ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.1.2020 | 21:01

Χλωμό το βλέπω

Hi guys, θέλω τη συμβουλή σας για κάτι που με απασχολεί. Γνωρίστηκα ένα βράδυ με ένα παιδί όταν ήμουν για ποτό, ψιλό φασωθηκαμε και μετά από 2 3 μέρες συναντήθηκαμε ξανά. Κάναμε ότι κάναμε και τέλος. Δεν μ ξανά έστειλε ποτέ. Γνωστή ιστορία σε όλους μας. Κάθε φορά π ανεβαζω στόρι ειναι από τους πρώτους π τ βλέπει, αλλά μέχρι εκεί. Δεν έχει στείλει τίποτα άλλο, και φυσικά σιγά μη στείλω εγώ. Να κρατήσω μια μικρή ελπίδα ότι θα στείλει η να την ξεγραψω από μέσα μ; δε θέλω ω να βλέπει τα στόρι μ γιατί κάθε φορά περιμένω Ν στείλει και τιποτα
21
 
 
 
 
σχόλια
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΣΤΟΡΥ ΚΑΙ ΣΤΑ SOCIAL!!! ΠΡΙΝ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΨΑΧΝΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΡΑΖΕ ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ FACEBOOK.... ΤΑ ΚΑΚΑ ΤΩΝ SOCIAL MEDIA.
Στειλε κοριτσι μου..Καλύτερα να ξεκαθαρισεις την κατασταση με την απαντηση του στην προσπάθεια σου...Ετσι αν ειναι θετικη προχωρατε μαζιΑν ειναι αρνητικη κανεις μπλοκ και προχωρας παρακατω... Πιο εμπειρη, πιο σοφή, πιο δυνατή... Εγωισμό και ντροπή μην έχεις.Καλυτερα μια και έξω παρά να βασανίζεσαι ετσι!!
Μα δεν την ενδιαφέρει αυτό επισημαίνουμε και αυτό φαίνεται από τις λέξεις που διάλεξε να χρησιμοποιήσει Σαν να μην αποδίδει κανένα νόημα, καμία αξία σε αυτό.
Ο τύπος μάλλον δεν πολύ ψήνεται. Αποδεξου το και πήγαινε παρακάτω.Πάντως με πολλά από τα σχόλια που έχουν προηγηθεί μου έρχεται να ξεράσω. Το σεξ είναι κάτι που ευχαριστιουνται και οι δύο. Δεν είναι παραχώρηση της γυναίκας προς τον άνδρα. Αν ήθελε να κάνει σεξ, καλά έκανε.
Φαντασου τι αξιοπρεπεια που εχετε καποιες που ενω ξερετε οτι σας θελουν μονο για σεξ. Ελπιζετε μπας και σας λυπηθει και σας στριλει για να ξαναβρεθειτε για μια φαση
Φασωθήκατε, κάνατε σεξ, για ποιον λόγο να σου στείλει τώρα; Δεν είμαι πουριτανός, αλλά κι αυτή η μάστιγα που μερικές δίνετε το κορμί σας σαν κρέας όπου να 'ναι, έχει καταντήσει αηδία πια. Να προσέχεις άλλη φορά.
Σωστός αυτό θα έλεγα και εγώ!!και φίλε η κλασική απάντηση η ζωή είναι μια..μαλακιεςςς ο τύπος θα είναι κλασικός τύπος κάνω την δουλειά μου και τέλος!!
φιλε σωστός !!!!!!!!!!!!! προσοχή δε ειμαστε ζωα να κάνουμε σεξ κι μετά αντίο ........ και με πονηριά να το εκμαιεύει ο ενας απο τον αλλον με παραμύθια ............... εκτός κι αν εχει συμφωνηθεί κι από τις δυο μεριές κι με προφύλαξη παντα ....................

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ