινο φως» από τον εισαγγελέα Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Συγκεκριμένα, άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου συγκεντρώθηκαν έξω από τα κτίρια, ανταποκρινόμενα στο κάλεσμα για συμπαράσταση που αναρτήθηκε σε γνωστή ιστοσελίδα του χώρου, μαζί με φωτογραφίες από την ανακατάληψη. Στο σημείο μετέβησαν δυνάμεις των ΜΑΤ, με αποτέλεσμα να σημειωθούν επεισόδια. Οι αστυνομικοί έκαναν χρήση χημικών και προχώρησαν στις προσαγωγές.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Όποτε κοιτάω τι γίνεται στην Ελλάδα βλέπω τα ίδια λαι τα ίδια, τίποτα δεν αλλάζει, ο κόσμος νομίζει ότι ζεί στη βόρεια Ευρώπη και ότι έχει την πολυτέλεια του χρόνου και τον επιλογών ( από την άλλη έτσι οπως πάει η κατάσταση στη Λιβύη είναι κοντά πολλές επιλογές πιστεύω) κρίμα για αυτούς που έμειναν πίσω πιστεύοντας ότι κάτι μπορεί να αλλάξει