Νέα επιχείρηση της ΕΛΑΣ στα Εξάρχεια με drone και συλλήψεις

Νέα επιχείρηση της ΕΛΑΣ στα Εξάρχεια με drone και συλλήψεις Facebook Twitter
Προσαγωγές και συλλήψεις έκαναν οι αστυνομικοί κατά τη νέα επιχείρησή τους στα Εξάρχεια - EUROKINISSI/APXEIOY
1

Νέα επιχείρηση πραγματοποίησε η αστυνομία το απόγευμα της Πέμπτης στην πλατεία Εξαρχείων και τους γύρω δρόμους, για την πάταξη της παραβατικότητας και του εμπορίου ναρκωτικών.

Η επιχείρηση έγινε με τη χρήση drone για την εποπτεία από αέρος και τη συνδρομή δεκάδων αστυνομικών της ΟΠΚΕ, της ομάδας ΔΡΑΣΗ, της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες οι αστυνομικοί προσήγαγαν 12 άτομα, οι 3 συνελήφθησαν για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και οι υπόλοιποι περί αλλοδαπών.

Χαρακτηριστικό είναι ότι οι αστυνομικοί της ΔΡΑΣΗ ( της νέας ομάδας ΔΕΛΤΑ) στη συμβολή των οδών Σόλωνας και Μπενάκη, συνέλαβαν επ' αυτοφώρω διαρρήκτη από την Αλγερία την ώρα που είχε ανοίξει ένα αυτοκίνητο.

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
Τα Εξάρχεια θα εξελιχθούν στην επικοινωνιακή «Disneyland» της κυβέρνησης.Όχι πως δεν υπάρχει σοβαρό ζήτημα στην περιοχή εδώ και πολλά χρόνια, εκφραζόμενο με αντικειμενικότητα από τους ίδιους, τους μόνιμους κατοίκους της περιοχής αλλά, πρώτον, ουσιαστικό αποτέλεσμα δεν βλέπουμε και ούτε θα δούμε και δεύτερον, καλά θα κάνει η κυβέρνηση να δείξει τον ίδιο ζήλο και για άλλες περιοχές και συνοικίες του κέντρου της Αθήνας, τουλάχιστον για το «ξεκάρφωμα», γιατί την έχουμε πάρει χαμπάρι.